- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.991
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.601
Kizlar ben kacar komsum geldi byyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende baya uzunsun canim 55 kilo olursan incecik olursun vallah:) kesin suanda cok iyi gözüküyosundurBen kisa kaldim o zaman 1.72
seninle yan yana gelmemeliyizi aramızda 21cm var
minigim benimmmm![]()
seninle yan yana gelmemeliyizi aramızda 21cm varomuzlarına fln gelicem
![]()
bnm etrafımda hiç uzun kadın yokevet aynennnn gerci benim en yakin arkadaslarim 160 civari... bitane uzun arkadasim var bide görümcelerim de uzun
hadi ya ben 60.5e kadar yaklaştım dediğin gibi yedim sonra2 ay once bende oyle diyordumm... 59.9 u gorim baska bisey istemiyorum.. sonra tartiya bi ciktim gorunce ciglik cigliga kizim kostu geldi anne ne oluyor diye..ama sonra 58 e kadar indim su bogazim durmadi ki geri ciktim
ahahaha ay yok kiz boyuun agrisindan baska bisey getirmio asaya bakmakbnm etrafımda hiç uzun kadın yoknası bakıyosn onlara tepeden cok eglenceli oluyodur bence
![]()
evet o yönden de kötü bakahahaha ay yok kiz boyuun agrisindan baska bisey getirmio asaya bakmak![]()
Öyle bişey yokkizlar aksama yapacagim spor onerisi istiyorum. Kisa sureli bol kalori yakan ve yarin hareket edevilecegim bir spor.
İp atla ben ayakkabısız atlama taraftarıyım salonda ayakkabıyla atladım. Ayaklarım mahvoldu. Belkide kişiye göre değişiyordur.kizlar aksama yapacagim spor onerisi istiyorum. Kisa sureli bol kalori yakan ve yarin hareket edevilecegim bir spor.
nedennnÖyle bişey yok![]()
mecbur ipe kaldim goguslerimi cok acitiyor yaİp atla ben ayakkabısız atlama taraftarıyım salonda ayakkabıyla atladım. Ayaklarım mahvoldu. Belkide kişiye göre değişiyordur.
kız nerdeymiş öle spor banada sölekizlar aksama yapacagim spor onerisi istiyorum. Kisa sureli bol kalori yakan ve yarin hareket edevilecegim bir spor.
20mi minedennn
mecbur ipe kaldim goguslerimi cok acitiyor yaben emzirme atleti kullaniyorum destekli ama atlamaya çalıştıkça kopacak gibi oluyorlar ip atlarken sutyen giyeyim bari
ayakkabulida deneyeyim ayalkabisizda bugun icin 20 dene yeter mi
![]()
aynen öyle iyi yanlarida var tabi canimevet o yönden de kötü bakama olsundu her sefanın bi cefası olurduydu
![]()
Mihakkakaynen öyle iyi yanlarida var tabi canim![]()