• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kabul ettim.... 28 yasindayim bir kizim var 10 yasinda. Ev hanimiyim..benim diyrtlerim cok kisa suruyor aslinda istikrarli olamiyorum...ama burada birbirimize motive olacagimizi dusunuyorum..
Hoşgeldin canim

Rapor alicam galiba bombigim ozaman bol bol istemediğiniz kadar burdayım:KK70:

al kiz all sensiz olmuyor:KK53:
Evet :KK62: :KK70: bende gribim 3 gündür oğlumunda burnu akıyor :hasta:
hii cok gecmis olsun kuzumm:KK19:

Elini yumruk yap boyu o kadar lahmacunun kız ben ondan 20 tane yerim anca doyarım :KK70:

Evet bende üzüldüm ama iyi olmasına sevindim umarım sorun yoktur hayatında

Şalgamın içine atılan havuç varya ondan :KK70: valla denk geldi egzotik egzotik :KK70: :KK70: ya elini yumruk yap boyu o kadar be büyük lahmacun değil ki ve tüm gün ayaktaydım bugün yarın da sıfır karbomhidrat günü bilginize canısı :KK70:
kiz findik lahmacunu biliyorum sen beni cahil mi sandin:KK20:hemde yeme konusunda:KK20:6 tane coj:KK67:
Sümüklü böcüklerim benim kıyamam size çok geçmiş olsun canim dikkat edin valla ben öksürürken beynim sallanıyor sanki :KK70: ama söz yarını karbonsuz geçiricem

Aynen kusum InshAllah yoktur iyi olsunda gelmesin

Tabi ya yumruk kadardir. Sen munyerin parmak kadar kurabiklerine bi t9n laflar ediyordun :KK70: ahahahah herkes birbirine giriyormuş:KK70:
:D hemde bnm kurabiklerim barmak kadardii yimrk kadar bile degil:KK8:

O bir sürü şekerli şey yiyor ama
seni seni :KK20: ben seni motive edem sen beni sikayet et:tokat:

Back
X