- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.941
Vaaaaayyyy süperGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar
1.5 kg verdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaaaaayyyy süperGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar
1.5 kg verdim![]()
68 e bir düşeyim sonrası kolay ya iş 68i görmekte
neyse cok bi kilo d eğil gercekten 4 kilo verebilirsin hemen senin mesele 68den asagı inmekte
sen nasıl verdin 1,5 kiloyuGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar
1.5 kg verdim![]()
bende sevseydm yapardm da karabugdayla pek hoşlaşmıyoruzHemide nasıl![]()
ben bilmem adaylara yazıyorm tartıl gel söyle kilonu asla gabıl idememDedimya kusum icagin ortasinda doktora gidicem hapta segisiklik olmazsa bende katilmak istedigimi söyledim zaten atarli genc![]()
Az dur yatakta yuvarlaniyorum kalkınca yazarım ahahahabende sevseydm yapardm da karabugdayla pek hoşlaşmıyoruz
ben bilmem adaylara yazıyorm tartıl gel söyle kilonu asla gabıl idemem![]()
Aslında pazartesiden bugüne 2.9 kg verdim. 71.7 yi görmüştüm pazartesi. Yılbaşında çok tıkındım68 e bir düşeyim sonrası kolay ya iş 68i görmekte
sen nasıl verdin 1,5 kiloyu![]()
Grecka ne giiiAslında pazartesiden bugüne 2.9 kg verdim. 71.7 yi görmüştüm pazartesi. Yılbaşında çok tıkındımPazartesi karabuğday diyetine başladım. Geceden 1 su bardağı karabuğdayı (greçka) 2 buçuk bardak kaynar suya ıslıyorum. O hemen şişiyor sabaha kadar. Gün içinde onu tüketiyorum. Yanına domates olur, yeşillik olur, probiyotik yoğurt olur, birde günde bir bardak kefir, yeşil çay ya da ödem atıcı çay ve 1 tane soda tüketiyorum. Bol su olmazsa olmaz
![]()
öğğğğ onun kokusu berbat evde olduğu gibi duruyor denemiştim nasıl yiyebiliyorsun onuAslında pazartesiden bugüne 2.9 kg verdim. 71.7 yi görmüştüm pazartesi. Yılbaşında çok tıkındımPazartesi karabuğday diyetine başladım. Geceden 1 su bardağı karabuğdayı (greçka) 2 buçuk bardak kaynar suya ıslıyorum. O hemen şişiyor sabaha kadar. Gün içinde onu tüketiyorum. Yanına domates olur, yeşillik olur, probiyotik yoğurt olur, birde günde bir bardak kefir, yeşil çay ya da ödem atıcı çay ve 1 tane soda tüketiyorum. Bol su olmazsa olmaz
![]()
Biz türkler buna karabuğday diyoz.Grecka ne giii
Çok seviyom onuöğğğğ onun kokusu berbat evde olduğu gibi duruyor denemiştim nasıl yiyebiliyorsun onu
haşlarken de berbat kokuyor ama bir kere daha denicem kaç gün yaptın bunu kahvaltıda ne yiyorsunÇok seviyom onukız millet kilo vermek uğruna bıçak altına yatıyor. Önünde hazır nimet dururken kapa burnunu nolacak ye gitsin.
senin yaptıgın keyifi kimsleer yapmıyoAz dur yatakta yuvarlaniyorum kalkınca yazarım ahahaha
günaydın canııımm paylaştıgım listede bildirim yapman gerekligünaydın arkadaşlar başlangıç 75 bugünkü kilom 73.4 :)
Süpersingünaydın arkadaşlar başlangıç 75 bugünkü kilom 73.4 :)
kahvaltını görünce korktum ama sonra iyi toparlamışsınbugün kü menüm
sabah
1 ıspanaklı gözleme
yarım kaşarlı sıkma
çay
ara
yarım bardak kadar kahveli süt
öğlen
1 yk kaşığı pilav
2 kepçe etli bamya
1 küçük kase yaklaşık 3 yk kadar yoğurt
ara
türk kahvesi
işten çıkmadan
1 bardak (250 ml ) sütlü kahve içcem kahve eseri miktarda
akşam
evde tekim
4 5 çeri domates 2 3 yaprak marul 1 salatalık yerim
1 meyve yerim
su 1,5 lt oldu 3 e tamamlamaya çalışacam
Kahvaltıda ilk iki gün alışmak için 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, biraz zeytin ve 1 kase greçka yedim. Sonraki günler sadece greçkadan dediğim şekilde yedim.haşlarken de berbat kokuyor ama bir kere daha denicem kaç gün yaptın bunu kahvaltıda ne yiyorsun
istem dışı bir kahvaltıydı okahvaltını görünce korktum ama sonra iyi toparlamışsın
bir bakayım olmazsa pilav gibi yaparım içine fındık ve zeytin yağı koyarım azcıkKahvaltıda ilk iki gün alışmak için 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, biraz zeytin ve 1 kase greçka yedim. Sonraki günler sadece greçkadan dediğim şekilde yedim.