Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emziren anne menüsü
9:00
Közlenmiş patlıcan biber (Yumurtalı)
Bir dilim t.b ekmek
Çökelek
5zeytin
1tk tahin pekmez
1tk fıstık ezmesi şekersiz

11:10
1muz
2tk fıstık ezmesi

12:45
Eltinin küçük çocukları kırdıkları bademden ağzıma tıkıştırdılar 5-6 tane :KK70:

14:15
Patates salatası (en fazla 3/4 patates yemişiin:KK43:)
Bol yoğurt
1-2 kaşık çökelek

19:10
3-4kaşık şehriye çorbası (kv dedeydik yemediğim belli olmasın diye az az aldım)
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt

Bitki çayı ve bir avuç çiğ fıstık
gayet güzel canım menün

İyi sayılır kuzum cok sinirli ve tahammülsüzüm bu aralar eşim de öyle ondan gerginim sanirim:KK51:
Sen napiyosun:KK200: cezamiz seker orucu mu bu hafta meyve serbest mi
Bir günlük canım zaten meyve serbest ama bir porsiyon ye sadece:KK62:
Ben sana ne dedim :anneadayı:

temizlik yapma planım var mutfak cam ve balkonu temizlerim sonra sahile inip yürüyüş yparım diyorum o zaman ters tepmez sanırım :KK70: :KK70:

umarım ya sıkıntıya düştük askıda kaldı işlemler ama devlete karşı gücün her zaman zayıftır ..

ona katılıyorum mesela bu ara ben sürekli tuzlu şeyler seviyorum şeker aklıma gelmiyor çaya şeker bile atmamaya başladım . ama çikolatanın her türlüsü candır yine de :KK70: neler yiyon sen söle bakim

yüzün altında kimler kaldı onlara günlük ceza verilecek canısı biraz zorlıcaklar ki sıkılaşsınlar fit hatun olsun
Onada bakacağım canım birazdan az işim var şimdi

Süper canım :KK52:
Belkide ben ilk defa yediğim için öyle gelmiştir
ilk zamanlar bnde öyleydim zorla yiyordum sonra alıştım ama çikolata candır
bnde cok begeniyorum yanina da kahve ile inanlmaz guzel hatta simdi yuzde 99 olaninida alip deneyecegim

insallah cok guzel olcak takimiz

bnde oleydim zatem hep o yuzden kilo aldim yalnizligimin acisini onlardan cikardim :) yiyecekkerden yani
spor listesine girmek ister misin ?
99 u görmedim sanırım görürsem bende denemek isterim ama şeker orucuna başlarsam yiyemem :( .

temizlik yapma planım var mutfak cam ve balkonu temizlerim sonra sahile inip yürüyüş yparım diyorum o zaman ters tepmez sanırım :KK70: :KK70:

umarım ya sıkıntıya düştük askıda kaldı işlemler ama devlete karşı gücün her zaman zayıftır ..

ona katılıyorum mesela bu ara ben sürekli tuzlu şeyler seviyorum şeker aklıma gelmiyor çaya şeker bile atmamaya başladım . ama çikolatanın her türlüsü candır yine de :KK70: neler yiyon sen söle bakim

yüzün altında kimler kaldı onlara günlük ceza verilecek canısı biraz zorlıcaklar ki sıkılaşsınlar fit hatun olsun
Ayy benimde bi heryeri elden gecirme vaktim geldi bahar temizligi bekliyi:bicak:
Ayy dogru düzgün bisi yemiyom atıştırıyo gibiyim ac bi şekilde sofraya oturuyom biraz yeyince istahim kesiliyo birakiyom kilo almiyom duzensiz yedigim icin vermiyom da

günaydın kızlar dünkü yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim hindi füme yeşil çay
ara 1 fincan sütlü kahve
öğle 1 kase çorba 1 porsiyon fırında tavuk 1 yk garnitür salata
ara 1 porsiyon meyve 1/2 kase yoğurt
akşam 1.5 tane şinitzel 1 dilim börek yoğurt 2 yk acı sos
akşam çok oldu farkındayım kızlar evin perdeleriyle uğraşıyorum onun için eşim hazırladı
su 3 lt
spor 45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
Sabah ekmeklerin yerine 2 yumurta olabilirdi bence aksamda börek olmamış bence cumaya yaklaşırken.afiyet olsun

İyi sayılır kuzum cok sinirli ve tahammülsüzüm bu aralar eşim de öyle ondan gerginim sanirim:KK51:
Sen napiyosun:KK200: cezamiz seker orucu mu bu hafta meyve serbest mi
bnde seker orucunu meyveli mi meyvesiz mi yapiyorsunuz merak ettim

ay cok hossun cnm ya:)

Zaten ev kadinlari bu yuzden kilo aliyo bence evde sıkıldıkça yemek geliyo akla:confused: ben 3 senedir kilomu koruyorum şükür arada çıkışlar olsa da:dua:
evet haklisin butun gun okulda aclik yok bisy yok ama eve gelince basliyor hersey biz dogu gorevi yapiyoruz esim daha dgrusu o yuzden burda cok yalniz hissediyorum yanimda sevdiklerim olunca hic yemiuorum mesela bir de calismasam baya bir alirdim hos yine aldim cnku burada yemekler guzel ve insanlar sna surekli zayifsin ye diorlar cok tatlilar o yuzden kendimi de sisman hissedemedim ta ki 12 kiko alana kadar

3 kızı var ablamın. Hepimiz diyoruz boşan diye ama 3 kızla nereye sığınacağım diyor. Annemle babam arkandayız diyorlar ama kurulu bir düzen var 26 yıllık evli çocuklar razı değiller. En büyüğü istanbulda okuyor. Annesinin arkasında ama diğerleri küçük olduğu için anlamıyorlar. Kuzum üniversitede okuyor bir taraftan çalışıyor. Çok üzülüyorum haline. Akşam geç saatlere kadar istanbul gibi yerde tek başına. :KK43:
Ama böyle cocuklarin psikolojisi daha bozuk olur :( evet cok zor yuva bozmak ama o es bu rahatligi haketmiyo kimseye eziyet etmeye hakki yok kimsenin:110: olan kadina cocuklara oluyo ama ablanin esi kurulu bi duzende hayatini cok da guzel yasamaya devam ediyo

bende spor takımına girebilir miyim
nehir sen patateslere gel:KK19:
günaydın kızlar
biz SekerPancarii SekerPancarii yla sorunu çözdük sayılır. herkesin dediğine göre yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse işte ters günümüzdeymişiz dememk ki

yeni kaptanınız bnm yardımcılarım @poncikbirgelincik ve SchonerDuft SchonerDuft olacak bi süre disiplinli gidicez cünkü takım fazlasıyla dagıldı zaten bu yüzden cıktı bu sorunlar da

Luluuu94 Luluuu94 canım SchonerDuft SchonerDuft kacamak cezalarına bakıcak yani sana su kişi kacamak yapmış sporundan su kadar dk düş diyebilir onu dikkate alırsın ama sanırım başka ceza planları da var he bide kacamak cezası olan sporları listeye ekleme

@orkide1453 hafta ya listeye dönüyo musun ?
UMEYYE UMEYYE internetin yenilendi mi aktif misin artık ?

kızlar kafasına bişey takılan sorsun

@Favelayn
@munter
UMEYYE UMEYYE
@orkide1453
@06Derya
@tgb1907
A aaadddaaa
GamzeK17 GamzeK17
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
Burdayım kuzum :KK25:

ilk zamanlar bnde öyleydim zorla yiyordum sonra alıştım ama çikolata candır

spor listesine girmek ister misin ?
99 u görmedim sanırım görürsem bende denemek isterim ama şeker orucuna başlarsam yiyemem :KK43: .
evet isterim cnm girdim dun hatta dun kardiyo yapmistim paylastim da sanirim bu iki gun tatilmis sporda

Menüm
Sabah
Soğanlı omlet 2 yumurtayla
1 kk Peynir
7 zeytin
1 domates
Maydonoz
Közlenmiş biber

Ara
1 havuç
Yarım bardak muzlu süt
1 çatal tahin helvası
1 çatal çikolata krizdeyim

Akşam
3 lahmacun
2 bardak ayran
Maydonoz, domates, turp

Ara
2 kase hoşaf
1 badem şekeri
akşam çok fena canım 3 lahmacun çok fazla

@munter
Yeşil mercimekler tencerenin içerisine konulup, üzerine sıcak su ilave edilerek 5 dakika haşlanır.

Mercimek, çok ezilmemeli hafif diri kalmalıdır.

Kuskus makarnası da ayrı bir tencerenin içerisinde, makarna haşlar gibi haşlanır.

Dereotu, maydanoz ve soğanlar ince olacak şekilde kıyılır.

Haşlanmış mercimek ve kuskus, suları süzülerek karıştırma kabının içerisine alınır.

Üzerine doğranmış yeşillikler ve soğan ilave edilerek güzelce harmanlanır.

Servis edilmeden önce tuz, limonsuyu ve zeytinyağı ilave edilerek, karıştırılıp servis edilir.
Bu tarifi bende denicegim inş çok guzele benziyor hem kolaymis Sağol. .

:KK51::KK51:
kaptinn kaptinn tamamdir bu hafta bocaladm sanki birazda hastaydm dikkat edemedm ama suan iyiyim bugun yürüyüş ve spor planlarm var insallah yarına birazda olsa eksi cikarm
hadi bakalım yarın güzel bi eksiyle gel listeye gir :halay:

Canım %90 acı gelmiyor mu :KK57:
diyette hergün 3-4 parçaya kadar serbestti yalnış hatırlamıyorsam

Çok sevindim oleyyy :KK71:
:KK15::KK15:

günaydın kızlar dünkü yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim hindi füme yeşil çay
ara 1 fincan sütlü kahve
öğle 1 kase çorba 1 porsiyon fırında tavuk 1 yk garnitür salata
ara 1 porsiyon meyve 1/2 kase yoğurt
akşam 1.5 tane şinitzel 1 dilim börek yoğurt 2 yk acı sos
akşam çok oldu farkındayım kızlar evin perdeleriyle uğraşıyorum onun için eşim hazırladı
su 3 lt
spor 45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
nehir cnm sen başlangıc kilonu ve hatırlıyosan başlangıc tarıhını tekrar yazabilir misin uzun süre gelmeyince silmiştm bilgilerini de :ruh:

Back
X