- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #268.381
Ne içiyonuz gızlar![]()
lahana çorbası canım tarifini dün verdim biraz öncede yaptığım detoksu paylaştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne içiyonuz gızlar![]()
aa nasıl bişey canım tarifini gördüm de kaç kilo verdin tartılmadın mı hala
super canım ya vallasabah tartıldım canım 2 günde 800 gram gitmiş ama yarın daha fazla inerim diye düşünüyorum
kızlar karar verdim artık sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiycem
ay insallah vallah zorlandim bacaklarim bi tuaf ama birakmicam incecik yapcam bacaklarimi:)
evet okudum simdi kilzarin bi kismi az bi kismi iyi diyo galiba nebilimki bende anlamadim netsek
Canım 1puan düşebiliriz en fazlaKizlar ben arastirdim birauz sumonun puani iyi cok fazla kalori yakiyo mesela 5 dakika Hiit 35 küsür kalori yakiyo ama 5 dakika sumo 59 kalori yakiyo
Kötüyüm canım duş aldım kanamam oldu bildiğin kırmızı su gibi kanama evde yatıyorum minigim bir gün daha beklesegünaydın canım nasıl oldun varmı bi gelişme
Canım moralini yüksek tut progestan kullanmıyor musunKötüyüm canım duş aldım kanamam oldu bildiğin kırmızı su gibi kanama evde yatıyorum minigim bir gün daha beklesekese görünse
Kesenin görünmesini bekliyor düşecekse içerde tutmak doğru olmaz dedi.birincisin de içtiğim halde düştü bende ondan progestan a güvenmiyorumCanım moralini yüksek tut progestan kullanmıyor musun
Benim de olmuştu beşinci haftada su gibi kıp kırmızı hiçbir şey olmadı progestan içtim hemen doktorumu aradım üç hap birden içmiştim
bol bol dınlen canım hıc kalkma yattıgın yerden stres yapma bıde .cok gecmıs olsun bebısın ıns senınle kalırKesenin görünmesini bekliyor düşecekse içerde tutmak doğru olmaz dedi.birincisin de içtiğim halde düştü bende ondan progestan a güvenmiyorum
canim suan evdesin ama dimi calismiyosun?Kesenin görünmesini bekliyor düşecekse içerde tutmak doğru olmaz dedi.birincisin de içtiğim halde düştü bende ondan progestan a güvenmiyorum
Inşallah canım sağolbol bol dınlen canım hıc kalkma yattıgın yerden stres yapma bıde .cok gecmıs olsun bebısın ıns senınle kalır![]()
Evdeyim izin aldım yatıyorumcanim suan evdesin ama dimi calismiyosun?
ok canim hic bisey yapma güzelce dinlen ve en önemlisi sakin ama sakin moralini bozma en önemlisi oInşallah canım sağol
Evdeyim izin aldım yatıyorum
Dinleniyorum yeni uyandım yerimden kalkmıyorumok canim hic bisey yapma güzelce dinlen ve en önemlisi sakin ama sakin moralini bozma en önemlisi o
allahin izniyle bugünü atlat insallah yarinda güzel haberlerle gelDinleniyorum yeni uyandım yerimden kalkmıyorum
Anladım canım ben ilk doktora gittiğimin gecesinde başlamıştı hemen aradım doktoru öyle yönlendirdi beni ama biz keseyi de bebeğide görmüştükKesenin görünmesini bekliyor düşecekse içerde tutmak doğru olmaz dedi.birincisin de içtiğim halde düştü bende ondan progestan a güvenmiyorum
güzelmiş canım inşallahhhsabah tartıldım canım 2 günde 800 gram gitmiş ama yarın daha fazla inerim diye düşünüyorum
Kötüyüm canım duş aldım kanamam oldu bildiğin kırmızı su gibi kanama evde yatıyorum minigim bir gün daha beklesekese görünse
bol bol dua et ve iyi düşün aklına kötü bişey getirmeDinleniyorum yeni uyandım yerimden kalkmıyorum