Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

napyın kedilerden öğ geldi korkmaya başladım sayenizde korkumu yeni yenmiştim üstelik ....ben çok yorgunum eve gidip uyumak istiyrum belim kopcak gibi ağrıyor :(
kolay gelsin sana salatamı yapacaksın
bende çalışmaya çalışıyorum canım yaa ama aklımda burda + bdv de :KK70:
bdv adamı hasta ediyor ya çok pasf insanlar ile doldu :D
Ne kadar var kiz hedef kilona koruma da diyet yarısıdır unutma 2 gun yiyosan 4 gun diyet yapacan:KK70:
Hah en iyisi oku çık yoruma girme bah @Blacksee55 hic gelemiyo banlanmahtan:tokat:
o tr ye geldi sanırım banı kalktı ama bu sefer haklıydı niye ban yedi anlamıyorum

kizlar siz ciddi ciddi omlete un mu koyuyosunuz???????
yoooo kim öyle bişi dedi ki ? tugbaFB tugbaFB

tek şaşıran ben olmadığım için sevindim :KK70: ama ben soramamıştım

napyın kedilerden öğ geldi korkmaya başladım sayenizde korkumu yeni yenmiştim üstelik ....ben çok yorgunum eve gidip uyumak istiyrum belim kopcak gibi ağrıyor :KK43:

bdv adamı hasta ediyor ya çok pasf insanlar ile doldu :KK70:

o tr ye geldi sanırım banı kalktı ama bu sefer haklıydı niye ban yedi anlamıyorum

:D inanmiyorum yahuuu omletin icinde unun ne isi var bidaha duymim bakalim saglikli diye omlet yapip sagliksiz biseye ceviren tek milletiz herhalde:D

napyın kedilerden öğ geldi korkmaya başladım sayenizde korkumu yeni yenmiştim üstelik ....ben çok yorgunum eve gidip uyumak istiyrum belim kopcak gibi ağrıyor :KK43:

bdv adamı hasta ediyor ya çok pasf insanlar ile doldu :KK70:

Ay kedi fobin mi var kuzum bilmiyodum kusura bakma:dua: sev kedisleri onlar coh tatli:dua:

Nasil olur hep tatlis kediler atmıştım oysaki:KK70:
Belin niye agriyo kuzum benimde agriyo bugunnn
Benim geçen haftadan ağrıyor göğüslerimde öyle yumurtlama dönemi dedim geçtim ama onun ağrısı da yok karın ağrım da var :( dengem bozulmuş benim iyice .
senin niye ağrıyor peki

Back
X