- 7 Ocak 2018
- 27.551
- 79.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.661
Anladim canim denemeye calisirimCanım mesela normal yemeye geçiş yaparken diyorum bugün çok az yedin ya mesela yavaş yavaş arttırarak normal düzene dön demek istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim denemeye calisirimCanım mesela normal yemeye geçiş yaparken diyorum bugün çok az yedin ya mesela yavaş yavaş arttırarak normal düzene dön demek istedim
Bizim takımın sağı solu belli olmaz canımYaaaa kimsecikler yok mu grupta ya da ne zaman hareketleniyor bilgi verir misoniz kizlar
Cnm senin bebis ne kadarlikEmziren anne menüsü
Kalkınca
2kuru kayısı
Kahvaltı
1yumurta
1dilim tam buğday ekmeği
4zeytin
1tk Labne peyniri
1tk tereyağı
1tk petekli bal
Ara
Küçük boy muz
Mandalina
2ceviz
Öğle
Bir tabak bezelye yemeği
Küçük bir tabak brokoli salatasi
Yogurt
Ara
Yarım elma
Akşam
Yarım tabak Sebzeli et sote
5 kaşık bulgur pilavı
2kaşık bezelye
Salata
2-3kaşık hoşaf
2 lokma ekmek tabağın dibini sıyırmak için (sünnettir)
O zamannnnnnn hedef kaccccBu arada boyum tam 1,60 değilmiş1.58 veya 1,59
![]()
Yedi aylık canımCnm senin bebis ne kadarlik
Gidebildiği kadar 45-43 Allah ne verirse artıkO zamannnnnnn hedef kacccc
Yok ya bence emziren anne deyince ..ben emzirirken hic diyet yapmadim 6 ay sonra kendiliginden gitmisti kilocuklarYedi aylık canım
Yediklerim çok demi![]()
Ayyyy kendimi goruyom vallaGidebildiği kadar 45-43 Allah ne verirse artık![]()
Kendiliğinden gitmiyor ki benimYok ya bence emziren anne deyince ..ben emzirirken hic diyet yapmadim 6 ay sonra kendiliginden gitmisti kilocuklar
Evet ya biz hasta değiliz demi normalizAyyyy kendimi goruyom valla
O zaman desteklemek lazim.. zaten bebis yurumeye naslayinca arkasindan kosturmaktan zayiflarsin merek etmeKendiliğinden gitmiyor ki benim![]()
Bilmiyomm valla hem cok zayif olmak istiyom hem cok yiyom nasil bi celiski anlamadimEvet ya biz hasta değiliz demi normaliz![]()
İnşallah canım ya zaten zıplayarak gezdirince uyuyor çoğu zaman o sayede bile verdim birazO zaman desteklemek lazim.. zaten bebis yurumeye naslayinca arkasindan kosturmaktan zayiflarsin merek etme
Aynen butun gün boş durmadan yeme kapasitesine sahibim :)Bilmiyomm valla hem cok zayif olmak istiyom hem cok yiyom nasil bi celiski anlamadim
kiz bu yorumu ben @selcanmehmetcan a yaptiydumCanim ya ben sebzenin kilo verdirdigini inanmiyorum ya da bende etki yapmiyor ben proteinle daha cabuk kilo veriyorum bi dene istersenn
o zmn tamam cnmmmHergun boyle olmayacak canim zaten yeni basliyorum ya bayagidir cok yiyordum o yuzden boyle oldu
aksamki 5 kasik bulgur cok geldi gozume aksam oldugu icin. diger turlu cpk guzel kuzumEmziren anne menüsü
Kalkınca
2kuru kayısı
Kahvaltı
1yumurta
1dilim tam buğday ekmeği
4zeytin
1tk Labne peyniri
1tk tereyağı
1tk petekli bal
Ara
Küçük boy muz
Mandalina
2ceviz
Öğle
Bir tabak bezelye yemeği
Küçük bir tabak brokoli salatasi
Yogurt
Ara
Yarım elma
Akşam
Yarım tabak Sebzeli et sote
5 kaşık bulgur pilavı
2kaşık bezelye
Salata
2-3kaşık hoşaf
2 lokma ekmek tabağın dibini sıyırmak için (sünnettir)