Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar
biz SekerPancarii SekerPancarii yla sorunu çözdük sayılır. herkesin dediğine göre yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse işte ters günümüzdeymişiz dememk ki

yeni kaptanınız bnm yardımcılarım @poncikbirgelincik ve @SchonerDuft olacak bi süre disiplinli gidicez cünkü takım fazlasıyla dagıldı zaten bu yüzden cıktı bu sorunlar da

@Bir garip canım @SchonerDuft kacamak cezalarına bakıcak yani sana su kişi kacamak yapmış sporundan su kadar dk düş diyebilir onu dikkate alırsın ama sanırım başka ceza planları da var he bide kacamak cezası olan sporları listeye ekleme

orkide1453 orkide1453 hafta ya listeye dönüyo musun ?
@UMEYYE internetin yenilendi mi aktif misin artık ?

kızlar kafasına bişey takılan sorsun

@Favelayn
@munter
@UMEYYE
orkide1453 orkide1453
@06Derya
tugbaFB tugbaFB
A aaadddaaa
GamzeK17 GamzeK17
@selcanmehmetcan
cnm sevindim çözmenize haftaya cuma listeye dönerim cnm kilo verdim bu hafta da bozmıycam inş devamı gelcek bi daha artı çıkmıycam söz

cnm sevindim çözmenize haftaya cuma listeye dönerim cnm kilo verdim bu hafta da bozmıycam inş devamı gelcek bi daha artı çıkmıycam söz
:KK200: tm canım hiç bozma ve çiğköfteden uzak dur:sopa:

kaptinn kaptinn sorunu cozmenize çok sevindim dün üzülmüştüm takımımız kapanacakmi dagilacakmi diye bile düşündüm inşallah tam gaz devam biraz enerjilerimizi toparlarsak ve bjrlestirirsek dahada iyi olacağız inşallah. BIZ COK GUCLU BI TAKIMIZZEn Büyük KK:KK200::KK200::KK200::KK200::KK36:
:KK19::KK19: 14.takım kolay kolay dagılmaz tasalanma sen :KK60:
menülere dikkat kilo vermeye odaklann ve bu hafta geçen cumaya göre kac gr verdin ona göre esas listeye alıcam seni

Gunaydin kızlar
9F1BD8BF-8AD4-4C6D-A05F-2602A0C4FBEA.webp

günaydın kızlar
biz SekerPancarii SekerPancarii yla sorunu çözdük sayılır. herkesin dediğine göre yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse işte ters günümüzdeymişiz dememk ki

yeni kaptanınız bnm yardımcılarım @poncikbirgelincik ve @SchonerDuft olacak bi süre disiplinli gidicez cünkü takım fazlasıyla dagıldı zaten bu yüzden cıktı bu sorunlar da

@Bir garip canım @SchonerDuft kacamak cezalarına bakıcak yani sana su kişi kacamak yapmış sporundan su kadar dk düş diyebilir onu dikkate alırsın ama sanırım başka ceza planları da var he bide kacamak cezası olan sporları listeye ekleme

orkide1453 orkide1453 hafta ya listeye dönüyo musun ?
@UMEYYE internetin yenilendi mi aktif misin artık ?

kızlar kafasına bişey takılan sorsun

@Favelayn
@munter
@UMEYYE
orkide1453 orkide1453
@06Derya
tugbaFB tugbaFB
A aaadddaaa
GamzeK17 GamzeK17
@selcanmehmetcan
Evet çözdük sorunu ben bida espiri yapmamaya karar verdim hayirli olsun herkese gorevleri

:KK200: tm canım hiç bozma ve çiğköfteden uzak dur:sopa:

:KK19::KK19: 14.takım kolay kolay dagılmaz tasalanma sen :KK60:
menülere dikkat kilo vermeye odaklann ve bu hafta geçen cumaya göre kac gr verdin ona göre esas listeye alıcam seni
tmm cnm bulgur pilavı bile yemicem 21 gün bayunca ama bitince kendimi neyle ödüllendiririm bilmiyorum akşam canım hamburger o kadar çekti ki :-)

Evet çözdük sorunu ben bida espiri yapmamaya karar verdim hayirli olsun herkese gorevleri
:KK51::KK51::KK51::KK51:
Geçen cuma ile ayni kilom 64.2 :KK43:((
oo o zaman bu hafta listeye giremiyosunn ama yarın yine bakarız 500 gr vermiş olursan girersin listeye

tmm cnm bulgur pilavı bile yemicem 21 gün bayunca ama bitince kendimi neyle ödüllendiririm bilmiyorum akşam canım hamburger o kadar çekti ki :-)
bnm canım da künefe cekiyo ama yemiyorum meselaa:işsiz:
habire su içiyorum:kahve:

bize kurallari hatirlattmissin o yuzden tesekkur ettim:) bende kilomu soyleyecek miyim :)
yarın sende bildiriyosun kilonu her cuma ve pazartesi bildirim yapıyoruz :)

:KK51::KK51::KK51::KK51:

oo o zaman bu hafta listeye giremiyosunn ama yarın yine bakarız 500 gr vermiş olursan girersin listeye

bnm canım da künefe cekiyo ama yemiyorum meselaa:işsiz:
habire su içiyorum:kahve:

yarın sende bildiriyosun kilonu her cuma ve pazartesi bildirim yapıyoruz :)
Hı hı:KK51:

Back
X