- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.024
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #264.041
Tamm dikkat edecegmGamzeK17 canım hastaydın ama sanada uyarı haftaya daha dikkatli ol emi bu hafta hiç sporun yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm dikkat edecegmGamzeK17 canım hastaydın ama sanada uyarı haftaya daha dikkatli ol emi bu hafta hiç sporun yok
Litfen ama
hadi başlayalm o zaman dünkü menünü paylaşş
o zaman devamlı buraya geliyosn dikkat ediyosn ve 2 hafta sonra listeye girip tam gaz kilo vermye devam ediyosn
yaptım valla pek iyi geldi yürüyemye uygun sokaklarda varmış onu da öğrendim artk yazın gezerm bol bol
sende geleni kapıyonyok ben almiiimm sizden bagımsız spor yapcam
![]()
8 kilo aldım kuzum 82 ile doğuma girdimkaç kilo almıştın canım 74 le hamile kalınca
stepper ile twiat stepper ın farkı nedir kızlar bende twist and shape var o hangisine giricek
bu süreçte diyetisyene falan gittin mi canım kk dan baktım kilo verenler bile oluyomus ama ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum8 kilo aldım kuzum 82 ile doğuma girdim
bana umut vermeLitfen amabirlikten kuvvet doğar
belli mi olur kilo verirsin fenamı
![]()
oh ne güzel valla bende sahilde yürümeyi sevdim haftasonu uzun uzun yürücem
o zaman devamlı buraya geliyosn dikkat ediyosn ve 2 hafta sonra listeye girip tam gaz kilo vermye devam ediyosn
yaptım valla pek iyi geldi yürüyemye uygun sokaklarda varmış onu da öğrendim artk yazın gezerm bol bol
![]()
8 kilo mu nasıl başardın az kilo almayı8 kilo aldım kuzum 82 ile doğuma girdim
boylamiz ayni neredeyse harika bir kilon var ben suanda o kadar cok o kiloda olmak isterim ki ustelik 2de cocgun var bravo sana2 çocuğum var ilk hamileliğimde 70 olmuştum doğmdan sonra 56ya düştüm ikincide de 70e ciktim ama veremdm 60a düştüm tekrar aldm ideal belki 56 57 olabilir ama ben 55e zorlamak istiyorum :))
diyetisyen listesine uyuyorum canım ama bi süre gitmiycem 68 kiloya kadar ayrı ayrı listelerim var 65-66 olduktan sonra tekrar gidicem ama bebekte istiyoruz bu süreçte olursa daha sonra giderim ama hamilelik sürecinde en fazla 6 kilo almak için uğraşacağım inşAllah Allah nasip ederse
tesekkur ederim cnm seninde kilon harika bmce sanirim.burda bicok kisiyle boyum ayni bnde 55 tim buraya goreve geldgmde beni gazadilar surekli yedim snra da kabullendim veremedim ama smdi sizle yeniden ve disiolinle basladimAyy ne guzelll bi meslek20 kilo verdim canim boyum 165 55 56 arasi gidip geliyorum bu aralar 75 kilodan indim ama 52 olmak istiyorum gecen yaz 52ydim aldim biraz
tartildim canm kaotanimkz yarin bildir dedi ondan yazmamisim kilom tam 68.0 dunku kardiyo ise yaradi besnemem kotuydu ama 400 gram gitmis sukur kiyeni liste cumartesi başlıyor. perşembe ve cuma günler dinlenme .sabah tartıldın mı net kilon ?
![]()
katılsan bizde senin yazdıklarını okusak karşılıklı sohbet etsek günlük en az 5 msj kuralıdas var ve menü paylaşımı , menülere yorum yapma şartlarımız var
56 ne güzel bir kilo . ay onlar için yardımcı alcam muhtemelen yapamıyorum zaman yetmiyor
canim oncelikle bnde kapaliyim snradan kapandim ama tam tersi kendime 2 kat fazla bakmaya basladim kapandgimda cnku yasimizdan buyuk gosteriyor hem kapalilik hem kilo ayrica gunun dger yarisinda acigiz esimiz bizi en guzel sekilde gormeliKızlar hayırlı olsun inşallah hepimiz için
Ben uzunca zamandır uzaklaştım biraz takımdan farkındayım bunun iş değişikliği yaptım nişanım oldu o arada gelenler gidenler oldu falan bu süreç bana hiç yaramadı
Bilenler bilir nişanımdan sonra kapandım ben ve ondan sonra hızla kilo almaya başladım vermek istiyorum ama bi an amann zaten kapalısın kilo versen nolcak ki gözükmüyo diyip yiyiveriyorumtamı tamına 7 kg aldım ve daha 22 yaşına giricem vücuduma bakıyorum öyle çirkinleştim ki.
son 2 haftadır falan pancarın yiyip kilo almama olaynı deniyorum iki ileri bi geri şeklinde ilerliyorum ama olmayacak bu anca koruma döneminde olur
Geçen yıl yardımcılık yaptığım dönem bana iyi gelmişti inşallah şimdi de öyle olur aldığım kiloları veririm
Birbirimize destek olalım
@Favelayn @munterUMEYYE @orkide1453 @06Derya
tugbaFB A aaadddaaa
GamzeK17 @selcanmehmetcan
SchonerDuft
SekerPancarii
ok onu okumadım canısıboylamiz ayni neredeyse harika bir kilon var ben suanda o kadar cok o kiloda olmak isterim ki ustelik 2de cocgun var bravo sana
tesekkur ederim cnm seninde kilon harika bmce sanirim.burda bicok kisiyle boyum ayni bnde 55 tim buraya goreve geldgmde beni gazadilar surekli yedim snra da kabullendim veremedim ama smdi sizle yeniden ve disiolinle basladim
tartildim canm kaotanimkz yarin bildir dedi ondan yazmamisim kilom tam 68.0 dunku kardiyo ise yaradi besnemem kotuydu ama 400 gram gitmis sukur ki
canim oncelikle bnde kapaliyim snradan kapandim ama tam tersi kendime 2 kat fazla bakmaya basladim kapandgimda cnku yasimizdan buyuk gosteriyor hem kapalilik hem kilo ayrica gunun dger yarisinda acigiz esimiz bizi en guzel sekilde gormeli
Biz elazgda dogu gorevi yapiyoruz ama izmirliyim aslen bu yaz bitiyor gorev 6 yildir buradayiz
bnde hamile kalimca alabliecegimin en azini almak istiyorum aslinda smdiden hamilelegi hazirlik yapiyorum ama bakalim bir zayiflayalim da bir arkadasim 7 kiko aldi snrada 10 kilo verdibu süreçte diyetisyene falan gittin mi canım kk dan baktım kilo verenler bile oluyomus ama ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum
Nısılsın8 kilo aldım kuzum 82 ile doğuma girdim
benim bildiğim hepsi aynıstepper ile twiat stepper ın farkı nedir kızlar bende twist and shape var o hangisine giricek
canım ben çok zayıf olmak istemiyorum şöyle tok ve kıyafetli tartıya cıktığımda 55 56yı görsem yeticek ama ben şuat to k ve kıyafetli cıksam 64-65cnm kapalılarda bence daha önemli zayıflık kapalı zayıf arkadaşalrımı çok beğeniyorum
kilo alıp vermek hepimizin derdi zatenama yaşam biçimin olursa hep fit kalıyorsun
o kadını sevemedim ilmine lafım yoq ama sabahlıkla resim atıyor ya gıcık oldumSekerPancarii
off minikmiş en küçüğü
sağol canım benim yüzüm hep büyüktür zaten hemen yüzden alır veririm şuan kocaman bi suratım varHayırlı olsun daim olsun. Bence kapalıysan kilo daha çok belli oluyor. Eşarbı örtünce yüzün iyice ortaya çıkıyor. İnşallah veririz yaa.
canım ben mecbur akşama bırakıyorum çünkü calısıyorumEvet canım ben o yüzden akşama bırakmamaya çalışacağım artık inşallah ağırlık çöküyor çünkü oldu da akşama kalırsa kalkıp başladınmı yeter zaten gerisi geliyor
Evet canım
dimi bir randevu için bişiler yazmıştı ona da sinir oldum ritüellerine tam bakmadım sevemedim diye kadınıcanım ben çok zayıf olmak istemiyorum şöyle tok ve kıyafetli tartıya cıktığımda 55 56yı görsem yeticek ama ben şuat to k ve kıyafetli cıksam 64-65kendi kendime yapmışım resmen yaa nasıl üzülüyorum bu kiloyu görünce
biliyorum ya o durum banada biraz tuhaf gelmiyor değil ama ne bileyimmm
sağol canım benim yüzüm hep büyüktür zaten hemen yüzden alır veririm şuan kocaman bi suratım var
canım ben mecbur akşama bırakıyorum çünkü calısıyorum7 gibi evde oluyorum ama akşamları yürüyorum 30-40 dk gün içinde de bazen dışarı çıkıp yürüyorum
yok canım gitmedim ama ben 9 ay mide bulantısı çektim ama aklına ne gelebiliyosa da yedim her öğün tatlı yediğimi biliyodum nasılsa çıkacaklardıbu süreçte diyetisyene falan gittin mi canım kk dan baktım kilo verenler bile oluyomus ama ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum
8 kilo mu nasıl başardın az kilo almayı
bende çok dar giyinmemeye çalışıyorum canım ama şuan nişanlıyım malum evlilik arefesi her istediğimi beğendiğimi alamıyorum malesef kapanalı da 5,5 ay kadar oldu eşarbımı şalımı da tam yapamıyorum kendimi çok çirkin hissediyorum her istedğimi da alıp giyemediğimden sanırım yani tabiki güzellik için kapanmadık öyle çok süs püs meraklısı bi insanda değilim asla da olmadım açıkken de dikkat ederdim giyimime ama ne bileyim kendimi iyi hissedemiyorum çok beceremedğiimden ve istediğimi giyemediğimden sanırımMerhaba bende kapaliyim ve kendi elbise bedenimden bir beden büyük giyinirim üstüme yapismasin diye ama bu Benm için engel değil evde istediğim gibi giyiniyorum ve kendimi daha iyi görmek istiyorum! sende böyle düşünebilirsin evlendignde evinde fit görünmek istedign gibj giyinmek istemzmisin ? Eminim çok güzelsin ve ideal kilomuza ulaşarak dahada guzellesecegiz fitlesecegizzz![]()
![]()
benim nişanlımda van da ama hakkariye daha yakınboylamiz ayni neredeyse harika bir kilon var ben suanda o kadar cok o kiloda olmak isterim ki ustelik 2de cocgun var bravo sana
tesekkur ederim cnm seninde kilon harika bmce sanirim.burda bicok kisiyle boyum ayni bnde 55 tim buraya goreve geldgmde beni gazadilar surekli yedim snra da kabullendim veremedim ama smdi sizle yeniden ve disiolinle basladim
tartildim canm kaotanimkz yarin bildir dedi ondan yazmamisim kilom tam 68.0 dunku kardiyo ise yaradi besnemem kotuydu ama 400 gram gitmis sukur ki
canim oncelikle bnde kapaliyim snradan kapandim ama tam tersi kendime 2 kat fazla bakmaya basladim kapandgimda cnku yasimizdan buyuk gosteriyor hem kapalilik hem kilo ayrica gunun dger yarisinda acigiz esimiz bizi en guzel sekilde gormeli
Biz elazgda dogu gorevi yapiyoruz ama izmirliyim aslen bu yaz bitiyor gorev 6 yildir buradayiz
Kızlar hayırlı olsun inşallah hepimiz için
Ben uzunca zamandır uzaklaştım biraz takımdan farkındayım bunun iş değişikliği yaptım nişanım oldu o arada gelenler gidenler oldu falan bu süreç bana hiç yaramadı
Bilenler bilir nişanımdan sonra kapandım ben ve ondan sonra hızla kilo almaya başladım vermek istiyorum ama bi an amann zaten kapalısın kilo versen nolcak ki gözükmüyo diyip yiyiveriyorumtamı tamına 7 kg aldım ve daha 22 yaşına giricem vücuduma bakıyorum öyle çirkinleştim ki.
son 2 haftadır falan pancarın yiyip kilo almama olaynı deniyorum iki ileri bi geri şeklinde ilerliyorum ama olmayacak bu anca koruma döneminde olur
Geçen yıl yardımcılık yaptığım dönem bana iyi gelmişti inşallah şimdi de öyle olur aldığım kiloları veririm
Birbirimize destek olalım
@Favelayn @munterUMEYYE @orkide1453 @06Derya
tugbaFB A aaadddaaa
GamzeK17 @selcanmehmetcan
SchonerDuft
SekerPancarii