Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. Sabaha görürüm inşallah 64 leri bugün detoks gibi bişey yaptım. Sabah öğlen yeşilçaylı süt detoksu akşamda biraz haşlanmış lahanayla çok az soğan yedim. :KK53: ne alakaysa işte
ay hadi ins
gordun mu bakimmm:rolleyes:
hatta isimlerimizin karşısında günler olup kim hangi günler ne kadar puan yaptı yazılır hem daha açıklayıcı olur hem de kimlerin hangi gün izin kullanıldığı anlaşılmış olur benceeee :KK76:
bak bu da guzel fikir
Tamam canım

Olur canım

Tamam canım

Süper
:KK19:
harikasin vallah devam böyleee
:KK19:
Kızlar bilgisayar dan giren kimler var
ben telden giriyrm cnm :işsiz:
Hee çocuklar bi alıştı mi hep istiyo eve sokmucan ondan:tokat:sen yaparsın ona kurabik onu batirir süte:anne:keyif yaparsiniz:anne:

taam kizmaa hemennn :63::63:kurabiye yapcm kizimaaa :rapci:

He korun tabi birde çok aç kalma yinede hep öyle diyon ama bazen değişiyor planlar ben inanıyor olsaydım ya korunurdum ya diyet yapmazdım etkiliyor çünkü
Aynen dogru diyon yine arada biz korunmamazlik yaparik belli mi olur tutuverir:KK53: yok kuzum artik yapamiyom zaten ben kati diyetler kilo aldığım donemde daha sacma sapan besleniyom yemek yemiyom abur cubur yiyom salah gibi:tokat:boyle saglikli beslenmis oluyom hem:anne:

yok canim daha baslamadim 6 ayini doldurmasini bekliyorum 5.5 dan gidiyo:anne:

denek korunacaksinnn :KK53:
olacak sey degil:KK53:
inanim mi:KK53:
Ay ben 5 aylikken evde mayaladigim yogurttan neyim veriyodum az az :KK53: 6 ayi dolsun yedir az az basla ay ben bek severim bebege yemek yedirmeyi:halay: benim kiz bek istahliydi 7 aylikken pilav falan yediriyodum ben:KK53:yiyodu yani:KK53:yemeklerden falan veriyodum hic lapa yapmadim yemekleri hep pütürlü yidi:kk77:
Ne sandin cok garanti korunma yontemlerim var benim:KK53:

Ay ben 5 aylikken evde mayaladigim yogurttan neyim veriyodum az az :KK53: 6 ayi dolsun yedir az az basla ay ben bek severim bebege yemek yedirmeyi:halay: benim kiz bek istahliydi 7 aylikken pilav falan yediriyodum ben:KK53:yiyodu yani:KK53:yemeklerden falan veriyodum hic lapa yapmadim yemekleri hep pütürlü yidi:kk77:
Ne sandin cok garanti korunma yontemlerim var benim:KK53:
bende cok sabirsizlaniyorum heyecan ile bekliyorum:rolleyes:
pure mure yaomayacagim bende sevmiyorum:eek:
makarna seker pilav vs ile de ne kadar gec tanistirabilirsem o kadar oteleyecegim :deli: ben gibi sisko olmasin :63:

korunma yontemi senden sorukur :D

bende cok sabirsizlaniyorum heyecan ile bekliyorum:rolleyes:
pure mure yaomayacagim bende sevmiyorum:eek:
makarna seker pilav vs ile de ne kadar gec tanistirabilirsem o kadar oteleyecegim :deli: ben gibi sisko olmasin :63:

korunma yontemi senden sorukur :KK70:
Hele abur cuburla asla tanistirma ben kizima 2 yasına kadar hic abur cubur vermedim:mapus: sonra biraz kraker falan başliyo büyüdükce tabi:ruh:
Evet bah hamile miyim digilim:KK70:

Back
X