Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayır olsun canım anlatmak istersen gündüzün hayrına olsun dinlerim
Ablam çok sıkıntıda hem maddi hem manevi olarak son 5-6 yıldır çok kötü gidiyor. Son zamanlar dahada kötü oldu durumlar eniştem yüzünden. Haciz bile geldi kapılarına. Bende arıyorum soruyorum haliyle duyuyorum üzülüyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar. Çok taktım galiba rüyamda ablam ölüyordu. Onun küçüğü olan ablamda evlerden uzak kanser olurmuş rüyamda. İkisinide aynı rüyada gördüm. Çok etkilendim Allah korusun yaa.

Menüm
Sabah
Soğanlı omlet 2 yumurtayla
1 kk Peynir
7 zeytin
1 domates
Maydonoz
Közlenmiş biber

Ara
1 havuç
Yarım bardak muzlu süt
1 çatal tahin helvası
1 çatal çikolata krizdeyim

Akşam
3 lahmacun
2 bardak ayran
Maydonoz, domates, turp

Ara
2 kase hoşaf
1 badem şekeri

Ablam çok sıkıntıda hem maddi hem manevi olarak son 5-6 yıldır çok kötü gidiyor. Son zamanlar dahada kötü oldu durumlar eniştem yüzünden. Haciz bile geldi kapılarına. Bende arıyorum soruyorum haliyle duyuyorum üzülüyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar. Çok taktım galiba rüyamda ablam ölüyordu. Onun küçüğü olan ablamda evlerden uzak kanser olurmuş rüyamda. İkisinide aynı rüyada gördüm. Çok etkilendim Allah korusun yaa.
Ablanı ölü görmen ömrü uzadı sana sıkıntıları yansımış kuzum tutulma dönemi birde bu tür rüyalar çok normal aslında sadece bilinç altın konuşmuş senin

Ablanı ölü görmen ömrü uzadı sana sıkıntıları yansımış kuzum tutulma dönemi birde bu tür rüyalar çok normal aslında sadece bilinç altın konuşmuş senin
Psikolojiside iyi değil kendine bişey yapmasından korkuyorum. Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin.

Tavuklu şehriye salatası çok güzel oluyo benim favorim o.
ay evet o guzel oluyir ama gelecek olan kadinlarin biri onu yapmisti ona gittigimizde o yuzden eliyrm cnm
Kizlar eger 21 gunu tamamlarsam hamburger hediye edicem kendime
ay benimde ne zamandir cnm com istiyorrr bir 65 i goreyim bende yiyecegim

munter munter Kuskuslu Yeşil Mercimek Salatası Tarifi İçin Malzemeler
  1. 2 su bardağı yeşil mercimek,
  2. 2 su bardağı kuskus makarna,
  3. 5-6 dal dereotu,
  4. Yarım demet maydanoz,
  5. 5-6 tane taze soğan,
  6. Tuz,
  7. 2 tane limon,
  8. 1 çay bardağı kadar zeytin yağı. Herkesin damak tadı farrklidir tabj ama bu ara favorimm diyebilirim:)
bunu hic yaomadim hic yemedim cnm tsk ederim. Yesil mercimegi nasil hasliyorsun dudukludemi normal tencered3 mi

Afiyetolsun canım gözüm sende ne kadar vereceksin takip editorum

Plansız canısı börek şalgam vardı 2 börek 1 şalgam içtim ilk defa tanıştık eşi bozulmasın diye yedim ama 200 sumo squat yaptım daha da yapcam bakalım uyuya kalmazsam

Yağdan mı verdiriyor . Herkes yapabiliyor mu bunu ?

Patates i erken saatr yemişsin ona takılma yarın dikkat edersen cumaya açığı kapatır

Çorba varya akşam 8 gibi 2 börek yedim mecburen misafirliğe gittik ilk kez gittiğim biryerdi onu yemeğe say

Menünü söyle önce sana hemen sıralayım

Dualarım sizinle canısı tütsü yakacam nasip olursa şimdiden geçmiş olsun canım
ohh karbonhidrati gommussunnn :tokat:
200 sumo squat nasil yaptinn :oha: kiz ne bacak var sende :nazar:

@Bir garip 250 sumo squat 250/10 =25 × 2= 50 puan sumo zormuş cidden
250 :nazar:
ben dedim dedimde inandiramadim @Bir garip bu zayif kizi
Rabbim yardimcisi olsun cnm. Ruyana girmesinin nedeni cok kafaya taktigindan. icini ferah tut duzelir en kisa zamanda ins her sey.

Psikolojiside iyi değil kendine bişey yapmasından korkuyorum. Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin.
amin.
o kadqr mi kotu ya :( esi ile de problemler varsa zor baya :( psikolojik destek alsa ozelden alamasa bile devletten

Menüm
Sabah
Soğanlı omlet 2 yumurtayla
1 kk Peynir
7 zeytin
1 domates
Maydonoz
Közlenmiş biber

Ara
1 havuç
Yarım bardak muzlu süt
1 çatal tahin helvası
1 çatal çikolata krizdeyim

Akşam
3 lahmacun
2 bardak ayran
Maydonoz, domates, turp

Ara
2 kase hoşaf
1 badem şekeri
bu masil.menu 3 lahmacunn derken findik lahmacun mu aksam aksam lahmavun olmamiss :tokat:cuma geceyim senide gor:KK53:

amin.
o kadqr mi kotu ya :KK43: esi ile de problemler varsa zor baya :KK43: psikolojik destek alsa ozelden alamasa bile devletten
Gitmiyor doktora götüremiyoruz. Eşiyle hep problemli zaten. Eniştem evlendiğinden beri kumar oynuyor. Yıllardan beri borç ödüyorlar hep bi sıkıntı. Emekli oldu emekli ikramiyesi bile borçlarına gitti.

Gitmiyor doktora götüremiyoruz. Eşiyle hep problemli zaten. Eniştem evlendiğinden beri kumar oynuyor. Yıllardan beri borç ödüyorlar hep bi sıkıntı. Emekli oldu emekli ikramiyesi bile borçlarına gitti.
o desene skinti cok buyuk. Rabbim yardimcisi olsun.

Fındık değil ama öğlen yemedim. Sabah 9 buçuk gibi kahvaltımı yapmıştım gerçekten acıkmıştım.
Bu bir bahane degil oglen yiyeydin 3 normal lahmacunu yerken 64 u goremeyecehini dusuneydin bogazinda dugumlenirdi :D:KK53: Neyse ki carsamba yarina toparlarsinn :tokat:
canim.lahmacun istedi:oha:

Afiyetolsun canım gözüm sende ne kadar vereceksin takip editorum

Plansız canısı börek şalgam vardı 2 börek 1 şalgam içtim ilk defa tanıştık eşi bozulmasın diye yedim ama 200 sumo squat yaptım daha da yapcam bakalım uyuya kalmazsam

Yağdan mı verdiriyor . Herkes yapabiliyor mu bunu ?

Patates i erken saatr yemişsin ona takılma yarın dikkat edersen cumaya açığı kapatır

Çorba varya akşam 8 gibi 2 börek yedim mecburen misafirliğe gittik ilk kez gittiğim biryerdi onu yemeğe say

Menünü söyle önce sana hemen sıralayım

Dualarım sizinle canısı tütsü yakacam nasip olursa şimdiden geçmiş olsun canım
Çok sağolun canım benim

Back
X