Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum mezuniyetin hayırlı olsun Luluuu94 Luluuu94 :KK200:

kilodaşım SekerPancarii SekerPancarii :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

hamiş kaptanım:KK74: @kaptinn
Sağol canım:KK60:

selam kizlar :KK3::KK3:

dun aksam ki spor sayesinde totomu kaldiramiyorim bacaklarim titriyor fena oldumm :işsiz::işsiz:

yaglarimin yandigini hissettim ama :rolleyes::rolleyes:

bugun evi silip süpüreceğim camasir utu islerim ve yemek islerim var bunlardan halim lalirsa spor yapacahim :KK73:
Hadi yenmemiz lazım:KK30:

Bu arada bende 2, 5(1tane) kiloluk şişeyle yapıyorum ;)

ben senden daha fazlayım pancarım.. çok yiyorum annem yemek yapıp duruyor bu ara.. yemezsem üzülüyor.. ama 52 olacağuk illaki
Deme yaa napcazzz :110: hic mutlu digilim ben 52 olmah istiyom :mad: 3 gün once bi 26 beden pantul denedim de bol geldiydi sana dedim mi onu ben:KK53: :KK70:kendimi övmivemi mi sandindi:KK70:

Deme yaa napcazzz :110: hic mutlu digilim ben 52 olmah istiyom :mad: 3 gün once bi 26 beden pantul denedim de bol geldiydi sana dedim mi onu ben:KK53: :KK70:kendimi övmivemi mi sandindi:KK70:
:110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110:

millet 30 kilolar verir sen 3 kilocuk mu veremiyorsun hey gidi koca pancar

silkelen ve kendine gel
d074-gif.1318819

ip atlayabilsen keşke bacağımın her yeri ağrıyor atladığımda (her yeri çalıştırıyor yani)
iple atlamak istemezsen ipsiz atla hem ses olmuyor aşağıya
canim ya denedim ama ben atlayamiyorum cok yoruluyorun pyle boyle degil belki bir gun 55 kilo olursam o zaman :-)

Napiyonuz kizlar kizim hastalandi yine:hasta: okula gondermedim boyama yapiyoh beraber:anne:
gecmis olsun cnmm kuzucuga dikkat et :anne:
ben camasir katliyorum:KK53::KK53::KK53:
ozam,an sende sumoya basla benim gibi 100 200 falan yap ve hep artirmaya calis
basladim cnm aksam yaptim baaya ins faydasi olur:KK53:
Sagol kuzum tam bir gun once masallah bizim kiz hastalanmiyo bu ara dedim ertesi gune kiz hastalandi:ruh:napiyon:KK16:
cagirmissinnn istee:tokat:
Sağol canım:KK60:

Hadi yenmemiz lazım:KK30:

Bu arada bende 2, 5(1tane) kiloluk şişeyle yapıyorum :KK66:

2.5 mu :KK57:
masallah size yaa sporcu hatun musunuz siz :KK6:

canim ya denedim ama ben atlayamiyorum cok yoruluyorun pyle boyle degil belki bir gun 55 kilo olursam o zaman :-)

gecmis olsun cnmm kuzucuga dikkat et :anne:
ben camasir katliyorum:KK53::KK53::KK53:

basladim cnm aksam yaptim baaya ins faydasi olur:KK53:

cagirmissinnn istee:tokat:

2.5 mu :KK57:
masallah size yaa sporcu hatun musunuz siz :KK6:
He ay şom agizli mi derlerdi benim gibilere:D:hasta:hastalandi yavru:hasta: iyi edecem onu:tokat:balli ihlamur yapacam:anne:

Merhaba herkese!
Dün sabah klasik kahvaltımı ettim öğlen de lahana sarmamı yiyip akşamı es geçtim.
Bugün de sabah aç karnına Türk kahvesi ve Yeşilçay, öğlen 1 yumurta haşlaması ve salatalık yedim. Birazdan da portakal yerim. Akşama balık yemek istiyorum ama bakalım...
bu akşam da pırasa pişiririm yarın için.
Bu arada arkadaşlar bazen bulgur ya da dolma gibi şeyler yediğini söyleyince kilo vermeni etkiler diyorlar fakat ben pek çok diyet listesinde bu gibi şeylerin verildiğini biliyorum. Hatta diyetisyenler makarna bile veriyorlar.
Vücudu bu kadar kısıtlamak kilo verememeye sebep olur arada bir şaşırtmanız lazım. Serbest gün o yüzden diyetlerde var.

kızlar şeker orucumun son 3 günü kaldı adet dönemi hariç güzxel geçti 1 kaçamak 1 elma yedim ve göbeğim inanılmaz küçüldü herkes naptın diyor bir iki gün serbest takılcam sonra aynı mantık devam edicem
Şeker diyetini 21 gün mü yaptın?

Back
X