Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kabul ettim.... 28 yasindayim bir kizim var 10 yasinda. Ev hanimiyim..benim diyrtlerim cok kisa suruyor aslinda istikrarli olamiyorum...ama burada birbirimize motive olacagimizi dusunuyorum..
hoşgeldin canıımmm :KK200::KK200:
sen zaten kuralları okumus kabul etmişsin hadi bakalm en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin umarım:halay:

kaptinn kaptinn hangi takıma alalım canım
bizim takıma alalım kuzuşşş:sus:
:temizlik : birleşincede :temizlik: bu :KK70:
işsiz misin acaba :D:D:D

Onu kaptan bilir :KK70: kaptinn kaptinn

Evet canım sabret alışmışken
Ben ağırlık olarak emziriyorum canım ondan cesaret edemem
:KK53::KK53::KK53:

Kuşum ben keptinin sagkolu vede yuzkarasiyim ahahahahah :KK70: :KK70: keptinin işine gelir. Oda spor yapamadı garibim, haftaya karbonsuz baslicak :KK70:
ahahahaha :D:D:D:D yüz karam :D
hi güzel olmiiiy :işsiz:hiç doymadım:işsiz: hiç yetmedi:işsiz:hiç hiç hiç:işsiz:

o_O Ben kızımla çift kişilik yatakta yatıyordum. Sabah 9 gibi felandı uyandım işte. Sonra lavaboya gittim geldim. Kapıyıda kilitlemedim. Eşimde yer yatağında yatıyodu gittim yanına sokuldum. Eşimde sokulmaya başladı dedim bak biri gelir şimdi kapıyı kilitlemedim bişey olmaz kim girecek dedi. Sonra cilveleşirken biri içeri daldı. Hiç görmedim kim olduğunu. Battaniye üstümüzdeydi. :oops::KK23: Çok utanmıştım. Ama ne kadar ayıp kim girdiyse sinir oldum :KK34: İnsan bir kapıyı çalar demi :olamaz:
:oha::oha::oha::oha::oha:
Allah tn kimsede kalmıyoruz öle :D:D

Gunaydin canisi nasilsin nasil gidiyor diyet..bide alistinmi işine digerinde kolaymi bide diger isten neden ayrildiydin kuzu sakincasi yoksa yaz

günaydın canım benim
diyet eh işte iyi gidiyor hafta sonu çok zorlandım hep hamurişi tatlıyla karşı karşıya kaldım şuanda çok kötüyüm hiç yapamıcam gibi geliyor bide hasta olucam boğazlarım çok ağrıyor
şimdi yeni işimde 2 hafta bitti alışmaya çalışıyorum inşallah alışcam iyiyim şükür diğerinden daha zor bu daha karışık hiç yapmadığım bilmediğim bi iş ama öğrencem inşallah zamanla
diğerinde maaşlarımı geç alıyodum mali durumlar pek iyi değildi battı batıcaktı en son baya bi kişiyi çıkardı şuan 4 kişi falan kalmış öyle yani canım

Aynı be kusum. Yuvarlaniyorum yatakta tüm gün. Rapor alicam valla :KK70: yeni yıla iyi basladim
al valla bende mi alsam diye düşünüyrm da bana rapor vermezler sapasağlamım üstüne mesai yazarlar diye korkuyorm :D:D:D

Kiz bir gun degelmi :KK70: aglicamm anam bi hafta nidemek mesala neler yasaklı bi dilim ekmakdami :KK43:(
ahahah bende aynen aglıcaktm 1 hafta diyince :D

günaydın kızlar
:halay::KK15::KK15:

KK70:temizlik niye olmadi kiz Luluuu94 Luluuu94 :KK53:
Başına sonuna: işareti koyacaksın canım ve K büyük harflerle :KK70: ;)

Hee hemen sevinme :tokat:sen sus:lülülü:
Pufff yaa sen cok gizill kilodasin 49 da asagi izin yohh sana:ukala:
Ama ben 45 istiyorum ve 7-8 cm daha incelmek :işsiz:

Kizz sizin yuzunden bende yandim:tokat: sizin yüzünden zayifluyucumm:KK45::KK53::21::KK70:
Luluuu94 Luluuu94 karabugdaydami yasahh essah mi :mad::mad::KK67:
Onu yiyebilirsin hadi :KK73:

Olmadı başa ve sona gelcek :işaret

hoşgeldin canıımmm :KK200::KK200:
sen zaten kuralları okumus kabul etmişsin hadi bakalm en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin umarım:halay:

bizim takıma alalım kuzuşşş:sus:

işsiz misin acaba :KK70::KK70::KK70:

:KK53::KK53::KK53:

ahahahaha :KK70::KK70::KK70::KK70: yüz karam :KK70:
hi güzel olmiiiy :işsiz:hiç doymadım:işsiz: hiç yetmedi:işsiz:hiç hiç hiç:işsiz:

:oha::oha::oha::oha::oha:
Allah tn kimsede kalmıyoruz öle :KK70::KK70:
Ama bizde @tgb1907 gelemiyor ki

Hee doğru ya gun dicektim beynim durdu geç yatıp erken kalkınca ahahah :KK70: ben yanlış anlayıp tüm haftayı karbonhidratsız geciriyormusum :KK70:
Yararına olur canısı ;)

Back
X