- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.961
Dene bence ama yağsız yersen daha iyi sonuç alırsınbir bakayım olmazsa pilav gibi yaparım içine fındık ve zeytin yağı koyarım azcık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene bence ama yağsız yersen daha iyi sonuç alırsınbir bakayım olmazsa pilav gibi yaparım içine fındık ve zeytin yağı koyarım azcık
Az yeme diyeti yapabiliyom anca giz gocam evde yakizzzzzz pinicirrrr napionnnn... de bakalim hele neler yiyon su diyetini bi görelim
Bende söylim mi söylim mi kilomubende sevseydm yapardm da karabugdayla pek hoşlaşmıyoruz
ben bilmem adaylara yazıyorm tartıl gel söyle kilonu asla gabıl idemem![]()
yiyebilirsem eğerDene bence ama yağsız yersen daha iyi sonuç alırsın
çok güzel canım menünMenumi de paylaşayım
Sabah 7.30 1bucuk haslanmis yumurta hec kaldigim icin anca yedim
Saat 10 gibi bir elma ve cok az sut koyarak nescafe içtim
Öğlen 12.30
Yogurt vw haslanmis tavuk
Aksam bir kase bamya corbasi salata bi de meyve yiyecem
Su 3lt ve yesilcayimi ictim limonlu ve sodali
Bilemedim ki kuzumtarti bozuk olabilir mi![]()
Canım yanına ilave olarak et falan yiyemiyorum dimi yada yumurta gibi şeyler. Bende yapicamBiz türkler buna karabuğday diyoz.Ama gerçek adı greçka yine buğday türevi gibi. Ama şekli 3 boyutlu kalp gibi. Biraz yanıksı bi tadı var ama şu an tadına çok takılmadım. Hatta psikolojikmidir nedir sevdim ben. Verdikçe kiloyu inan o kadar mutlu oluyorumki. Ve acayip yararlıymış omega açısından çok zenginmiş. Bir sürü yararları var. Şiddetle tavsiye ederim.
![]()
En çok ben çalışıyorum hakkım degilmisenin yaptıgın keyifi kimsleer yapmıyo![]()
yeni başladım diye böyle sonra yavaşlar ama inşallah 60 ı görürüm canımSüpersin![]()
yumurtalı ekmek olmasa güzelmiş bence canımdünkü menüm;
sabah (8:00)
2 dilim yumurtalı ekmek
2 parça peynir
şekersiz çay
Ara (12:45)
türk kahvesi
Öğlen(13:45)
1tavuk dürüm söyledim lavaşından 2 lokma yedim içindeki tavukları yedim
1 büyük ayran
Ara(17:00)
çay ve 6 tane kepekli bisküvi
Akşam(20:30)
şehriyeli tavuk çorbası 1 kase
suyu dün biraz az içtim bide çorbayı geç içtim yoksa bence daha fazla verebilirdim![]()
Kahvaltıda ilk iki gün alışmak için 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, biraz zeytin ve 1 kase greçka yedim. Sonraki günler sadece greçkadan dediğim şekilde yedim. Bencede yapmalısın.Canım yanına ilave olarak et falan yiyemiyorum dimi yada yumurta gibi şeyler. Bende yapicam![]()
Ayy heveslendim bende denicem vallaKahvaltıda ilk iki gün alışmak için 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, biraz zeytin ve 1 kase greçka yedim. Sonraki günler sadece greçkadan dediğim şekilde yedim. Bencede yapmalısın.![]()
Aynen canım geçen haftada bildirmedi kilosunu
doğru kuzum ama alıntı yaptıgın liste yanlışminnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
@tgb1907 (73.8///%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
poncikbirgelincik (63.3/62.4/0,9/%1,42) listeye giriş kilosu 58.4
kaptinn (59.5/59.6/+0.1/-0.16%)
listeye giriş kilosu 53.2
SchonerDuft (///%) listeye giriş kilosu 68.7
N Nehir60 (75///%) 2ocak başlangıç kilo75 hedef:60
BitmeyenUmidim (82.8/82/8/0,96%) listeye giriş kilosu 76,5
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;