Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sende baya istemem yan cebime koy yapıyon :KK70::KK70: inşallah hamilesindir amin :KK70:
Gocam yapiyo ben degil:D kaza diye diye gandiriyo beni bi bahtim tam ovulasyon gunumde de kaza oldu ahahhahah:D gecen de diyo düşünsene surda emekleyen bi bebek guzel olmaz mi:D

ay benm akşam migrenim tuttu izleyemedim :KK61::KK61: şimdide korkuyom kulaklık takmaya tekrar agrır diye izleyemiym :mad:
Vartolu yoodu göynüm buruk derken serseri stilli bi polis cikageldi ahahahahha:D senanin eski sevdalisi heral:confused:kiz serseri stilleri seviyo :KK70:

Gocam yapiyo ben degil:KK70: kaza diye diye gandiriyo beni bi bahtim tam ovulasyon gunumde de kaza oldu ahahhahah:KK70: gecen de diyo düşünsene surda emekleyen bi bebek guzel olmaz mi:KK70:
valla bizimde öle diye diye oldu ben diyeyim :D:D ay pardon dedi dedi sonuc bak 10 haftalık oldu ahahahaD:D:D:

Vartolu yoodu göynüm buruk derken serseri stilli bi polis cikageldi ahahahahha:KK70: senanin eski sevdalisi heral:confused:kiz serseri stilleri seviyo :KK70:
kız abisi değil mi o :oha: abisi diyodular dizi yorumlarında ben öyle duydumdu :KK53:
hani cukura polis giremezdi getirdiler o adamı bence cok sacma oldu dizinin tadı kaçmasa bari he yerden o adam ckar şimdi:işsiz:

valla bizimde öle diye diye oldu ben diyeyim :KK70::KK70: ay pardon dedi dedi sonuc bak 10 haftalık oldu ahahahaD:KK70::KK70::
Ay pardon mu ahahhahahahhahahahahhahahahhahahahah gahgahgahgahgahgahgah:D ozel gülüşümü bayadir yapmiyodum:D degisik haller var bende bu ay bekliyom bahalim:anne:

kız abisi değil mi o :oha: abisi diyodular dizi yorumlarında ben öyle duydumdu :KK53:
hani cukura polis giremezdi getirdiler o adamı bence cok sacma oldu dizinin tadı kaçmasa bari he yerden o adam ckar şimdi:işsiz:
Vartolu ölmemistir insallah vartolusuz bi cukur dusunemem:KK51: aa oyle mi bende bakışıp gözleri dolunca eski sevdalisi sandimdi:KK51:

bugün denedim ama kısa sürdü :KK70: ok denicim tatlım burdaki arkadaşta sana masaj yapayım meditasyon yap falan dedi ama çok bilgin yok o konularda orkide1453 orkide1453 nin vardır bilgisi belkide
cnmm ben anlamam da burda bi sayfa var ben ordan gördüm olumlama yapmayı ve o gğünden beri hayatımda güzel şeyler olmaya başladı seni o konuda etiketleyeyim ilk sayfadan itibaren mutlaka oku olur mu

öff bende sadiş vartolunun mezarına gidince agladım yaa coh üzülüyom o kıza :KK70::KK70:
Sadise gıcık oluyo esim beni de gicih etti uff coh abartiyo diye diye bana da abarti geldi ahahhahahaha:D idris baba yıkılır gibi oldu ya oglunun mezarinda :cry:hepiniz kahraman kokuyonuz dedi ya:cry:izle bu bolumu

Back
X