- 7 Ocak 2018
- 27.553
- 79.998
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #253.301
Hayirlisi olshn canim. Fazla yorma kendini o zaman...surekli dinlen istem gelince.yok kuzu eylül yada agustosta anca olur
o zamnn bnm kesin erkek olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olshn canim. Fazla yorma kendini o zaman...surekli dinlen istem gelince.yok kuzu eylül yada agustosta anca olur
o zamnn bnm kesin erkek olur![]()
70 olsan iyi cnm. 11 kilo oluyor o da cok normal yanibnmde su an 59 ama bakalmkesin 70e cıkarm
![]()
valla hergn kv lere gitcez mi acaba stresiyle gidiyorm eveHayirlisi olshn canim. Fazla yorma kendini o zaman...surekli dinlen istem gelince.
158 boyla top gibi olcm70 olsan iyi cnm. 11 kilo oluyor o da cok normal yani
Yaaaaa.. bence gitmezsin.. biraz nazlan bari...ama mide bulantiparin olursa yemek yapamazsan napican o zaman gitmek zorunda kalirsin kiz...valla hergn kv lere gitcez mi acaba stresiyle gidiyorm eve
158 boyla top gibi olcm![]()
valla hergn kv lere gitcez mi acaba stresiyle gidiyorm eve
158 boyla top gibi olcm![]()
resmen beddua ediyokocamdan öğrendm vallaben kan verdm o sonucu almaya gitti o söyledi
tekrarlıorum darısı sanadiye diye dogutturcam seni
ama 59kiloyum![]()
Mayis gibi falandi sanirdim takima geldigimde tam hatirlamiyorum suan canim:) ahaha evet ya aynen:)yaa sen ne zaman gelmistin takimaa bak mezun bile oldun cnmmaha aman karalara baglicaz 2018de geldi zati
![]()
inanirim canim ya konuyu okudum cok tatsiz bi konu gercekten, hic anlamiyorum böyle kizlariAy Çok kötüydü sizi okuyorum ama cvb veremiyorum
masallah kiz baya vermissinBen aynı 100.1le başladım 82.8le devam ediyorum 17 kilo verdim hamdolsun herşey yolun da ev çocuklar iş güç diyet tam gaz devam![]()
:) insallah belki busene sonuna Dogru düsünüyoruz bizde artik insallah:)... senin planlimiydi buarada kuzumdarısı sana o zaman sende kilo al
![]()
aminnnnnn kizzz busabah kac ciktim bilionmuuuuuu 65,4 ayyyy belki buhafta 65 olcammmmmmevetttt cok şüükür darısı bütün şişkoların başına![]()
Anneme giderm o da yakınYaaaaa.. bence gitmezsin.. biraz nazlan bari...ama mide bulantiparin olursa yemek yapamazsan napican o zaman gitmek zorunda kalirsin kiz...
hiç sanmıyorm kuzum orda cok ısrar ediyolar ye ye diye bide hamile oldugumu ögrendiklerinde iyice üstüme gelirlermide bulantın olursa kayınvalidene gitmek belki avantaj olur senin için![]()
resmen beddua ediyo![]()
evet bencede zamanı geldi artık yeterince kiloda verdn hadi sizde hemen yapıninanirim canim ya konuyu okudum cok tatsiz bi konu gercekten, hic anlamiyorum böyle kizlari
masallah kiz baya vermissin
:) insallah belki busene sonuna Dogru düsünüyoruz bizde artik insallah:)... senin planlimiydi buarada kuzum
aminnnnnn kizzz busabah kac ciktim bilionmuuuuuu 65,4 ayyyy belki buhafta 65 olcammmmmm
anladim canim hayirlisi olsun... tamam 65 olurumda esimin okulu bitmeden bebis planlayamam vallah kaliriz ortada:) suan tek benim gelirimle geciniyoruz bide esimin ayda az bi miktar geliri var yanariz vallahevet bencede zamanı geldi artık yeterince kiloda verdn hadi sizde hemen yapınya bn pek gönüllü değildimde eşim istiyodu işte ondan öle oldu
cumaya 65 ol cumartesi sende yap bi bebek![]()
bizde de durum aynı yaaa eşim calışmıyo kışın işleri duruyo bnm maasım var sadece cok zor oluyo bnde biraz o yüzden istemedim gönlüm yoktu ama işte napcannanladim canim hayirlisi olsun... tamam 65 olurumda esimin okulu bitmeden bebis planlayamam vallah kaliriz ortada:) suan tek benim gelirimle geciniyoruz bide esimin ayda az bi miktar geliri var yanariz vallah![]()
hee anladim tatlim ne is yapiodu esin? peki kisin baska bi geliriniz olcakmi?bizde de durum aynı yaaa eşim calışmıyo kışın işleri duruyo bnm maasım var sadece cok zor oluyo bnde biraz o yüzden istemedim gönlüm yoktu ama işte napcann
bu sene borclar oldugu için zorlandık yoksa normalde borc olmasa birikim yapar o da kışın bzi idare eder zorlanmayzhee anladim tatlim ne is yapiodu esin? peki kisin baska bi geliriniz olcakmi?
anladim kuzum eee iyi ozaman sene rahat edersiniz insallah... dügün cok zorluyo gercektenbu sene borclar oldugu için zorlandık yoksa normalde borc olmasa birikim yapar o da kışın bzi idare eder zorlanmayz
bu sene malum düğün borclar kira derken bnm kayış koptutesisat ustası kuzum
![]()
sizde eşin okulu bitirince rahat etcenz inşallah iyi calışsın derslerini bu dönemanladim kuzum eee iyi ozaman sene rahat edersiniz insallah... dügün cok zorluyo gercekten
Aaaa bak o iyi olmussss annenin yakin olmasi.... kiz bi de bakiyon kaynana na aseriyonnn abovvv.Anneme giderm o da yakın
hiç sanmıyorm kuzum orda cok ısrar ediyolar ye ye diye bide hamile oldugumu ögrendiklerinde iyice üstüme gelirler
evlende öle darısı basına
evet bencede zamanı geldi artık yeterince kiloda verdn hadi sizde hemen yapınya bn pek gönüllü değildimde eşim istiyodu işte ondan öle oldu
cumaya 65 ol cumartesi sende yap bi bebek![]()
evet ya aynen vallah Sabah aksam calisio dün gece 10 da geldi eve okuldan su bi ay hep böyle olcak insallah biter artik vallah böyle cooook zorsizde eşin okulu bitirince rahat etcenz inşallah iyi calışsın derslerini bu dönem![]()
ahahahaAaaa bak o iyi olmussss annenin yakin olmasi.... kiz bi de bakiyon kaynana na aseriyonnn abovvv.
Gözlerime inanamıyorum yeni gelin hamilemiiiiiiiahahahagel öpücem diye
ondan mantı istiyim ben öğrendiklerinde
![]()
et kavurmasi varya kiyma yerine ondan koydum salcasini kavururken gayette nefis oldu adinida kavurmali segroye corbasi koydumne kadar küçüktü dolmalardemek çikileta hemde 2 kaşık
@Bir garip 2 kerelik sporundan kesebilirsin
kavurmalı corba nasıl oluyo bebeğiiimm
senin ara öğünlerini hiççç sevmiyorummmm
o aksamki pideyi yemeesende olurmuş bence![]()
onları sevmiyorum önceden yüklemiştim ama sıkıcı geldi sonra
kuzum yanına termosa süt koy 2 ceviz de koy 4 5 tane çiğ fındık hurmanı da yersin tokta tutar ben sürekli taşıyorum yanımda süt acıktım mı süt ceviz badem gözümü de karnımı da doyuruyor
yaa çok keyifli başta yapamıyordum sonradan sonuna kadar yapmaya başaldım ki ilk 2 3 gün yapamadım sonra ful yaptım
bence ikiz olma ihtimali yüksek![]()
araba bakıyoruz ya birde dolar düştü ses kesildi![]()
![]()
guzel cnm. yakniz cay kahve artik icme karninda can tasiyorsun kafeinden uzqk tut bebisinii saglikli beslen. kutu sutler varya markette onlardan al canin cektikce icersin. evde komposta yap ise getir ic vs vssabah:
soganlı yumurta
zeytin peynir cay
2 dilim ekmek
ara:kahve
öğle:yarım kase corba
3 kaşık ıspanak
1 dilim börek
ara:1 mekke hurması
akşam:1 kase corba
1 tabak bezelyeli tavuk yemeği
@Bir garip 30dk normal yürüyüş 6puann
gerisi hep çay![]()
hadi ins kuzummne zaman belli olur acaba
ayy araba mı bakıyosunuzzzz bizde ev bakmaya basladık bakaym annem bi yerden parası gelcek alırım dedi inşallah caymaz![]()
icilmeyecek o caykahve günde 1 fincan zatencayıda denerim bakim ama malum gün içinde cok içiliyo uyku dagıtmak için fln
![]()
bencedeeeeYaaa ni guzlllbence kızın olacah
bir premses
dikkatli yi giz hamileyim diye coh yeme o daha susam kadar
![]()
bencede kizkaptinn bence kiz.. sansli olan annelerin ilk kizi olurmusss...ay rabbim saglikli versin de kiz erkek farketmez hayirli evlat olsun....