- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.401
Dôvmek deyince çukurdaki serseri polisi begandin mi ahahahahahhahaben eşimi döverdim şahsen duymadı diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dôvmek deyince çukurdaki serseri polisi begandin mi ahahahahahhahaben eşimi döverdim şahsen duymadı diye![]()
cok geçmiş olsun canım allah sifa versinMerhabaa nasilsinzz ben çok hastaymm grip fena yakaladı beni
sende baya istemem yan cebime koy yapıyonBende spor yapacam hamile olabilirim o yuzden peh zorlamayim diyombu sefer hic korunmadik
![]()
ay benm akşam migrenim tuttu izleyemedimDôvmek deyince çukurdaki serseri polisi begandin mi ahahahahahhaha![]()
Gocam yapiyo ben degilsende baya istemem yan cebime koy yapıyoninşallah hamilesindir amin
![]()
Vartolu yoodu göynüm buruk derken serseri stilli bi polis cikageldi ahahahahhaay benm akşam migrenim tuttu izleyemedimşimdide korkuyom kulaklık takmaya tekrar agrır diye izleyemiym
![]()
valla bizimde öle diye diye oldu ben diyeyimGocam yapiyo ben degilkaza diye diye gandiriyo beni bi bahtim tam ovulasyon gunumde de kaza oldu ahahhahah
gecen de diyo düşünsene surda emekleyen bi bebek guzel olmaz mi
![]()
kız abisi değil mi oVartolu yoodu göynüm buruk derken serseri stilli bi polis cikageldi ahahahahhasenanin eski sevdalisi heral
kiz serseri stilleri seviyo
![]()
Ay pardon mu ahahhahahahhahahahahhahahahhahahahah gahgahgahgahgahgahgahvalla bizimde öle diye diye oldu ben diyeyimay pardon dedi dedi sonuc bak 10 haftalık oldu ahahahaD
:
Vartolu ölmemistir insallah vartolusuz bi cukur dusunememkız abisi değil mi oabisi diyodular dizi yorumlarında ben öyle duydumdu
hani cukura polis giremezdi getirdiler o adamı bence cok sacma oldu dizinin tadı kaçmasa bari he yerden o adam ckar şimdi![]()
cnmm ben anlamam da burda bi sayfa var ben ordan gördüm olumlama yapmayı ve o gğünden beri hayatımda güzel şeyler olmaya başladı seni o konuda etiketleyeyim ilk sayfadan itibaren mutlaka oku olur mubugün denedim ama kısa sürdüok denicim tatlım burdaki arkadaşta sana masaj yapayım meditasyon yap falan dedi ama çok bilgin yok o konularda
orkide1453 nin vardır bilgisi belkide
İdris baba kahramanin mezarina gidince agladim cok duygulandim bu normal misende baya istemem yan cebime koy yapıyoninşallah hamilesindir amin
![]()
Teşekkür ederim .sizler nasılsınız diyet spor nasıl gidiyor . Ben yarından itibaren toparlanacagm inşallah. Bu hafta iyi gelmedi banacok geçmiş olsun canım allah sifa versin![]()
hee kibardır kocamAy pardon mu ahahhahahahhahahahahhahahahhahahahah gahgahgahgahgahgahgahozel gülüşümü bayadir yapmiyodum
degisik haller var bende bu ay bekliyom bahalim
![]()
ponçik yarışıyoruz bak ben bgn gördüm 61 i yeme sendebende 1 kg verdim baya baya yiyiyorum yani ama almiyorum ses kaydını bende bıraktım ama bu hafta 61 i görücem kararlıyım ses kaydına da bu akşam devammm
ölmedi o ölmedi arabada baskası e sarı cocukta sonuc değişmedi dedi bende kacırdılar onuVartolu ölmemistir insallah vartolusuz bi cukur dusunememaa oyle mi bende bakışıp gözleri dolunca eski sevdalisi sandimdi
![]()
öff bende sadiş vartolunun mezarına gidince agladım yaa coh üzülüyom o kızaİdris baba kahramanin mezarina gidince agladim cok duygulandim bu normal mibu ara coh depresif bi insanim
![]()
Ayy Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin ama bi kizim daha olsun isterimhee kibardır kocamolursa güzel olur he bi erkek yakısır
![]()
cnm kaptan pancar mı nedenseni yoruypr o zaman takip etse ya biziyalnız kaptanSekerPancarii
ilk sayfadaki kurallar kendni tanıtma sonrada kendini tanıttıgı mesaja beni etiketle olay bu bu kadan![]()
Sadise gıcık oluyo esim beni de gicih etti uff coh abartiyo diye diye bana da abarti geldi ahahhahahahaöff bende sadiş vartolunun mezarına gidince agladım yaa coh üzülüyom o kıza![]()