Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

al kiz all sensiz olmuyor:KK53:

hii cok gecmis olsun kuzumm:KK19:

kiz findik lahmacunu biliyorum sen beni cahil mi sandin:KK20:hemde yeme konusunda:KK20:6 tane coj:KK67:

:KK70: hemde bnm kurabiklerim barmak kadardii yimrk kadar bile degil:KK8:

seni seni :KK20: ben seni motive edem sen beni sikayet et:tokat:
Çok sağol kuzu :KK19:
Gördüm kusum ve sok oldum :KK70: ama bence hiç güzel değil:KK70: bak seninle aynı yeni arkadaş. 61 kilo ve 55 olmak istiyor
Bizim kafadan SekerPancarii SekerPancarii :KK19:
;)
İyiyim çok şükür sen nasılsın
İyiyim canım hiç sesin çıkmadı bugün nasıl oldun Hoppa

Kıyamam ya :anne:
Yok canim ya...her zaman zayif olunca bu kilo cok geliyor bana. Herkes zayifsin diyor ama ben 55 de kendimi mutlu hissediyorum...
Ne dedi bakk @Blacksee55 :KK5:
bende arkadaş gibi düşünüyorum ;)
Hoşgeldin kız gel sarılalım :KK19:
Sende zayifsinn amaaaaa
Senin gibi işte canım ama bende 45 olmak istiyorum :KK51: pis boğazım izin verirse :KK67:

:KK66:

bende arkadaş gibi düşünüyorum :KK66:

Senin gibi işte canım ama bende 45 olmak istiyorum :KK51: pis boğazım izin verirse :KK67:
Sarilalim tabikisideee...valla bemde de bu bofaz oldukca zor gibi gorunuyor.. bundan b1.5 ay once 58 bile oldum ama bogazim durmadi uedim geri aldim

:KK66:

bende arkadaş gibi düşünüyorum :KK66:

Bugün temizlik yaptım biraz. Birde internetim bitti. Artık eşimden otlanıyorum. Off karabuğdaydan çok sıkıldım ya bal yiyen baldan usanırmış. Off yemek yemek istiyom gari :kk77: Bütün yemekleri özledim yaa :bicak:

Bugün temizlik yaptım biraz. Birde internetim bitti. Artık eşimden otlanıyorum. Off karabuğdaydan çok sıkıldım ya bal yiyen baldan usanırmış. Off yemek yemek istiyom gari :kk77: Bütün yemekleri özledim yaa :bicak:
Yaa bende karabugdayi hic denemedim ama denemek istiyorum.. kilo verdiriyor mu gercekten nasil tuketiyorsunuz

Yaa bende karabugdayi hic denemedim ama denemek istiyorum.. kilo verdiriyor mu gercekten nasil tuketiyorsunuz
1 su bardağı karabuğdayı 2 buçuk su bardağı kaynar suda geceden bekletiyorum. Sabaha kadar şişiyor. Bütün gün onu tüketiyorsun acıktıkça. Yanına yoğurt domates yeşillik tüketebilirsin. Bol su içiyosun felan öyle işte :KK51:

1 su bardağı karabuğdayı 2 buçuk su bardağı kaynar suda geceden bekletiyorum. Sabaha kadar şişiyor. Bütün gün onu tüketiyorsun acıktıkça. Yanına yoğurt domates yeşillik tüketebilirsin. Bol su içiyosun felan öyle işte :KK51:
:KK70: ayyy kız çok tatlısın kıyamam ya :KK60: kaç gün kaldı
İradeni takdir ettim bak az daha bozma sonuç çok daha mutlu edecek seni
Emziriyorum yoksa bende yapsam zayıflamaktan ziyade içim temizlense bir iki gün neyse :KK51:

Sarilalim tabikisideee...valla bemde de bu bofaz oldukca zor gibi gorunuyor.. bundan b1.5 ay once 58 bile oldum ama bogazim durmadi uedim geri aldim
Bide son kilolar canım çok zor gidiyor sen bir iki gün detoks yapsan metabolizmanı şaşırtsan nasıl olur ki :işsiz: ben emziriyorum malesef yapamam :KK51:

Back
X