- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.461
Aslında pazartesi başladığımda 71.70 çıkmıştım sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında pazartesi başladığımda 71.70 çıkmıştım sanırım
Bugün kahvaltı yaptım birazAma yaptığına degdi bak. Haftada bir iki degistiremiyormusun canim. Sürekli karabugdaymi olacak
Iyigeceler kizlar ben yarin akşama kadar yatıcamHerkes gittiğine göre bende gidem hadi iyi geceler![]()
Bende uyuyamadım kızım uyusaydıuyudum geldmherkes uyumya gitmis
![]()
Nörüyon basıldık konusunu okudun muuyudum geldmherkes uyumya gitmis
![]()
bende kizi uyuttum kendim uyuyamadimBende uyuyamadım kızım uyusaydı![]()
kendimi uyumaya zorldm beceremedmNörüyon basıldık konusunu okudun mu![]()
anlatsana giiiiGeçen kaynanamlardayken benzeride bizim başımıza geldi![]()
bende kizi uyuttum kendim uyuyamadimbunye uykusuzluga alisinca kalsiramadi tabi
kendimi uyumaya zorldm beceremedmsen noruynn
okudum yorum bile yaptimm
anlatsana giiii![]()
yuh ya kapi calmadan iceri dalmak nedirBen kızımla çift kişilik yatakta yatıyordum. Sabah 9 gibi felandı uyandım işte. Sonra lavaboya gittim geldim. Kapıyıda kilitlemedim. Eşimde yer yatağında yatıyodu gittim yanına sokuldum. Eşimde sokulmaya başladı dedim bak biri gelir şimdi kapıyı kilitlemedim bişey olmaz kim girecek dedi. Sonra cilveleşirken biri içeri daldı. Hiç görmedim kim olduğunu. Battaniye üstümüzdeydi.
Çok utanmıştım. Ama ne kadar ayıp kim girdiyse sinir oldum
İnsan bir kapıyı çalar demi
![]()
Medeniyetsizin biri işteyuh ya kapi calmadan iceri dalmak nediruzerinizi degistryr da olabilirdiniz
![]()
Kapat ışıkları koyun sayuyuyamiyorumcildrcgmmm
![]()
kizmi emzrblmk icin gece lambasi var koyun saydm.kus kurt yemek hayalleri hic biri getrmedi uykumuKapat ışıkları koyun say![]()
Profiline tıkla, hakkında başlığına tıkla, ordanda etkileşim başlığı altında açtığı konuları görebiliyorsun.