Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynennn ya ....ama sicaklarda napacam bilmiyom valla adana cok sicak oluyor tam da son aylarda cok sicak olucak
kendime elbiseler alacagııımmm efil efil gezeceğiiimm bütün yazzzz:rolleyes::rolleyes:

Adanalıyık Allahın adamıyık. Bici yerik, şalgam içerik.:rapci:
sende mi:KK53: baa salgam göndertin ordan deney yapıcam suya akrıştırıp rengini mora cevircem :D:D

Aynen bozulmuyor durdukca guzellesiyor zaten :KK47:
peki kuzu bişey sorcam salgam en iyi neyin yanında gider:KK53:

sabah sabah şalgam mı:ruh:

ayy yazık ya evin içinde saklıyo :KK70:

dimi bende şekersiz içiyorum zaten migrosun kahvesi hafif yani öle mehmetefendi vs gibi agırda değil
saklasın yoksa çemkiriyorum ona çemkirmemden iyidir :D

Ayy yiyoh valla :KK53: biz aslinda abur cubura cok düşkünüz yemegi az yiyoz ama evde abur cubur varsa hepsini bitirmeye calisiyoh bugünün yarini yohmuşcasina:KK70: o yüzden eve sokmuyoz abur cubur:KK47: insallah kuzum 68 olarsin:dua: bol yuruyus yapalim hastasonu:eğlence:
yuhh diyorum sadece başka bişi demiyorum :D hafta sonu da tehlikeli ya pazar günü eşim evde cızlı şeyler istemez umarım

Yaa bizim grup Allaseeen bu ne yaaa hoooop azıcık kolunuzu bacağınızı totonuzu kaldırın yaa @selcanmehmetcan

SchonerDuft SchonerDuft @lilipit ya yeniliyoruz arkideşler. :sopa::KK67:Ya resmen kaplumbağaya döndük. Luluuu94 Luluuu94 grubumuzun adının değişmesini talep ediyorum. :KK15:
ben yürüyüş yaptım ama eklettirmedim kuzum daha 120 dk yürüyüşüm var . bugün ve yarın dikkat ederim ama öne geçeriz

saklasın yoksa çemkiriyorum ona çemkirmemden iyidir :KK70:

yuhh diyorum sadece başka bişi demiyorum :KK70: hafta sonu da tehlikeli ya pazar günü eşim evde cızlı şeyler istemez umarım

ben yürüyüş yaptım ama eklettirmedim kuzum daha 120 dk yürüyüşüm var . bugün ve yarın dikkat ederim ama öne geçeriz
ben yediği zamanda cemkiriyorm niye bitirdin diye:D:D:D

cok güzel olmuş:super::super:

:deli::deli::deli:ekmeksiz tabi gider ama bi kase corba yarım diilim ekmege mi ne denk geliyodu galiba:ruh:

bende ilkte öle sandımdı :KK70::KK70:

bugün belli olur herhalde kuzum eşim gitsin sonucları göstersinde

bende diyoum bu kız zabah zabah o kadar seyi nasıl yedi sahurmus megersem:KK53:
Ekstralar hep oğlum için o helva mesela canım da istemiyor ama süt yaptığına inandığım için :işsiz:

Ayy iyce karıştı :KK70: saydim kiz ben dk yi soruyon sandimdi :KK70: 30 tane squat:deli:
Tamam canım

Yaa bizim grup Allaseeen bu ne yaaa hoooop azıcık kolunuzu bacağınızı totonuzu kaldırın yaa @selcanmehmetcan
SchonerDuft SchonerDuft @lilipit ya yeniliyoruz arkideşler. :sopa::KK67:Ya resmen kaplumbağaya döndük. @munter bile spor yapıyoo yaa :sus: Luluuu94 Luluuu94 grubumuzun adının değişmesini talep ediyorum. :KK15:
:KK70: ne olsun peki ;)

Luluuu94 Luluuu94 naılsın kuzum görüşemiyok .
120 dk yürüyüşüm var 120/5 dedim 24 çıktı puanım 24 yani
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın

15-19 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:5+28,5
Favelayn:24
munter:4+5
orkide1453:30
tgb1907:
SekerPancarii:40+27

ANADOLU KAPLANLARIEn Büyük KK
selcanmehmetcan:
UMEYYE:69+51,5
Blacksee55:
SchonerDuft:24
Lilipit:
Kafam-karisik: 13,5

+25

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 300 mekik çekecek ve bildirecek :KK62: :spor:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın :KK73:
Kızlar lütfen yarışmaya ve cezalara disiplin istiyorum hepsi bizim için fit olmamız için :KK6:

Son düzenleme:
saklasın yoksa çemkiriyorum ona çemkirmemden iyidir :KK70:

yuhh diyorum sadece başka bişi demiyorum :KK70: hafta sonu da tehlikeli ya pazar günü eşim evde cızlı şeyler istemez umarım

İyi kız tam gaz devam :KK39:

iyiyim kuzum bende gaza geldim sıkı tutuyorum haftaya 68 i görcem inşallah .
Evet bozmak yok hadi bakalım :KK66: bende hafif hafif Squatgirl in kısa videolarına başladım karın hareketleri ek olarak ta ip atlasam yeter herhalde şimdilik.....

oğlum büyüyüp rahatladıkça Jillian falan başlarım inşallah....
şimdi başlasam oğlum bir gün dursa bir gün durmuyor sağolsun :anne:

kendime elbiseler alacagııımmm efil efil gezeceğiiimm bütün yazzzz:rolleyes::rolleyes:

sende mi:KK53: baa salgam göndertin ordan deney yapıcam suya akrıştırıp rengini mora cevircem :KK70::KK70:

peki kuzu bişey sorcam salgam en iyi neyin yanında gider:KK53:
Ayyyyy soylesem miiii... kebaaapppppp lahmacunn.... o daha neler neler

Back
X