- 7 Ocak 2018
- 27.552
- 79.997
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #253.141
Sgl canimafiyet olsun cnmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sgl canimafiyet olsun cnmm
Evet canim ayni kg acaba perşembe detoks yaptimya 800gr gitti ya acaba onumu korudum ne, dur bakalim cuma gününü sabirsizlikla bekliyorum bide bu iyi iisaret demekki kalori işe yaradı cumartesi pazar kalori yi asmadim ama böyle olmasi iyiBunu denememiştim kikalori saymak için dedim . Bugün tartıldın mı ?
yapma cnm hem şişirir hemde az yemen lazim yarti gunune az kaldiYa kizlar ben yarin mercimekli kofte yapicam yanina salata ayran sabah kahvaltiyi gec yaparim oglenle aksam bir olur ona gore ne kadar yemem lazim. Cok seviyorum eger az yemem gerekiyorsa yapmicam ona gore bana bilgi verirmisiniz
Tmm cnm o zaman zeytinyagli biseylrr yapim en iyisi yaparsam yerim cunkuyapma cnm hem şişirir hemde az yemen lazim yarti gunune az kaldi![]()
aynen cnm bende bir cok seyi yememk icin yaomiyorum. Cunku insan gorunce cani cekuyor.Tmm cnm o zaman zeytinyagli biseylrr yapim en iyisi yaparsam yerim cunku
Aynen kizim ve esim sebze hic sevmiyorlar aslinsa ben de sevmiyorum ama diyet diye yiyorum isteaynen cnm bende bir cok seyi yememk icin yaomiyorum. Cunku insan gorunce cani cekuyor.
benim esimde aynii ama bana uyuyor sag olsunAynen kizim ve esim sebze hic sevmiyorlar aslinsa ben de sevmiyorum ama diyet diye yiyorum iste
Kizzzzz ben seni özledimmmAh bilseeemm daha kendimi yeni yeni toparladim kiş beni yamulttu ama suan iyiyim sukur :) baslarim yakinda :) ama dedigim gibi buraya donmek kafamda yok 2 senedir burdydim zaten biraz ozleteyim dedim cok ara verdim sanirim![]()
Yaaa dun sana yazicaktim vallahii bukis nerdesnn ozledimm goremeyince vazgectmmmmmmmKizzzzz ben seni özledimmm
Çıktı canımNaptınız sonra dışkı ile mi düştü ayy çok urtucu geldi
Evet çengelli iğnekiz cengelli igne miii
hepsi azicikkk
bolll spor
anldm cnmm
Buara pek giremiyorum yani ara ara buralardayim ama:) is cok yogun öyle yuvarlanip. Gidiom... incecik oldummmm mezun oldummmm:) sen neler yapiyon anlat kizzzYaaa dun sana yazicaktim vallahii bukis nerdesnn ozledimm goremeyince vazgectmmmmmmmayh bende seni ozledmm kizzzz nasilsinnn cnmmm
Sagol canimm... aminnn insallah sende nasil gidio neler yapiyosun?Buki_89 kuzum mezun olmuşsun
senin için çok sevindim darısı başımıza inşAllah umarım koruma yolundada başarılı olursunn
Herkese iyi akşamlar canlar en güzele emanet olun hepinizi ayrı ayrı öpüyorum![]()
Sonundaaaaaa bendeee mezunummm artikkkkk