- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.301
kıştan o kıştan ne kar yagıyo ne güneş acıyo arafta kaldık 2 3 aydırKal tabi kız
Aynen neden ki benim de motivasyon sıfır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıştan o kıştan ne kar yagıyo ne güneş acıyo arafta kaldık 2 3 aydırKal tabi kız
Aynen neden ki benim de motivasyon sıfır![]()
ahaha kv ler bastı evimisenin evdeki negatiflik kv dendir
valla cok agiriyor kasim yoktur ki o bolgede olsa olsa yag vardirlesli 2 yaparken oldu o basit zorlamiyor
senin evi bilmemdekaptinn kv dendir o kasveti
evet cnm leslie 2 yi yaparken oldu
canim bak ben 70 i dusemiyordum cok uzun zamandir ne yaptiysam olmamisti ama pes etmedim dustum nihayet ve simdi daha guzel ilerliyorum sende pes etmee sabret bak duseceksin![]()
ahahah bende ben mesajlara gec cvp veriyorm sanıyodm kac aydır cvp vermiyo bbu snaa kuzuBende pek birşey kalmadı yapozitife yükledim evi
leslieyi nasıl yapıyorsun sıkılmıyon mu?
teee aylar önce sana msj attım gördün mü![]()
Sayamadım bileahahah bende ben mesajlara gec cvp veriyorm sanıyodm kac aydır cvp vermiyo bbu snaa kuzu![]()
yok kız kalmıyo kokusu inan banasonra gelenler tursu mu yidiniz desin
ya niye öyle huysuz ki acaba akşamları yatmadan okuyo musun kuzum
bende seni seviyooom
![]()
senide çok seviyomBENDE SEVİYORUM SEVGİ PITIRCIKLARI SİZİponcikbirgelincik
yok kız kalmıyo kokusu inan bana
senide çok seviyom![]()
evet öyle yap canim üsütmemeye gayret etevde kimyonum olcak akşam içeyim bari sıucak su torabısı da koyayım karnıma
leke fln kalırsa duvarlarda vs seni bulurum bakyok kız kalmıyo kokusu inan bana
senide çok seviyom![]()
wc konusu rahatlarsa rahatlıcam sanırım ayaklarım ısınmıyor ki hiçevet öyle yap canim üsütmemeye gayret et
sag ol cnm. leslie 2 mil yaparken oldu o spor cok basit yuklensem nasil olurdum nilmiyorumgeçmiş olsun. Spora çok yüklenmiş olabilirmisin
iyi iyi poziti olsun daBende pek birşey kalmadı yapozitife yükledim evi
leslieyi nasıl yapıyorsun sıkılmıyon mu?
teee aylar önce sana msj attım gördün mü![]()
gormemisimmm
demk öyleeeeesag ol cnm. leslie 2 mil yaparken oldu o spor cok basit yuklensem nasil olurdum nilmiyorum
iyi iyi poziti olsun da
kiz ne mesajıhaberim yoooohkk
gormemisimmm![]()
sana arkadaşımın bebeğine aldıklarımı atmıştımsag ol cnm. leslie 2 mil yaparken oldu o spor cok basit yuklensem nasil olurdum nilmiyorum
iyi iyi poziti olsun da
kiz ne mesajıhaberim yoooohkk
gormemisimmm![]()
ben karışmıyomleke fln kalırsa duvarlarda vs seni bulurum bak![]()
kiz o mesaji ben gordum cevap yazdm hatta bayidim aldiklarina ama simsi ne cevap var ne bir sey telden giriyorum acaba yazdimda girmedimi bilemedim cok ozur dulerim kuzummmmsana arkadaşımın bebeğine aldıklarımı atmıştım![]()
![]()
kiz o mesaji ben gordum cevap yazdm hatta bayidim aldiklarina ama simsi ne cevap var ne bir sey telden giriyorum acaba yazdimda girmedimi bilemedim cok ozur dulerim kuzummmm
kaptinn
SchonerDuft
![]()
bende cok aciktimmm vee tatli cok cekiyor cnmmmacıktım yarım saat sonra ymeege gitcm![]()
Demin minik bi muzla 1 tane kuru erik yidimdi yetmiyobende cok aciktimmm vee tatli cok cekiyor cnmmmsen ne yiyeceksinnnn
agzina ar bir seyler iki canlisin sen
saglikli bir seyler at
![]()