- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #269.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ondn ondannHee ondan demi belim incecih oldugundan gopup elimde galdigindanayy he ya niye eski mezunlara vermiyilar kep
![]()
afoyet olsunnyagını süzerim bn onun zaten kuzum güzel olmuyo yaglı oldun mu bol yogurtlu olcak öle güzel oluyo![]()
Unutmazsam yarın sorarım. Biliyon heyecandan kadının ne dediğini unutuyorum![]()
bizde ayniydikbende aynı eşim soruyo ne dedi diye bilmiyom ki diyom kızıyo
![]()
Afiyet olsun canım sabah iyi yemişsin maşallah senin kilona indiğimde bende böyle şeyler yiicemKahvaltim
2 dilim tb ekmegi
2 tatli k krem peynir
1 tk recel
1tk badem ezmesi
1 yumurta
Ogle
4 kanat ve yarim kase yogurt
Ara bir kuru incir ve malesef 3 catal kek
Aksam daha yemedim ama sanirsam bir kase yesil fasulye ve 4 kasik bulgur insallah :)
Arkadaşım sen o göbeği eritirsin canım benim ama gerçekten çok az yiyorsun yaza kadar hiçbişey kalmayacak sendeİlk gün sadece çorba içtim meyve yedim.
2. Gün çorba meyve sebze
3. Gün e erişemiycem sanırım kötü oldum bugün puffhatta muhallebi yedim duramadım yaa
Bendeki bu pis boğazla bu göbek zor erir
Canım afiyet olsun sende 2 öğün besleniyorsun güzel menü.Kızlar bugün masallahınız var okuyamadım tek tek okuyacağım menü
Sabah
Tereyağlı yumurta
Yufka ekmek
Zeytin
Birazcık labne
Ara
Elma
Akşam
İzmir köfte 4 tane
Çorba
Üç yudum sıcak çikolata
Ben su içmediğimi farkettim günlük 3 lt içeceğim inş
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü senden de bu hafta derece bekliyorum toparladıysan sağlık sorununu eğerBenim menüm şöyleydi arkadaşlar
9:30
Peynirli yumurta salatası 1tk zeytinyağ ile
3-4 tam ceviz
Çay
11:30
Yaban mersini 1 avuç
1 küçük armut
14:30
Közlenmiş patlıcan ile hazırlanmış karnıyarık
Cacık
17:00
2-3 adet Tarçınlı yulaf kepeği kıtırı
Süt nescafe 1 çay bardağı
19:00
Kıymalı Bamya çorbası 1 kase
Çoban salata
Gün içinde 3 kuru kayısı 3 kuru erik 10 badem 1 lt su ile soğuk sistem hazırlanmış kompostoyu içtim
3 lt su içtim
Sanırım yine çok yemişim ve içmişim![]()
guzel cnim menun afiyet olsun su cok onemli ic tabikiKızlar bugün masallahınız var okuyamadım tek tek okuyacağım menü
Sabah
Tereyağlı yumurta
Yufka ekmek
Zeytin
Birazcık labne
Ara
Elma
Akşam
İzmir köfte 4 tane
Çorba
Üç yudum sıcak çikolata
Ben su içmediğimi farkettim günlük 3 lt içeceğim inş
yasasinnn bizim takimmmm. Tesekkur ederim cnm ay nasil mitlu oldummmm
cok tesekkur ederimm kuzum bnde hepimizi kutliyorummmÇok iyi yaa
Bende aaadddaaa yı ayrıca kutluyorum.
saf potein demeyelim ama protein agirlikli beslendim az yedim ve kan grubuma uygun yedim cnm mesela bulgur degil de pirinc pilavi yedim bir gun bana daha iyi geliyordu cok tok tutuyordu
cook tesekkurler ve bnde tummm takimi alkisliyorummm
hayir cnm yediklerine baktim da bnce gayet saglikliBenim menüm şöyleydi arkadaşlar
9:30
Peynirli yumurta salatası 1tk zeytinyağ ile
3-4 tam ceviz
Çay
11:30
Yaban mersini 1 avuç
1 küçük armut
14:30
Közlenmiş patlıcan ile hazırlanmış karnıyarık
Cacık
17:00
2-3 adet Tarçınlı yulaf kepeği kıtırı
Süt nescafe 1 çay bardağı
19:00
Kıymalı Bamya çorbası 1 kase
Çoban salata
Gün içinde 3 kuru kayısı 3 kuru erik 10 badem 1 lt su ile soğuk sistem hazırlanmış kompostoyu içtim
3 lt su içtim
Sanırım yine çok yemişim ve içmişim![]()
yasasinnnnnnnnnKizlae tebrikleerrr 2. Olmuşuuzzz![]()
Aaa gerçekten mi çok şaşırdım hiç bilmiyordum benimde evin Altında ev yemekleri yapılıyor yufkada var sepeti mi atıyorum alıyorum galiba sanşlıyımCanım afiyet olsun sende 2 öğün besleniyorsun güzel menü.
Bu arada bi arkadaşıma diyetisyeni tepsi büyüklüğünde köy usulü bir yufka ekmeğin 2 dilim beyaz ekmeğe eş olduğunu söylemiş üstelik DHA doyurucu olur yani bulabilsem bende tercih ederim
A aaadddaaa tebrijker tatlım darısı bize inş560. Etap birincisi A aaadddaaa tebrikler!![]()
![]()
![]()
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Hayatimda duydugum en guzel sarki buuuuondn ondann
inc belli guzel yuzlu ey ceylan gözlü
afoyet olsunn
bizde ayniydik![]()
Günaydın kuzum nasılsınGunaydin kizlar![]()
İyiyim canim esim pazara gitti bende kahvalti hazirliyorum cok acıktımGünaydın kuzum nasılsın
Gunaydin sekerGunaydin kizlar![]()