- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.401
ewitKimi anlamadimkizimmi demek istedin

benimde hayalimdi cok sukur tek olmysAyy benim hayalim ya ikiz ya ucuz annesi olmak ♡

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewitKimi anlamadimkizimmi demek istedin
benimde hayalimdi cok sukur tek olmysAyy benim hayalim ya ikiz ya ucuz annesi olmak ♡
Bende aynı durumdayım. Bu çocuk bakma işi ne zor yaa.3 5 cocuk ikiz ucuzu olanlr bu isin ustesinden nasil gelebiliyr![]()
Yok canim ya...her zaman zayif olunca bu kilo cok geliyor bana. Herkes zayifsin diyor ama ben 55 de kendimi mutlu hissediyorum...Kilon 1.72 ye normal düzeyde şu an bence. Ben 1.55 im 68.8 kg yimbiz ölek mi
![]()
kesinlikle. su an dusunuyorum eskiden olsa totomu yaya yaya uyurdum simdi totim yatak gormuyorBende aynı durumdayım. Bu çocuk bakma işi ne zor yaa.
Suanda 61 kiloyumhosgeldin cnm . 45 mi![]()
bir zamanlar 45 missinSuanda 61 kiloyum
Aynen cok zayiftim.. suan 55 olsam yeterbir zamanlar 45 missinboyuna gore cok zayfmssinn
Psikolojik belkide. Aman anoreksiya olmadaYok canim ya...her zaman zayif olunca bu kilo cok geliyor bana. Herkes zayifsin diyor ama ben 55 de kendimi mutlu hissediyorum...
kesinlikle. su an dusunuyorum eskiden olsa totomu yaya yaya uyurdum simdi totim yatak gormuyor![]()
Ay yokkk kiz olmamm.. valla bende bu ekmek sevdasi oldukca olmamPsikolojik belkide. Aman anoreksiya olmada![]()
Bence cok zordur.. ama mantik olarak bakildiginsa bir dogumla hersey hallaluyor.. ve sonrasinda cok hareketli bir yasam veee gelsin zayifff annelerrrrAyy benim hayalim ya ikiz ya ucuz annesi olmak ♡
Sende zayifsinn amaaaaa
iyi işte annesi, çocuk totonu küçültecek annesine iyilik yapıyo haberi yok. Ne demişler kavun karpuz yata yata büyürmüş.
![]()
Çok sağol kuzual kiz all sensiz olmuyor
hii cok gecmis olsun kuzumm
kiz findik lahmacunu biliyorum sen beni cahil mi sandinhemde yeme konusunda
6 tane coj
hemde bnm kurabiklerim barmak kadardii yimrk kadar bile degil
seni seniben seni motive edem sen beni sikayet et
![]()
Bizim kafadanGördüm kusum ve sok oldumama bence hiç güzel değil
bak seninle aynı yeni arkadaş. 61 kilo ve 55 olmak istiyor
İyiyim canım hiç sesin çıkmadı bugün nasıl oldunİyiyim çok şükür sen nasılsın
Kıyamam yakizim uyandi![]()
Ne dedi bakk @Blacksee55Yok canim ya...her zaman zayif olunca bu kilo cok geliyor bana. Herkes zayifsin diyor ama ben 55 de kendimi mutlu hissediyorum...
Senin gibi işte canım ama bende 45 olmak istiyorumSende zayifsinn amaaaaa
Sarilalim tabikisideee...valla bemde de bu bofaz oldukca zor gibi gorunuyor.. bundan b1.5 ay once 58 bile oldum ama bogazim durmadi uedim geri aldimÇok sağol kuzu
Bizim kafadanSekerPancarii
İyiyim canım hiç sesin çıkmadı bugün nasıl oldun
Kıyamam ya
Ne dedi bakk @Blacksee55
bende arkadaş gibi düşünüyorum
Hoşgeldin kız gel sarılalım
Senin gibi işte canım ama bende 45 olmak istiyorumpis boğazım izin verirse
![]()
Bugün temizlik yaptım biraz. Birde internetim bitti. Artık eşimden otlanıyorum. Off karabuğdaydan çok sıkıldım ya bal yiyen baldan usanırmış. Off yemek yemek istiyom gariÇok sağol kuzu
Bizim kafadanSekerPancarii
İyiyim canım hiç sesin çıkmadı bugün nasıl oldun
Kıyamam ya
Ne dedi bakk @Blacksee55
bende arkadaş gibi düşünüyorum
Hoşgeldin kız gel sarılalım
Senin gibi işte canım ama bende 45 olmak istiyorumpis boğazım izin verirse
![]()
Yaa bende karabugdayi hic denemedim ama denemek istiyorum.. kilo verdiriyor mu gercekten nasil tuketiyorsunuzBugün temizlik yaptım biraz. Birde internetim bitti. Artık eşimden otlanıyorum. Off karabuğdaydan çok sıkıldım ya bal yiyen baldan usanırmış. Off yemek yemek istiyom gariBütün yemekleri özledim yaa
![]()
1 su bardağı karabuğdayı 2 buçuk su bardağı kaynar suda geceden bekletiyorum. Sabaha kadar şişiyor. Bütün gün onu tüketiyorsun acıktıkça. Yanına yoğurt domates yeşillik tüketebilirsin. Bol su içiyosun felan öyle işteYaa bende karabugdayi hic denemedim ama denemek istiyorum.. kilo verdiriyor mu gercekten nasil tuketiyorsunuz
Bugün temizlik yaptım biraz. Birde internetim bitti. Artık eşimden otlanıyorum. Off karabuğdaydan çok sıkıldım ya bal yiyen baldan usanırmış. Off yemek yemek istiyom gariBütün yemekleri özledim yaa
![]()
1 su bardağı karabuğdayı 2 buçuk su bardağı kaynar suda geceden bekletiyorum. Sabaha kadar şişiyor. Bütün gün onu tüketiyorsun acıktıkça. Yanına yoğurt domates yeşillik tüketebilirsin. Bol su içiyosun felan öyle işte![]()
Bide son kilolar canım çok zor gidiyor sen bir iki gün detoks yapsan metabolizmanı şaşırtsan nasıl olur kiSarilalim tabikisideee...valla bemde de bu bofaz oldukca zor gibi gorunuyor.. bundan b1.5 ay once 58 bile oldum ama bogazim durmadi uedim geri aldim