- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.991
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.641
O zaman 3 gun yapmak daha mantikli hem kendimizi sıkıntıya sokmaya da gerek yok dimi amaKişiye göre değişiyor. Ben 7 gün yaptım. İlk 3 gün verdim sonra durdu. 2 kg kadar verdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman 3 gun yapmak daha mantikli hem kendimizi sıkıntıya sokmaya da gerek yok dimi amaKişiye göre değişiyor. Ben 7 gün yaptım. İlk 3 gün verdim sonra durdu. 2 kg kadar verdim.
Güzel menü ama sabah sadece yumurta nedenSabah 11.00
2 haslanmis yumurta
15.00
1 kasik lor peyniri
19.00
1 kase yogurt
3 tane tavuk kofte
4 kasik domatesli mantar sote
Nasilim kizlarrrrr
Hiç yimiyeydin canımSabah 11.00
2 haslanmis yumurta
15.00
1 kasik lor peyniri
19.00
1 kase yogurt
3 tane tavuk kofte
Nasilim kizlarrrrr
Canim ya benim hic ortam yok ya cokk az ya cok fazla yiyorum..o yuzden sizlerle birlikte burda biraz motive olurken az yiyim dedim..Hiç yimiyeydin canımböyle coook güzel kilolar verirsin ama normal yediğinde hemen alirsin. Keşke öğle hafif bi sebze çorbası gibi birsey yeseydin cnm
Ya sadece protein olsun dedim o yuzdenGüzel menü ama sabah sadece yumurta neden
bulamdm yooooguuumuuuskız nerdeymiş öle spor banada söle![]()
baslangic icin ideal bence20mi mi![]()
oyle yapicigim sipski giyicigimmm
oyle mi diyorsunÇok gelir 5 tane yeter![]()
kiz siz neyin kafasindasiniz nasil 10 dk surmez koskaca 70 lik vicut kalkip ziplayacakcanım 1000 ip gerçekten iple atlarsan 10 dk sürmez ben 600ü yarım saatte atlıyom 100ü bi seferde atlasam hızlanacak da bi seferde 50 60 yapıyom soluklanıyom 50 kilo arkadaşlar atlayabilir ama 10 dk kada![]()
İple atlıyorum ve 10bilemedin 13 dk falan sürüyorip takılmasa arada daha iyi olacak ama işte
ben bi seferde 100le başladım şimdi 300-400 yapabiliyorum
Çok mutluyum kızlar
Diyeti bozdum
Eşim işten geldi bi kahvaltı sofrası hazırladımsonraa
Yaşasın kahvaltı![]()
cuma cnmKizlar tarti gunu ne zamandi
Tmm canim cumata kadar gider kilolar insallahkiz siz neyin kafasindasiniz nasil 10 dk surmez koskaca 70 lik vicut kalkip ziplayacak
sonunda olacagi buydu
cuma cnm
Bu nasil menu kahvalti yok et sut but yokEvet bugun 820 kalori almisim
Sabah yogurtlu brokoli ve karnabahar yedim
Öğle bagdat humarma yedim iki tane kucuk
Aksam arabasi corbasi 2, 5 kase
az sekerli kavun bir dilim
2lt su olcak spor yatmadan once yâparim zâgar hic halim yokk
olmamisSabah 11.00
2 haslanmis yumurta
15.00
1 kasik lor peyniri
19.00
1 kase yogurt
3 tane tavuk kofte
Nasilim kizlarrrrr
ins cnmmTmm canim cumata kadar gider kilolar insallah
Canim ya ben sebzenin kilo verdirdigini inanmiyorum ya da bende etki yapmiyor ben proteinle daha cabuk kilo veriyorum bi dene istersennBu nasil menu kahvalti yok et sut but yokCanim boyle kilo verirsen bile alirsin hemen 1000 kaloriden asagiya dusurme kendini ve dolu dolu kalorisi dusuklu seylerden ye sabah kahvaltijida aksatma
![]()
Güzel canım ama artırırken yavaş yavaş arttır ki verdiğin kilo hemen geri gelmesinSabah 11.00
2 haslanmis yumurta
15.00
1 kasik lor peyniri
19.00
1 kase yogurt
3 tane tavuk kofte
Nasilim kizlarrrrr
SüperHemen sporumu da paylasayim.. oglen 90 dk. Tempolu yuruyus
30 dk. Normal yuruyus
Alışırsın zamanla canım sendebulamdm yooooguuumuuus
baslangic icin ideal bence
oyle yapicigim sipski giyicigimmm
yalniz bebisim ben 70 kilo sen 50 benim 1000 ip atlamam 1000 dk surer
oyle mi diyorsun![]()
Artirirken ne dedin cnm anlamadaimGüzel canım ama artırırken yavaş yavaş arttır ki verdiğin kilo hemen geri gelmesin
Süper
Alışırsın zamanla canım sende![]()
Hergun boyle olmayacak canim zaten yeni basliyorum ya bayagidir cok yiyordum o yuzden boyle olduolmamiscok az veslenmissin cnm. corba yok zeytin peynir vs yok bu sekilde versende kalici olmaz yavas ver kalici ver derim ben
![]()
Canım mesela normal yemeye geçiş yaparken diyorum bugün çok az yedin ya mesela yavaş yavaş arttırarak normal düzene dön demek istedimArtirirken ne dedin cnm anlamadaim