Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun sabah ogle cok iyi ye aksami hafif gecirmeye calis cok kilo almazsinn
dün öyle yaptm sabah öğle gzel yedm akşam hafifti baya bgünde aynısını deniyeyimm

Amin Allah razı olsun canım benim dua et inş Allah tekrar tebrik ederim :KK15:
hep dua ediyorum ben size :KK200::KK200:

kızlarrrr
sabah
1 elma dili kadar ayva reçeli
ara
4 kabuklu ceviz

öğlen
1 servis kaşığı bulgur
çeyrek çiğ soğan
4 yk etli yeşil fasulye
ara
1 türk kahvesi
civan perçemli çay

akşam
4 yk barbunya
domates
salatalık

ara
1 bardak süt
2 yk harnup pekmezi
1 çay kaşığı arı sütlü bal

su 3lt
bu menüye bitter çikolata izni var mı ?
sen cikolatasız duramıyosun bnce hergn kahveyle bi parca yiyebilirsin :KK51:

amannn bosver kiz... nasilsin bakalim neler var neler yok:KK70:
İyiyim kafam çatlıyor sadece işler çok yoğun bu ara nefes alamıyorum. sen nasılsın naptın
dün öyle yaptm sabah öğle gzel yedm akşam hafifti baya bgünde aynısını deniyeyimm

hep dua ediyorum ben size :KK200::KK200:

sen cikolatasız duramıyosun bnce hergn kahveyle bi parca yiyebilirsin :KK51:
evet duramıyorum başım çatlıyor yemedim mi sanki özellikle bu aralar birde wc ye çıkıyorum yediğimde az yicem tabi ki abartı olmyacak

İyiyim kafam çatlıyor sadece işler çok yoğun bu ara nefes alamıyorum. sen nasılsın naptın

evet duramıyorum başım çatlıyor yemedim mi sanki özellikle bu aralar birde wc ye çıkıyorum yediğimde az yicem tabi ki abartı olmyacak
1 parcadan zarar gelmez bnce ama ben mesela cok yiyorm yedgim zaman o yüzden hiç bulaşmıyoum:işsiz:

:ruh:
kaç kardeşsiniz ? sana yardıma gelecek kimse yok mu ?
Hee bekle var :D benim kuzenlerin hepsi bebek yaptı. Digerleride biliyorlar ben her işimi kendim yapıyorum hani o konuda kimse yardıma ihtiyacını dusunmez. Abim 34 yaşında kusum o baska sehirde. Erkek kardeşimde 20 olacak 2 gun sonra. O daha minik bebis. Bana nasıl yardim etsin. Babam ediyor ama sağolsun:D

Hee bekle var :KK70: benim kuzenlerin hepsi bebek yaptı. Digerleride biliyorlar ben her işimi kendim yapıyorum hani o konuda kimse yardıma ihtiyacını dusunmez. Abim 34 yaşında kusum o baska sehirde. Erkek kardeşimde 20 olacak 2 gun sonra. O daha minik bebis. Bana nasıl yardim etsin. Babam ediyor ama sağolsun:KK70:
kız ahahaha :D:D:D minik dediğin koca dana olmş bnm kardşim gibi o da :D:D:D

kız ahahaha :KK70::KK70::KK70: minik dediğin koca dana olmş bnm kardşim gibi o da :KK70::KK70::KK70:
Hayir o daha dogmamis bir bebek ahahaha ben onsuz napicam ya. Valla peşimde goturucem. Nisanlimada dedim ben onsuz duramam onu ben büyüttüm. Hala gelir ayaklarıma yatar canım ablam der uyur öyle. Millet anasından babasından ayrılamaz ben kardeşimden ahahahaha:D

Hayir o daha dogmamis bir bebek ahahaha ben onsuz napicam ya. Valla peşimde goturucem. Nisanlimada dedim ben onsuz duramam onu ben büyüttüm. Hala gelir ayaklarıma yatar canım ablam der uyur öyle. Millet anasından babasından ayrılamaz ben kardeşimden ahahahaha:KK70:
kına gecene kardem bniiiimmm ayırmayın biziiii diye aglarsn :D:D:D

Hee bekle var :KK70: benim kuzenlerin hepsi bebek yaptı. Digerleride biliyorlar ben her işimi kendim yapıyorum hani o konuda kimse yardıma ihtiyacını dusunmez. Abim 34 yaşında kusum o baska sehirde. Erkek kardeşimde 20 olacak 2 gun sonra. O daha minik bebis. Bana nasıl yardim etsin. Babam ediyor ama sağolsun:KK70:
20 yaşında kocaman kız yapsın . iyi baban var yoksa perişan olcaksın

Back
X