Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

upload_2018-3-12_12-16-48.webp

kızlar bakar mısınız doğru mu eksik fazla beni etiketleyip yazarsanız düzelticem ve rica edicem sporları günüyle ve puanıyla yazıp beni etiketleyin :KK200:
Luluuu94 Luluuu94 munter munter orkide1453 orkide1453 Buki_89 Buki_89 segus segus @swtyheart @Pembesepet @selcanmehmetcan UMEYYE UMEYYE A aaadddaaa GamzeK17 GamzeK17 @tgb1907 N-A-R N-A-R

yaa noldu merak ediyorum :KK43::KK43:

spor listesini düzenlicem simdi sen varmısın canım

afiyet olsun canım

akşam salatayla doyabildin mi sadece su salata yiyenlere çok özeniyorum ya

akşam :KK20::KK20:

150 dk yürüyüşün mü var canım

çok güzel afiyet olsun :super:

:super::super:

doyduysan çok iyi :super:

oh kaahvaltıya gel :KK53: pasta:KK20:

haftasonu giremiyorum ben canım şimda not alıyorum sporları hazırlıcam inşallah lisetiyi
Bende var canım puanlar

selam kizlar:rapci:
cuma 65.2
bugun 65.1:rolleyes::rolleyes:
yediğim pastaa vucuduma can getirdiyse demek:KK8::rolleyes:
:KK70:

Eki Görüntüle 2122558

kızlar bakar mısınız doğru mu eksik fazla beni etiketleyip yazarsanız düzelticem ve rica edicem sporları günüyle ve puanıyla yazıp beni etiketleyin :KK200:
Luluuu94 Luluuu94 munter munter orkide1453 orkide1453 Buki_89 Buki_89 segus segus @swtyheart @Pembesepet @selcanmehmetcan UMEYYE UMEYYE A aaadddaaa GamzeK17 GamzeK17 @tgb1907 N-A-R N-A-R
Süpersin canım:KK68:
@swtyheart cuma 36 puan cumartesi 24 puanı var
A aaadddaaa cuma 105 ekle cumartesi pazar da toplam 117
Gerisi doğru

o zaman senin azminden alayim canim:)

evet bir tane falan kuzum

bnde hic sevmiyorum elli kez yemek ye ayca kaya diyor ki acikmadiysaniz sakin ara ogun yaomayin cok severim.ke disini isini iyi yapar

ayyyynennnn bizde cnm oyle bir karar aldik dun o olmadgi zaman aksamlati da gekirim ama smdilik bnde 7 ye kadar falan gekicem bazen tabii :)
evliliklerimizin uzun omurlu olmasi icin birlikte vakit gecirmek sartEn Büyük TÜRKİYE
bende istiyorum yaa senin ne kadar yağın varmışşş

ooo :KK9::KK9:
:KK19::KK19:
sag ol canimm :KK74:

Merhaba birkaç gündür çok yoğundum giremedim. Rejime devam hem de bu sefer pek sıkı. Sadece su içmekte çok zorlanıyorum. Diyetisyene de başladım. Perşembe günü hafta kontrolü var. Vücudumdaki yağ oran %33 çıktı. Perşembe günü haberdar ederim sizi ❤️

Back
X