Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende kizi uyuttum kendim uyuyamadim:işsiz: bunye uykusuzluga alisinca kalsiramadi tabi :KK70:

kendimi uyumaya zorldm beceremedm:oha: sen noruynn :KK53: okudum yorum bile yaptimm:KK53:

anlatsana giiii :KK45:
o_O Ben kızımla çift kişilik yatakta yatıyordum. Sabah 9 gibi felandı uyandım işte. Sonra lavaboya gittim geldim. Kapıyıda kilitlemedim. Eşimde yer yatağında yatıyodu gittim yanına sokuldum. Eşimde sokulmaya başladı dedim bak biri gelir şimdi kapıyı kilitlemedim bişey olmaz kim girecek dedi. Sonra cilveleşirken biri içeri daldı. Hiç görmedim kim olduğunu. Battaniye üstümüzdeydi. :oops::KK23: Çok utanmıştım. Ama ne kadar ayıp kim girdiyse sinir oldum :KK34: İnsan bir kapıyı çalar demi :olamaz:

o_O Ben kızımla çift kişilik yatakta yatıyordum. Sabah 9 gibi felandı uyandım işte. Sonra lavaboya gittim geldim. Kapıyıda kilitlemedim. Eşimde yer yatağında yatıyodu gittim yanına sokuldum. Eşimde sokulmaya başladı dedim bak biri gelir şimdi kapıyı kilitlemedim bişey olmaz kim girecek dedi. Sonra cilveleşirken biri içeri daldı. Hiç görmedim kim olduğunu. Battaniye üstümüzdeydi. :oops::KK23: Çok utanmıştım. Ama ne kadar ayıp kim girdiyse sinir oldum :KK34: İnsan bir kapıyı çalar demi :olamaz:
yuh ya kapi calmadan iceri dalmak nedir:oha::oha:uzerinizi degistryr da olabilirdiniz:kusmuk:

sabah
1 haslanmis yumurta
1 sahanda peynirli yumurta tereyagli
1 kirmizi biber
3 seytin
1.5 dlm tb ekmegi
1 kk suzme peynir

ara aksam
yogurtlu tavuklu şehriye salatasi
1 dilim borek
2 ad. kurabiye
1 ad. sarma