- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.801
Olur haber veririm kullanırsamBenimde tek gobisim var. Ne yağıymış canım o denersen haber ver mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur haber veririm kullanırsamBenimde tek gobisim var. Ne yağıymış canım o denersen haber ver mutlaka
Benimde tek gobisim var. Ne yağıymış canım o denersen haber ver mutlaka
Blackimnedir o ben kacrdimmm. bende isterimmm
valla zararlari ruh halime gore degisiyir
kuzum senin kilo bostur gider hemen
ark aldirmisti cocukken cnmm bir skintisi olmuyordu.
cok anlayamadim ama silikon yapistirsan uclarina agir olur.
kiz evlenme teklifin bile sana ozelnohut yermisinize bittim
![]()
Hayırdır canımArkadalsar iyo aksamlar biz gece 4 te yola cukicaz bu sabahki kilomu mi yazayim 4 te mi tartilayim
Bendede yağı var canım yemeklere konulan. Böyle sert ama sıcak biyere koyunca bildiğimiz sıvı oluyor ondan mi kusum. Sende seviliyorsunnn♡Blackim
Munterim
Seviliyorsunuz
Hindistan cevizi yağı kızlar
Kuzenimin yemin torenine gidicezHayırdır canım
Oldu canım elin pavilyonuna japon yapistiricisiyla yapıştıriım bari kesin olsun![]()
Bende denicem benim tüm kilo gobekte maalesef aspir yağı ne olakiAaa bendemi denesem. Benim kilonun %80 i göbekte. Lömbür lömbür sallanıyoya çok rahatsız oluyorum. Bugün birde aspir yağını duydum. O da yağları parçalıyomuş.
Muz ve hindistan cevizi bir arada harika olur.. bir kavanoz var ama hep elimi bandırdım içine keşke birazını kenara ayirsaymisimKızlar nette çok rastlamadım ama diyetisyen öneriyor du hatta kendide tüketiyormuş bazen süt ve muz la kokteyl gibi yapıyorum demişti
O da.mecburen annemde kalınca kahvaltı yapamadımben begendim. Hamur isleri sabah yenmis .
guzel cnm
Sabah 4 te tartıl canımArkadalsar iyo aksamlar biz gece 4 te yola cukicaz bu sabahki kilomu mi yazayim 4 te mi tartilayim
Anladım canım dörtte tartıl bakalım nasıl olacak bugünki kiloylaKuzenimin yemin torenine gidicez
Hangi yemeklere koyuyorsun makarnaya konduğunu biliyorum bir tek ama lezzet nasıl bilmiyorumBendede yağı var canım yemeklere konulan. Böyle sert ama sıcak biyere koyunca bildiğimiz sıvı oluyor ondan mi kusum. Sende seviliyorsunnn♡
Evet canım ondan her sabah süte koyup içiyorumBendede yağı var canım yemeklere konulan. Böyle sert ama sıcak biyere koyunca bildiğimiz sıvı oluyor ondan mi kusum. Sende seviliyorsunnn♡
Canım tatlı şeylere yakışıyor benceHangi yemeklere koyuyorsun makarnaya konduğunu biliyorum bir tek ama lezzet nasıl bilmiyorum
Denemem lazım kesinlikle krebe de bayılırım ayrıca yarına yapayım bari . Difrize yapıp attığın oldu mu krebiCanım tatlı şeylere yakışıyor bence
Ben bi kere krep yaparken kullanmıştım tavaya yapışmasın diye
4 te tartıl hangisi az gelirse onu söyleArkadalsar iyo aksamlar biz gece 4 te yola cukicaz bu sabahki kilomu mi yazayim 4 te mi tartilayim
Soluksuz atlama. Mesela 30 ya da 50 tane atla biraz dinlen sonra yine devam et bu şekilde.Ip atlamak ya da hayali bir ip ile atlamak kolay görünse de çok zormuş yaa 115 tane de bittim tükendim
100e kadar zorladım sonra 15 daha atlayabildim 1000e tamamlamaya çalışayımSoluksuz atlama. Mesela 30 ya da 50 tane atla biraz dinlen sonra yine devam et bu şekilde.
Aspir yağını ablam söyledi. Çok etkiliymiş yemeklerden yarım saat önce içiliyomuş. Yağları parçalıyormuş.![]()
Bende denicem benim tüm kilo gobekte maalesef aspir yağı ne olaki
Muz ve hindistan cevizi bir arada harika olur.. bir kavanoz var ama hep elimi bandırdım içine keşke birazını kenara ayirsaymisim
O da.mecburen annemde kalınca kahvaltı yapamadım
Sabah 4 te tartıl canım