- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.341
Neyse iyi olduğunu anlamış olduk.keptin de sende duvarına yazmışsınız bende yazmak için gireyim demiştim belki tekrar girerEvet öyleymiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse iyi olduğunu anlamış olduk.keptin de sende duvarına yazmışsınız bende yazmak için gireyim demiştim belki tekrar girerEvet öyleymiş
yidimmmGit canım masum bulduğun şeylerden ye
oluraun cnm bbence bugunu hafif atlattin mi 71.3 bile olursunnBugün 71.70 çıktım ağzıma iki lokma bisi atmıştım üstelik acaba yarın 71.50 olur muyum ki
Ne yedin de heleyidimmmmasumcuk seyler yedim
oluraun cnm bbence bugunu hafif atlattin mi 71.3 bile olursunn![]()
yogurtlu tavuklu şehriye salatasiNe yedin de hele
yogurtlu tavuklu şehriye salatasi
1 dilim borek
2 ad. kurabiye
1 ad. sarma
1 kucuk kase irmik helvasi![]()
İyidir inşallahNeyse iyi olduğunu anlamış olduk.keptin de sende duvarına yazmışsınız bende yazmak için gireyim demiştim belki tekrar girer
Aferincok mu
baklava vardi yimedm![]()
Lahmacun yedim sabah tost yedim ama saat 14e kadar oturmadım yemek yaptım hafta içi için şimdi çamaşır toplicam katlicam işim çok daha veririm inşallahyidimmmmasumcuk seyler yedim
oluraun cnm bbence bugunu hafif atlattin mi 71.3 bile olursunn![]()
Hasta olanlar damıKaybeden takım yarın karbonsuz geçecek ona göre![]()
Sen bombasın ya yemin ederimyogurtlu tavuklu şehriye salatasi
1 dilim borek
2 ad. kurabiye
1 ad. sarma
1 kucuk kase irmik helvasi![]()
Evet canim banada keptin demisti sasirdim ve uzuldum bize yazmadiginaKızlar emelinbusesi aralıkta girmiş siz fark etmismiydiniz
ooo ermiştir yediklern. Aksami hafif atlattin mi tamamdirLahmacun yedim sabah tost yedim ama saat 14e kadar oturmadım yemek yaptım hafta içi için şimdi çamaşır toplicam katlicam işim çok daha veririm inşallah
Kızlar sabahtan beri ip atlıyorum adetim iyice bitsin diye son ağladığımda gelen giden yoktu herhalde bitti![]()
en bombik binimmmSen bombasın ya yemin ederim![]()
Valla kabulümüz çok merak ettim niye girmediğini.Evet canim banada keptin demisti sasirdim ve uzuldum bize yazmadiginaama belki uzun sure girmedigi icin cekinmistir
emelinbusesi canim burdan sesleniyorum ne olursa olsun kabulumussun
geri dönnnnn
Akşam yemedim bir bardak süt 1 kaşık ballı arı sütü içerim yeter dimiooo ermiştir yediklern. Aksami hafif atlattin mi tamamdir
en bombik binimmm
yiyerek zauifliyom ben
sesin cikmiyrdu banlandin sandiydimnn![]()
Bombigimmm Benimen bombik binimmm
yiyerek zauifliyom ben
sesin cikmiyordu banlandin sandiydimnn![]()
yeterrValla kabulümüz çok merak ettim niye girmediğini.
Akşam yemedim bir bardak süt 1 kaşık ballı arı sütü içerim yeter dimi![]()
6 findik lahmacun muBugün ki menüm
Sabah
Kaşarlı tost
Çeri domates
Salatalık
Marul
Ara
Civanperçemli çay
Öğlen saat 14.30 gibi
Fındık lahmacun 6 adet
Ebegümeci bulgur 1 yk
Pancarlı siyah havuçlu yoğurt 3 yk
Domates süs biberi
Akşam yok
Belki 3 yk barbunya 2 yk yoğurtlu havuç yerim
Ara
Çay/ 1 brdk süt 1 tatlı kaşığı bal arı sütlü
cabik iyilesBombigimmm Benimbanlı değildim ama hastiiiym beybii kendimde degilim
![]()
Yok alistira alistira yavaş çıksaydı aramızdanValla kabulümüz çok merak ettim niye girmediğini.