• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70: etkili incelme hareketleri bulun o zaman bana :KK70:
Kelin ilacı olsaydi ahahahhaa
Canım youtubede vae. Plates yap bak bizim şekerpancarı öyle yapmış sıkılaşmış doğumdan sonra. Yahu zaten genceciksiniz deri sarkmazki sizde hem çok zayifsiniz. Belki kilo alsan dolacak o yumusak dedigin yerler ahahah :D

Ya kızlar bana bir akıl verin ben akşama güzel bı masa falan kurmak istiyorum ama benim minik bir kizimda var pek durmuyor, şöyle kolay ama şık bir sofra istiyorum . Bı de biraz süslenmek istiyorum ama sizce elbise giysem abartı olur mu evin içinde topuklu ayakkabı falan resimlerini ekleyeyim size birazdan bı bakın

Ya kızlar bana bir akıl verin ben akşama güzel bı masa falan kurmak istiyorum ama benim minik bir kizimda var pek durmuyor, şöyle kolay ama şık bir sofra istiyorum . Bı de biraz süslenmek istiyorum ama sizce elbise giysem abartı olur mu evin içinde topuklu ayakkabı falan resimlerini ekleyeyim size birazdan bı bakın
Aa sahane fikir kuzumm. Bi corba pilav yaninada bi cesit yemek yeterli cok ceside gerek yok
Elbisede sahsne olur:KK8: hicte abarti olmaz:KK73:

Hayır hiç abartı olmaz gayette hoş olur biraz göze de hitap etmek güzel olur :D :D

Back
X