- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.079
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #262.701
Doğrumu hesapladm acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canısı allah bağışlasın . bende tüp işe yaramadı transfer aşamasına gelemedik . aşılama yaptırcam ama yağlardan kurtulmam gerekli . ilaçlar sana kilo aldırmadı mı _?evet cnm benimde ilk tüple olmuştu 3 dondurulmuşum daha var .zayıflayıp ,tatile gidip eylül gibi de tekrar yaptırma planımız var bakalım kısmet
tatlım daha önce izinli olarak ayrıldın sanırım dünki kaptanın mesajından onu anlamıştım yeni üye olarak değil izne ayrıldığın etabı alacağız***14. TAKİM 557. ETAP***
munter (67.2/ / / )
UMEYYE(66.8/ / / )
orkide1453 (61.2/ / / )
06Derya (83/ / / )
tgb1907 (72.8/72.00 / 0.8/1.10 % )
SchonerDuft (71,90/ / / % ) yeni üye girişi / ektrem durum a/1 / hedef kilo :65
14.Takım Ortalaması :%
ok izne ayrıldığım etabı yeni üye girişi yerine yazacamtatlım daha önce izinli olarak ayrıldın sanırım dünki kaptanın mesajından onu anlamıştım yeni üye olarak değil izne ayrıldığın etabı alacağız
hyırdır bişi mi oldu cnımKizlar bugün acayip bi sekilde sIkiliyorum... ve dün gece yeni kararlar aldim bundan sonra tek kendim icin biseyler yapcam hickimse icin kendimi yirtmicam ve canim ne istiyosa onu yapcam insallah bunlari gercekten yapabilirim:)
aynen nick değişikliği mi var sonuç listesinde arattım seni ismin çıkmadı daok izne ayrıldığım etabı yeni üye girişi yerine yazacam
aslinda direk olmadi ama nebilim etrafa bakinca yaptiklarinin hic okadarda deger görmedigini hissediyorum yani nekadar milletle ugrasmassan okadar daha degerli oluyosunhyırdır bişi mi oldu cnım
***14. TAKİM 536. ETAP***SEKİZİNCİSİlisteye eklerken mesela 550. etapta 70 kg ile izne ayrıldın listeye aşağıdaki şekilde ekleme yapacaksın
SchonerDuft (70/71,9/-1,9/%....) 550. etapta izne ayrılan üye geri döndü ekstrem durum a/1 şeklinde olacak
tatlım sen bu şekilde listeye giriyorsun diğer arkadaşlar kg bildirmedi mi***14. TAKİM 536. ETAP***SEKİZİNCİSİ
denetim(68.7/ / / %)sabit-- izne ayrilmak istiyor
buldum etabı bu şekildeydi anladım nasıl yapcağımı çok sağol
listeyi paylştım ama bildirmeyen var takip eiyorumtatlım sen bu şekilde listeye giriyorsun diğer arkadaşlar kg bildirmedi mi
canısı hesaplamışsında allah razı olsun***14. TAKİM 557. ETAP***
munter (67.2/ / / )
UMEYYE(66.8/ / / )
orkide1453 (61.2/ / / )
06Derya (83/ / / )
tgb1907 (72.8/72.00 / 0.8/1.10 % )
SchonerDuft (68,7/71,90/-3,2 /-% 0,22) nick değişikliği denetim isimli üye 536. etapta izne ayrılan üye ekstrem durum a/1 yüzdesi 21 e bölündü
14.Takım Ortalaması :%
ok canısı çok sağoleğer sıkıntı çıkars bana özel mesaj at ben cepten yardımcı olmaya çalışırım
aslında biraz bencil olmak gerekli buki ... görümcen sizde doğum günü hafta sonu planlar var onla ilgili diye düşündüm kaç elti var sendeaslinda direk olmadi ama nebilim etrafa bakinca yaptiklarinin hic okadarda deger görmedigini hissediyorum yani nekadar milletle ugrasmassan okadar daha degerli oluyosun
maşallah canısı allah bağışlasın . bende tüp işe yaramadı transfer aşamasına gelemedik . aşılama yaptırcam ama yağlardan kurtulmam gerekli . ilaçlar sana kilo aldırmadı mı _?