Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

direk yiyebiliyorsan soy ye yoğurda karıştır ye zeytinyağının içine ez ye ye yeter ki ye :KK70: :KK70:
yeşil de olur bildiğimiz sarımsakta olur fark etmez :KK70: soba sana iyi gelmiyor demek ki :KK70:
Ben sıcağı sevmiommm :D ama soğukta beni sevmiyor. Benim mevsimlerim ilkbahar sonbahar ♡ ozaman yoğurtla yiyim canım sağol canım bakalım faydası olacakmı

he pırt yapsan duyuluyor mutfaktan zaten ipsiz atlayım bende

aynı ben işte .. dün odun sobası harıl harıl yanıyor dibine kadar girdim halen ben buz gibiyim :KK70: :KK70: sarımsak kurutur iltihabı seviyorsan şayet ...

iyiyim bende tam gaz diyet time dedim başladım bakalım haftaya cumaya kadar 69 a düşmek gibi hedefim var .. anlaşabiliyor musun kv kp ile sıkıcı olur :deli:

tatlılar bitirdi beni :KK43: sondu dün zaten

inşallah ya bir 65i görebilsem keşke :KK49:

meyve vitaminini de alman gerekli kuzum akşam ye ihmal etme

süper fikir valla :KK70: :KK70: ses te çıkmazz ondan
tamam canım yerim :KK60:

Aslında her gün birer tane sarımsak yutmak gerekiyormuş. Benim sporcu bir arkadaşım her gün yutuyordu. Eşim hiç sevmez kokusunu. Ben çok seviyorum ama eşim yüzünden yiyemiyorum.:KK51:
ayy e zor öyleee sevmeyen eşşş
biz bazı akşamlar sarımsak partisi yapyorum yogurt a karıştırıp kızartma yada makarnaya döküp yiyoruz :D:D:D

Kizlar ben kalori hesap indirdim cokk moralim bozuk su diyetisyene gidene kadar kalori sayacam yapabilirsem karatay uyguluyodum onuda yapamadim diyeti duzene otutturamadigimdan..gunluk kg ma göre 1190 kalori almayi planliyorum bugun 1033kalori almisim baskada almicam411kaloride yakmisim 560 almam gerekiyor almicam.ins bu sayede saglikli beslenirim kg veririm ya

Kizlar ben kalori hesap indirdim cokk moralim bozuk su diyetisyene gidene kadar kalori sayacam yapabilirsem karatay uyguluyodum onuda yapamadim diyeti duzene otutturamadigimdan..gunluk kg ma göre 1190 kalori almayi planliyorum bugun 1033kalori almisim baskada almicam411kaloride yakmisim 560 almam gerekiyor almicam.ins bu sayede saglikli beslenirim kg veririm ya
1200e tamamla kuzum günlük kalorini diğer türlü çok az olur bebşim akşam da domates salatalık marul ye kalorisi çok az onların iber varsa biber de ye

Menu
sabah saat10:00 da kk kutusu yagsiz yavan peynir, bi yk aci sos, dunden kalma bi haslanmis patitiz bi kucuk lavas şekersiz cay
Öğle sonu ve akşam 750ml yeşil cayli sut içiyorum...
2,5lt su Spor 1saat kondisyon bisiklet, 200 ip atladim

he pırt yapsan duyuluyor mutfaktan zaten ipsiz atlayım bende

aynı ben işte .. dün odun sobası harıl harıl yanıyor dibine kadar girdim halen ben buz gibiyim :KK70: :KK70: sarımsak kurutur iltihabı seviyorsan şayet ...

iyiyim bende tam gaz diyet time dedim başladım bakalım haftaya cumaya kadar 69 a düşmek gibi hedefim var .. anlaşabiliyor musun kv kp ile sıkıcı olur :deli:

tatlılar bitirdi beni :KK43: sondu dün zaten

inşallah ya bir 65i görebilsem keşke :KK49:

meyve vitaminini de alman gerekli kuzum akşam ye ihmal etme

süper fikir valla :KK70: :KK70: ses te çıkmazz ondan
Evet bu mesajdan sonra koştum yaptım ve 1000 tane atladım bile ;) yarım gündür kesilen adetim geri başladı yalnız ip atlarken iyi bişey mi bu :işsiz:

Luluuu94 Luluuu94 canim 15 dk kondisyon bisiklet 100tane daha ip atladim yaz hakimem yaz istaha geldim bugun 411 kalori yakmisim
Ooooo yeeee :KK76:
süper :rapci:
ama şu şekilde yazabilirseniz daha iyi olacak efem
15dk Kondisyon bisiklet 9puan
100 ip 15puan
Toplam 24puan
Yap kız yap yarın birinci biz olalımda :KK45:görsünler.
Birinci olun tabi Kız yeter ki spor yapın :KK45:

Sen bugün gitmedinmi
Oh ne güzel kız. Biz birlikte yersek sorun olmuyor ama tek yersek büyük problem.
:KK70: ilginç ya ikimiz bir yiyince kokmuyor :kusmuk:

Menu
sabah saat10:00 da kk kutusu yagsiz yavan peynir, bi yk aci sos, dunden kalma bi haslanmis patitiz bi kucuk lavas şekersiz cay
Öğle sonu ve akşam 750ml yeşil cayli sut içiyorum...
2,5lt su Spor 1saat kondisyon bisiklet, 200 ip atladim
bu nasıl menü böyle :tokat: şok diyet mi yapıyorsun ?

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:198puan+346,5+125,5+150
Favelayn:30puan
munter:3+3+3puan
orkide1453:28puan+16+93
tgb1907:0puan

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:0+28+33+66
UMEYYE:37.5puan+63,5+74
keptinn:6+6+13+12
Blacksee55:
SchonerDuft: 28-4=24

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5

Kızlar bu hafta böyle devam etsin haftaya 20ip 1 puan olarak değiştirilecek ona göre

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım pazartesi günü ağzına karbonhidrat sürmeyecek :KK20:
Kazanan takım 20 puan önde başlayacak :KK71:
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü 

Evet bu mesajdan sonra koştum yaptım ve 1000 tane atladım bile :KK66: yarım gündür kesilen adetim geri başladı yalnız ip atlarken iyi bişey mi bu :işsiz:

100 ip 15puan
Toplam 24puan

Sen bugün gitmedinmi

bence güzel birşey ben sırf 5 gün sürsün diye neler yapyom bir bilsem :D ben de yapcam eve gidince üşenmezsem tabi ki :D :D

Evet bu mesajdan sonra koştum yaptım ve 1000 tane atladım bile :KK66: yarım gündür kesilen adetim geri başladı yalnız ip atlarken iyi bişey mi bu :işsiz:

100 ip 15puan
Toplam 24puan

Sen bugün gitmedinmi

Tmm canim :KK49::KK15:

Back
X