• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

su içiyorum ya doğru diyorusn ben getireyitm büroya yeşil çay akşama kadar çay kahve icip duruyorum 1-2 fıncanda yesıl cay iceyim

eve gitmem en erken 7yi buluyo onu napcaz :KK43:

evet gitmesi lazımdı cunku o kadar yemenin üstüne ilk dikkat ettiğimgündü gidebilirdi bence :KK70::KK70:
corba salata yaparsın :KK51::KK51:
şimdi corba olmuyo evde deme bi corba yapsan sana 3 4 gün gider o:KK51:

he iste aynen öyle didiniz bi inemediydimmmm:KK43: artik indim ama girmem gerekmio dimi daha takima ise yaramam:KK70:
kuzu istersen mezun olmak için girebilirsin o kadar ugrastın en azından mezuniyetin olsun:halay::halay:

Brn caylara cok oara verilmesine karsiyim yesilcayi aktardan yaorak alın demleyin limonda atin icine mis elma cayi deneyip en cok fayda gördüğüm arkadaslar haftasonu tekrar yapicam elma limon tarcin tane karabiber karanfil bu kadar basit iki lt su da kaynat iki gun ic yag yaktiryor cok sık yapmamak lazim

su içiyorum ya doğru diyorusn ben getireyitm büroya yeşil çay akşama kadar çay kahve icip duruyorum 1-2 fıncanda yesıl cay iceyim

eve gitmem en erken 7yi buluyo onu napcaz :KK43:

evet gitmesi lazımdı cunku o kadar yemenin üstüne ilk dikkat ettiğimgündü gidebilirdi bence :KK70::KK70:
poncik ponik sanki ilk kez diyet yapıyorsun :D :D spor ne yaptın

Brn caylara cok oara verilmesine karsiyim yesilcayi aktardan yaorak alın demleyin limonda atin icine mis elma cayi deneyip en cok fayda gördüğüm arkadaslar haftasonu tekrar yapicam elma limon tarcin tane karabiber karanfil bu kadar basit iki lt su da kaynat iki gun ic yag yaktiryor cok sık yapmamak lazim
katılıyorum sana evde yapmak daha sağlıklı diğerlerinde tozu oluyor içinde koruyucu madde de oluyor doğallığı kalmıyor

katılıyorum sana evde yapmak daha sağlıklı diğerlerinde tozu oluyor içinde koruyucu madde de oluyor doğallığı kalmıyor
Ben sallama iciyordum tansiyinumu dusuruyordu bide aci geliyor ya o zaman acikiyordum dun yaprak aldim mis gibi tadi

kuzu istersen mezun olmak için girebilirsin o kadar ugrastın en azından mezuniyetin olsun:halay::halay:
salata yiyemediğimi hala öğrenemedin mi :D:D
çorba yokta haslasma tavuk var onu yerim yarına çorba yaparım Hoppa

poncik ponik sanki ilk kez diyet yapıyorsun :KK70: :KK70: spor ne yaptın
uzun zaman geçti :KK53::KK53:
spor yokk ama eve yürüyerek gidiyorum 50 dk falan sürüyor

Merhaba :KK3:
Senin kilon gayet iyi bence nasıl verdin benim ki durdu herhalde :110:
slm canim nasilsin? ben pek ögrnek olacak sekilde vermedim hatta Burda cooookkk tokat yiyodum zamaninda:D ben asiri derecede az yiyerek verdim kilo mesela bi günden ögrnek vereyim
Sabah bi sekersiz az yagli sütlü kahve
öglen minik peynirli sandvic ama icinde bidilimcik peynir bi ince dilim domates okadar ekmegin kendiside siyah ekmeklerden
aksamda bazen bi kase yogurt bazen kpücük dilim ekmek bazende ufacik herhangi bisey atiodum agizima...
bide ben ramazanda cok kilo verdim sahurda sadece su iciodum iftardada bazen sadece salata bazende minik bi tost

yani cok iyi bi sekilde vermedim herkez yine alirsin falan diodu ama benim bünyem aliskin buna:)

slm canim nasilsin? ben pek ögrnek olacak sekilde vermedim hatta Burda cooookkk tokat yiyodum zamaninda:KK70: ben asiri derecede az yiyerek verdim kilo mesela bi günden ögrnek vereyim
öglen minik peynirli sandvic ama icinde bidilimcik peynir bi ince dilim domates okadar ekmegin kendiside siyah ekmeklerden
aksamda bazen bi kase yogurt bazen kpücük dilim ekmek bazende ufacik herhangi bisey atiodum agizima...
bide ben ramazanda cok kilo verdim sahurda sadece su iciodum iftardada bazen sadece salata bazende minik bi tost

yani cok iyi bi sekilde vermedim herkez yine alirsin falan diodu ama benim bünyem aliskin buna:)
Anladım canım :)

slm canim nasilsin? ben pek ögrnek olacak sekilde vermedim hatta Burda cooookkk tokat yiyodum zamaninda:KK70: ben asiri derecede az yiyerek verdim kilo mesela bi günden ögrnek vereyim

Ay nasıl dayanıyorsun öyle. Maşallah yaa

aaa evet cok iyi fikir bencede mezun Olim ben nezaman girim benim cikis kilom kacmis yani izne giderken

Ay nasıl dayanıyorsun öyle. Maşallah yaa
eskiden kalma bi aliskanlik canim ya ben eskiden kiloluydum cok birden verdim tam o gecnkizlik dönemine girerken ondan beride hic almiodum Taki 2015 e Kadar orda ise girdim ve kilo aldim sonra burasini kesfedip kilolarimdan kurtuldum:D

kesinlikleeee :rapci::rapci::rapci: o elmalı seyi duymstm daha öncede bu ara iyi gider sanki kışın sıcak sıcakk

peynir domates salatalık ceviz ve çiğ badem vardı böyle olunca ekmek aramıyorum üstüne de süt içtim mis gibi oldu
:kk77::kk77::kk77:
sabahları süt cok iyi oluyo ide pekmez

salata yiyemediğimi hala öğrenemedin mi :KK70::KK70:
çorba yokta haslasma tavuk var onu yerim yarına çorba yaparım Hoppa

uzun zaman geçti :KK53::KK53:
spor yokk ama eve yürüyerek gidiyorum 50 dk falan sürüyor
salata yi
yi salata
salata yi salata
yi salata yi

aaa evet cok iyi fikir bencede mezun Olim ben nezaman girim benim cikis kilom kacmis yani izne giderken
***14. TAKİM 534. ETAP***(YÜZDELER İKİYE BÖLÜNDÜ) YEDİNCİSİ

Buki_89(66.6 /66 /0,6 /0,45%)izne ayrilmak istiyor

budur beybisiii

Back
X