- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.321
görürüm heraldeay hadi inşallahhhh seni bi 65 görsem su takımda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görürüm heraldeay hadi inşallahhhh seni bi 65 görsem su takımda![]()
niyeyse umudum yokgörürüm heralde![]()
![]()
bende de bülent tıraş çıkıyor sağda da zayıflama kaprisiniyeyse umudum yok
bu kk renklamlarında niye bende pizza cıkıyo![]()
niyeyse umudum yok
bu kk renklamlarında niye bende pizza cıkıyo![]()
bana garezi var o zaman kk nınbende de bülent tıraş çıkıyor sağda da zayıflama kaprisi![]()
niye umudun yokkk
tedavi bölmezse verecem ya bizden sonra kim geldiyse verdi gitti biz yerimizde sayıyoruzbana garezi var o zaman kk nın
![]()
ha şunu bileydintedavi bölmezse verecem ya bizden sonra kim geldiyse verdi gitti biz yerimizde sayıyoruz![]()
![]()
Bendede gece kızı bitki çayı çıkıyobende de bülent tıraş çıkıyor sağda da zayıflama kaprisi![]()
e ne bekliyodunda aniden hepsi gitcek miydi
yerken düşüncektin
+
he zabaan köründe![]()
he bende dün dikkat ettim 1 kg gitmeliydi500 gram gidebilirdi gideydi nolurdu sanki![]()
gece kızı bitki çayı ne kiBendede gece kızı bitki çayı çıkıyo![]()
ay dur unuttumhe bende dün dikkat ettim 1 kg gitmeliydi
menün nerde yaz cabukk
Kilo verdiriyormuşgece kızı bitki çayı ne ki![]()
kesin ondan bakay dur unuttumdün geç yedim ondan olabilirmi ilk gün olduğu icin hemen gitmesi gerekirdi
![]()
Poncik bence sende karabuğday diyeti yap madem düğüne az kalmış. Çok etkiliay dur unuttumdün geç yedim ondan olabilirmi ilk gün olduğu icin hemen gitmesi gerekirdi
![]()
Hayırlısı canımnegatif kızlar
İnşallah canımEvet bittiktwn uc gun sonra doğru kilonu goruyorsun
kız ne azı daha 8 ay varPoncik bence sende karabuğday diyeti yap madem düğüne az kalmış. Çok etkili![]()
Mart ayında nikah varmış diyolardı.kız ne azı daha 8 ay varson 10 gün kala onu yaparım ben ahahahhaha
![]()
nerden temin edebiliyoruzKilo verdiriyormuş![]()
yaa eve geç gittim yemicektim aslında ama çok basım agrıyodu dedım heralde açlıktan yiyim bakım geçecek mi yedim ama geçmedikesin ondan bakbaştan niye söylemiyosn
![]()
Mart ayında nikah varmış diyolardı.![]()