Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canıımmm :KK200::KK200:
sen zaten kuralları okumus kabul etmişsin hadi bakalm en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin umarım:halay:

bizim takıma alalım kuzuşşş:sus:

işsiz misin acaba :KK70::KK70::KK70:

:KK53::KK53::KK53:

ahahahaha :KK70::KK70::KK70::KK70: yüz karam :KK70:
hi güzel olmiiiy :işsiz:hiç doymadım:işsiz: hiç yetmedi:işsiz:hiç hiç hiç:işsiz:

:oha::oha::oha::oha::oha:
Allah tn kimsede kalmıyoruz öle :KK70::KK70:
Sagol canim tesekkurler insallah veririz kilocuklariii

Kizlar ben kahvaltiya kaciyoyorum.. kizimla beraber onu okula gonderdikten aontlra yine donerim,.

pazartesi sendromusuu:işsiz: sen napıyosn kuzu
ayyy benimde cok yogun bi hafta beklio beni hic canim istemio:) simdi kahve icmeye gidicem kendime gelim:)

ay Kiz dün bi kiz gördüm 177 boya 59 kilo nasil güzel bi fizigi vardi anlatamam böyle tam nasil desem azcik etli ama balik etli degil zayif ama cirpi gibi degil
bende öyle olmakkk istiommmmmm ama nasil verim yahu o kilolari boy kilo orantisina bakarsan benim 179 boya 61 olmam lazim

ayyy benimde cok yogun bi hafta beklio beni hic canim istemio:) simdi kahve icmeye gidicem kendime gelim:)

ay Kiz dün bi kiz gördüm 177 boya 59 kilo nasil güzel bi fizigi vardi anlatamam böyle tam nasil desem azcik etli ama balik etli degil zayif ama cirpi gibi degil
bende öyle olmakkk istiommmmmm ama nasil verim yahu o kilolari boy kilo orantisina bakarsan benim 179 boya 61 olmam lazim
sen baya arsızlastn bu kilo konusunda :D:D:D yter sana o kilo :tokat:
ben kayfemi içtim :kahve:

Günaydın kızlar
Ya kaç gündür kendimi paralıyorum 69.40 çıktım şaka gibi :bicak::KK34:

Back
X