Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızın tepkisi ne oldu şaşırdı mı ? Olsun önemli olan dusunmekti
Evet canim son gündü dün zaten dahada evlenme teklifi etmez demis bugun sözleri var :D
Gunaydin bebik noldu kime yapildi evlilik teklifi sağa mi:rolleyes:
Hee bagaa yapildi hemde ikinci kez :D bunadın sende zayiflicam diye :D yok kusum kuzenim yaptı yani ben onun icin yaptım kardeşimle birde iki kuzenle ♡
Ama hayallerimin rakaminda şuan Luluuu94 Luluuu94 :KK70: bende istiyom:63:
Evet ya birde beğenmiyor ya :D ben 55 olsam dünyanın en mutlu insanı olucam. Gerçi ben sizin yaşınizdayken ohooo :D neyse baslamicam ahahahha

Günaydın beybilerrr ♡ anca kendime geldim. Yılın evlenme teklifini yaptık dün ahahahahah yağmur altında hastaydım daha kötü oldum. Umarım değmiştir :işsiz:
Geçmiş olsun canim sen yaparsinda güzel olmazmi ellerine saglik..papatya zencefil çörek otu limon kaynatip icsen ice hatta once 3elmayi 4de bolsen 15dk kaynat diger malzemeleri iki dk kaynat 20 dinlendir boğaza iyi gelir. .

Geçmiş olsun canim sen yaparsinda güzel olmazmi ellerine saglik..papatya zencefil çörek otu limon kaynatip icsen ice hatta once 3elmayi 4de bolsen 15dk kaynat diger malzemeleri iki dk kaynat 20 dinlendir boğaza iyi gelir. .
Canım denicem mutlaka cunki ilaç içmekten icin de böyle ağzında çok kötü bir tat var :( zencefil tozu çok denedim balla yardim etmedi birdr böyle denicem sagol kusum ♡

Evet canim son gündü dün zaten dahada evlenme teklifi etmez demis bugun sözleri var :KK70:

Hee bagaa yapildi hemde ikinci kez :KK70: bunadın sende zayiflicam diye :KK70: yok kusum kuzenim yaptı yani ben onun icin yaptım kardeşimle birde iki kuzenle ♡

Evet ya birde beğenmiyor ya :KK70: ben 55 olsam dünyanın en mutlu insanı olucam. Gerçi ben sizin yaşınizdayken ohooo :KK70: neyse baslamicam ahahahha
Sanki 70 yaşındasın Ha :KK70: bizim zamanımızda çamaşır makinesi yoktu evladım elde yıkıyorduk neler gördük neler pek zordu :KK70:

Hani foto :110:

Nein :KK20:
:KK70:

Hadi bağalım bekliyorum :KK30:

Beraber mi ne güzel ya :KK68:

Senin boyun uzun bi kere :63: sen 55 olunca benim 50 kilo halim gibi olacaasın işte :KK28:
Hee ağırlık çalışacuh acik:halay: benim gibi yapamaz hayatta eskiden sporcuydu ama 1 saat yapmaz sıkılır iki kol çalışıp karin hareketleri yapip bırakir:KK70: eşim işe baslayana kadar hedefim 54 olmak sonra spora asılırım iyce:KK73: hee :KK30:oyle diyon yani:KK30: övüyon beni heğ:KK30: zayifim hee:KK30: uzun sayilirim heee:KK30: belim 64 cm di benim:mad: yine olacah he:KK30: belki 62 cm olar 50 olunca:KK30: mankenim hee:KK30:

Evet canim son gündü dün zaten dahada evlenme teklifi etmez demis bugun sözleri var :KK70:

Hee bagaa yapildi hemde ikinci kez :KK70: bunadın sende zayiflicam diye :KK70: yok kusum kuzenim yaptı yani ben onun icin yaptım kardeşimle birde iki kuzenle ♡

Evet ya birde beğenmiyor ya :KK70: ben 55 olsam dünyanın en mutlu insanı olucam. Gerçi ben sizin yaşınizdayken ohooo :KK70: neyse baslamicam ahahahha
Yaaa çok romantik :KK200:
Tam sürpriz oldu desene kıza

Sanki 70 yaşındasın Ha :KK70: bizim zamanımızda çamaşır makinesi yoktu evladım elde yıkıyorduk neler gördük neler pek zordu :KK70:

Hani foto :110:
Kız öyle deme yemin ederim ben 25 yaşına kadar iki gün yemiyorsun hemen kilo veriyordum. Birde yaş geçtikçe mesela aynı kiloda kalamıyorsun. Yani vucudun çok degisiyor. Anlatamiyom derdimi kimseye ahahaha :D

Ayy ne bilim teklif edilmemisse yeni mi edildi diyom beyin yandi:D Sen kac kilosun bahalim:tokat:

Hee ağırlık çalışacuh acik:halay: benim gibi yapamaz hayatta eskiden sporcuydu ama 1 saat yapmaz sıkılır iki kol çalışıp karin hareketleri yapip bırakir:KK70: eşim işe baslayana kadar hedefim 54 olmak sonra spora asılırım iyce:KK73: hee :KK30:oyle diyon yani:KK30: övüyon beni heğ:KK30: zayifim hee:KK30: uzun sayilirim heee:KK30: belim 64 cm di benim:mad: yine olacah he:KK30: belki 62 cm olar 50 olunca:KK30: mankenim hee:KK30:
Zayıfsın fitsinnnn zayıfsın :KK76: benim 73 :işsiz: göbek 80 :işsiz: herhalde kemik yapımla ilgili bi kısmı

Geçen sene de öyle didik yaz gelmeden verek diye :KK70: sonuç artı kilolar geldi :KK70: :KK70: 71.90 olmuşum 74u bile gördüm :KK43:
Ben yazin 52 kiloydum :bicak:ne gizeldiii:ruh: ramazanda aldim ben 54 oldum sonra devami geldi bu ramazanda hep dikkatli yicem :mapus: bende 59 u gormuştum biliyosun:kızgın: verecuhhh :mapus: bi 6 lari gorsen devamı gelecek hadi az kaldii:eğlence:

Senin almancani yerim ben :KK70: ♡♡
Okulda beş sene hep beginner okuttular das ist, Nein, ich bin, du bist falan filan :KK70:
daha ileri gidemedik nedense :KK70:
Kız öyle deme yemin ederim ben 25 yaşına kadar iki gün yemiyorsun hemen kilo veriyordum. Birde yaş geçtikçe mesela aynı kiloda kalamıyorsun. Yani vucudun çok degisiyor. Anlatamiyom derdimi kimseye ahahaha :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:

Son kilolar zor gidiyii birakmadan devam et gidecek hepsi:halay: yaza istedigimiz kilolarda olalimmmm:dua:
İnşallah ya üç haftadır nerdeyse yerimde sayıyorum regl dönemi dikkat edince gider dediler Cıks gitmedi :110:

Back
X