Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin ama bi kizim daha olsun isterim:anne:iki baci yoldas olurlar:anne:
yoldas olcak zamanı gecti o arayı cok acmıcaktn öle olsn istiyosan :D simdi küçük olan her türlü yapışcak ablasına bende bende diye sinir etcek onu :D

cnm kaptan pancar mı nedenseni yoruypr o zaman takip etse ya bizi :KK70:
bnde onu anlamıyorum kuzu gel soralım kendisine bakaym ne cvp vercek :KK53:

yoldas olcak zamanı gecti o arayı cok acmıcaktn öle olsn istiyosan :KK70: simdi küçük olan her türlü yapışcak ablasına bende bende diye sinir etcek onu :KK70:

bnde onu anlamıyorum kuzu gel soralım kendisine bakaym ne cvp vercek :KK53:
Benim kiz gelemez oyle seye yapıştırır agzina :Dagahahhababa artik onlar kavga ederken bende sacimi yolarim:D

Var canim. Stres olmamak icin dusunmeyeceksin son bir lac yildir kendim uyguluyorum cok ise yaradi bende. Allima geliyorsa hemen farkli guzel bor sey dusunuyorum haliyle stres olmuyorum. Mumkun oldugunca boyle yapiyorum. Dene derim.

doktora gitmeyecek misin :KK43:

Pro uye mi gordum sanki :KK51:
Katilabilirsin tabi canim 1. sayfada kurallar var onlara bir bak kabul edersen kaptinn kaptinn miz sana yardimci olur:KK19:
Gittim canım antibiyotik verdi işte :(

kizlar sehriye corbasi yiyecegim bu aksam cunku pazar gunu yaptigim corba biymedi bende dokemem :KK61: esimde hepsini bitiremez :silah: kurabiye falan yemeyecegim seker yok ama sehriye var olur mu bugunluk Luluuu94 Luluuu94 SchonerDuft SchonerDuft
Tamam canım

açıkçası bende bulgur pilavı yicem yasak mı değil mi bilmiyorum herşeyi almıyor midem zaten şuan yerim diyebildiğim tek şey Luluuu94 Luluuu94 sence ?
Bulgur serbest canım

Back
X