- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #269.121
Bizde kizimla dışarı çıktık tokalar aldik ona gezdik geldikHava guzel burda biraz parka gittik çocuklarla ugrasiriz işte sen napiyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde kizimla dışarı çıktık tokalar aldik ona gezdik geldikHava guzel burda biraz parka gittik çocuklarla ugrasiriz işte sen napiyon
Yaa bencede başka doktora görünmen iyi olur. Böyle bir durumda ne denilir bilmiyorum. Ablamda dış gebelik geçirmişti. Kendine dikkat et halâ ihtimaller üzerinden konuşuyorlar. Ortada net bişey yok stres yapmamaya çalış. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliktir.Kızlar bana akıl verin dış gebelik ihtimali var eve gönderdiler ama korkuyorum iç kanama riskim var kese farklı yerde göründü ama net değil emin olamadılar pazartesi sabah yeni bir doktor ile görüşecem ama çok korkuyorum![]()
canimcim seker orucunu sen yapmistin degil mi@Buki_89 buki dun 40 sumo squat yaptım plank abs filan ama sumo cok zor bacaklarim ağrıyor yavas yavas artiricam
kuzum sanki sen karatay yapiyordunnama bugun menun karbonhidrat agirlikli olmus canin mi cekti kuzumBugun ki menum
Sabah
1 KASE YULAF EZMESI
OGLEN
ELMA PORTAKAL
YOGURT
AKSAM
1 KASE CORBA
KURU FASULYE YEMEGI
SPOR 60 DK TEMPOLU YURUYUS
disardaydik canim mecbur kaldimcanimcim seker orucunu sen yapmistin degil mi
kuzum sanki sen karatay yapiyordunnama bugun menun karbonhidrat agirlikli olmus canin mi cekti kuzum
seninkide baya karbonhidratliymis bugum :))Bnm menum
Sabahyulafli ekmege peynirli tost yanina 5 adet zeytin
Oglen
Yulaf puresi ve elma bir adet buyuk
Ara
Bitter cikolata insallah onumuzdeki hafta 100 de 100 bittere gecegim seker orucuna baalamayi dusunuyorum cnku
Aksam
Kiymali karnibahar yogurt ve odul olarak 2 adet kurabiye verdim kendimeee
Cnm sen arada bişey yiyormusun erken kalka bilsem aslında öne çekmek iyi olurBende aslında güne geç başlıyorum 12:30 dan önce kahvaltı yapamıyordum bu hafta öne çektim kahvaltı saatini
Gerçekten mi bi araştırayım valla kahvaltıda iyi oluyorducanm bnde yufkanin 8 de biri bir dilim ekmek toplam 8 dilim ekmek diye bliyorum sen bir arastir bakalim
Cnm hiç bilgim yok ama inş hakkında hayırlısı olur bebeşini kucağına alırsınKızlar bana akıl verin dış gebelik ihtimali var eve gönderdiler ama korkuyorum iç kanama riskim var kese farklı yerde göründü ama net değil emin olamadılar pazartesi sabah yeni bir doktor ile görüşecem ama çok korkuyorum![]()
Masallah güZel ama çok az gibi geldiBugun ki menum
Sabah
1 KASE YULAF EZMESI
OGLEN
ELMA PORTAKAL
YOGURT
AKSAM
1 KASE CORBA
KURU FASULYE YEMEGI
SPOR 60 DK TEMPOLU YURUYUS
Kuzenim kırkı çıkar çıkmaz hamile kaldıkizlar konumuzla alakali degil ama emzirirken adet olmayip hamile kalaniniz oldumu.. ???
Bnm menum
Sabahyulafli ekmege peynirli tost yanina 5 adet zeytin
Oglen
Yulaf puresi ve elma bir adet buyuk
Ara
Bitter cikolata insallah onumuzdeki hafta 100 de 100 bittere gecegim seker orucuna baalamayi dusunuyorum cnku
Aksam
Kiymali karnibahar yogurt ve odul olarak 2 adet kurabiye verdim kendimeee
Evet ben yaptimcanimcim seker orucunu sen yapmistin degil mi
kuzum sanki sen karatay yapiyordunnama bugun menun karbonhidrat agirlikli olmus canin mi cekti kuzum
Hadi insallah darisi bana canimEvet ben yaptim
Insallah regl bitsin öyle basla benim bugün bitti son gunler de meyve yedim ama olsun bakalim bir iki hafta farkli takilip tekrar basliycamHadi insallah darisi bana canim
@swtyheartMasallah güZel ama çok az gibi geldi
Kuzenim kırkı çıkar çıkmaz hamile kaldı
Ne desem ki olmamış cnm![]()
bnm de dun bitti cnm bnde yarin baslayacagim peki baklagil yiyor muyuzInsallah regl bitsin öyle basla benim bugün bitti son gunler de meyve yedim ama olsun bakalim bir iki hafta farkli takilip tekrar basliycam
Ben çok yiyorum canım 2-3 saat arayla yiyorum birazdan menümü saatlerimi paylaşırımCnm sen arada bişey yiyormusun erken kalka bilsem aslında öne çekmek iyi olur