- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #268.261
hani nerde hani hani litede yazmıyo haniben yapıyom bi kerem![]()

oy bide artı mısın65.8 çıktım 300 gr fazlam var ama bugün anca tartıldım. Cumaya söz eksideyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hani nerde hani hani litede yazmıyo haniben yapıyom bi kerem![]()
oy bide artı mısın65.8 çıktım 300 gr fazlam var ama bugün anca tartıldım. Cumaya söz eksideyim![]()
hani nerde hani hani litede yazmıyo hanihani
hani
hani
hani
hani
hani
oy bide artı mısın![]()
o zaman tamamal sana
Cumartesi 30 dk tempolu
Pazar 120 dk yürüyüş
Hepsini hesaplayıp yazcam bugünde var![]()
bende hedef kiloma ulasip zayiflayinca istedigim kadar yiyecegimmUyandım erkenden yine sağ tarafım da tutulmuşzaman hızlı geçiyor kuzum ya 3 sy bakarım geçmiş bitmiş
Pahalıymış bayağı
Afiyet olsun canım
Yaşasın ben yicem ama sana yasaq sen yiyemiycem 1 lokma yicin 2.ciyi düşüncen ben düşünmeye cem![]()
ins cnmm oyle olmazhedefler hayatlar olmasında
iyiym kuzum sen napıyosunnn valla bnmde cok yogun yarın doktora gitcem o yüzdn bugün sıkıştm bayaa
bide yogurt dereotu yada maydanozla karıştırıpta yiyebilirsin bence zararsız ve cok lezzetli olur![]()
bakalm bende bi umut diye gidiyorm ama sanmıyorumbende hedef kiloma ulasip zayiflayinca istedigim kadar yiyecegimm
ins cnmm oyle olmaz
demek dr gideceksin belki cinsiyetini soyler 16. haftadan sonra netkik kazaniyor olsa da erkende soyleyebiliyorlar![]()
bravosss hadi insallah cnmcimslm kizlar buhafta sonunu kilo almadan atlatigim icin cok mutluyum:) böyle devam edersem cumaya 65 de olmak istiyorum![]()
ben yaptim da icemeeim ya icenleri ayakta alkisliyorumkızlar benım kılom takıldı ınatlasıyo ya lahana corbası yapayım cumaya kadar dıyorum hıc yaptınızmı.
heh iyi en azindan yakin bir rumuzla karistirmissin:)
Kız o ne ısırıp ısırıp koymuşunsabah
ilik liminlu su 2 gun kurusu
bol ceri domates
1 kapya 1 yesil biber
1 kk beyaz peynir
yarim ev pogacasi
1 su bardagi sut
ara
3 isirik borek
2 isirik kek
1 kurabiye
aksam
1 kase tarhana corbasi
bol yogurtlu haslanmis karnabahr ve havuc
cay ve kuruyemis belki bir parca cikolata
Poğaça ve ara iyi olmamış misafir mi vardi :) dikkat et afiyet olsunnn .sabah
ilik liminlu su 2 gun kurusu
bol ceri domates
1 kapya 1 yesil biber
1 kk beyaz peynir
yarim ev pogacasi
1 su bardagi sut
ara
3 isirik borek
2 isirik kek
1 kurabiye
aksam
1 kase tarhana corbasi
bol yogurtlu haslanmis karnabahr ve havuc
cay ve kuruyemis belki bir parca cikolata
Öğlen tost olmamış akşamda yemek yok neden byle yaptın .afiyet olsunKizlar bnden de menu bikdirimi sabah
Yarim bardak sut
2 kasik yulaf
Yarim muz
2 ceviz
Oglen arkadasla kahvaltidaydik
Kasarli tost
Yesillik
Ayran birde arkadasin koftesinden ve ekmeginden 2 lokma
Aksam
Yogurt
Hurma
Bir minnak cikolata
Arkadasimla kahvaltiya gittik en hafifi oydu aksamlari da acikmiyorum diye yemedim canmÖğlen tost olmamış akşamda yemek yok neden byle yaptın .afiyet olsun
Ayy ben seni @06Derya yla karistirdim hos geldin deryyanin durumunu bildiğim icin yorum yapmıştım simdi sen ne kadar suredir diyet yapiyorsun bide emzirmeyide birakali olmus epey simdi yapacagin patates detoksunu vucudun diyete alistiya yani bir aydir yapiyorsan yap bu detoksu yoksa zorlanirsin verirsiin kg detoks bitince yemeye saldirma menunelerini bi takip ediyimYok tatlım ben bıraktım emzirmeyi üç dört ay oluyo
bence kiz sen kiz alisverine baslabakalm bende bi umut diye gidiyorm ama sanmıyorum
ayy keşkem söylese de alışverişe başlasam daha bi çıngırak aldm sadece![]()
yesem gonul razi degil yemesem bogazimm orta yolu boyle buldumKız o ne ısırıp ısırıp koymuşun![]()
evett misafirlerr ve onlara yaptigim leziz hamur islerii beni sisirip duruyorPoğaça ve ara iyi olmamış misafir mi vardi :) dikkat et afiyet olsunnn .
afiyet olsun cnm guzelSabah
Akşamdan suya koyduğum 1 ceviz 1 kayısı ile suyu içtim .
2 yumurta
Yağsız peynir
Zeytin
Çay
Akşam
1 kase tarhana
2 yk pırasa
3 yemek kaşığı didilmis tavuk eti
Yeşil salata
Kahvaltıyı geç yaptim o yüzden ara yok
afiyet olsun cnm. sabah dolu bir kahvalti oglenleri corba ve yemek tarzina donusturup aksamlari hafif gecirebilsrn daha iyi gider kilolarin benceKizlar bnden de menu bikdirimi sabah
Yarim bardak sut
2 kasik yulaf
Yarim muz
2 ceviz
Kasarli tost
Yesillik
Aksam
Yogurt
Hurma
Bir minnak cikolata
Cok guzel afiyet olsun..Sabah
Akşamdan suya koyduğum 1 ceviz 1 kayısı ile suyu içtim .
2 yumurta
Yağsız peynir
Zeytin
Çay
Akşam
1 kase tarhana
2 yk pırasa
3 yemek kaşığı didilmis tavuk eti
Yeşil salata
Kahvaltıyı geç yaptim o yüzden ara yok
Menun karisik geldi kuzu aksam bi kepçe herhangi corba icebilirdin afiyet olsun. .Kizlar bnden de menu bikdirimi sabah
Yarim bardak sut
2 kasik yulaf
Yarim muz
2 ceviz
Kasarli tost
Yesillik
Aksam
Yogurt
Hurma
Bir minnak cikolata
Cok güzel menun karatay uyguluyorsun heral :)) afiyet olsun. .iyi aksam lar kizlaar bygunki menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 kucuk cay bardagi findik
biraz peynir zeytin
Oglen
sekersiz sutlu turkkahve
Aksam
1 tabak kuru fasulye
kereviz salatasi
spor olarak oglen 50 dk yuruyus 10 dk kosu aksam 60 dk tempolu yuruyusSchonerDuft