Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mesela ben yoğurt yedim mi kendimi iyi hissediyorum özellikle kışın yoğurt yemeyi çok severim mutlaka menü de olmalı yanına salatalık yedin mi ya da etli sebze yemeği koydun mu içine 3 yk kaşığı bayılıyorum gözüm de doyuyor öbür türlü çok zor geliyor 2 defa yapmaya çalıştım ama en son hastanelik oldum ilaç kullanmak zorunda kaldım film falan da çekildim. sen de kendini çok güzel tanıyorsun serpiştir bişiler sadece yağ oranı %50yi geçmesin ona dikkat et . bu şekilde yaptığım da 3 4 lt su içiyordum birde meyve yemiyordum bitter de yemiyordum 3.gün yada 4.gün yiyordum meyve
ben bir gun yada 2 gun durabliyorum bittersiz meyve aramam ama saglikli diye yiyorum ama bitter aci aci cok ararik dukanim son seklinde sinirli izinlilere kakao orani yuksek bitter koymus

kendimi şuan dar bir şortun içinde hayal ediyorum üstünde beyaz tişört göbek hafif aralıklı karın dümdüz içimde siyah bistüyer ayaklarımda converslerim saçlarım kıvır kıvır belime kdar salınıyor bakan bir daha bakıyor kim bu fit hatun diyorlar ah ah fit olmaya son 10 kilo :halay:
offf hayallere gellll harika canm sen bizi boyle motive et hep :)

Aslında öğlen bu listeyi diyetisyen vermişti ama akşam da acıkmıyorum ne yapayım :KK43:

Tamam yapalım. Böylece asıl sıkılığı görürüz. Mesela bugün 1 ay önce alıp zoraki girdiğim pantolon tam oldu üstüme.
mezro aldım şimdi munter munter nereleri ölçeyim söyleyin bana bkim
işe geldim kuzum iyiyim şükür düzeldim ama cok iş var kafamı kaldıramıyorm:ruh:

:KK62::KK62::KK62::KK62::rapci::rapci:

herrseyi yediğini biliyodm :KK53:
iyi olmana sevindim canım
gomecem ama kilo almayacagim yiyerek vermeye devam edecegim:nazar::deli::hamarat:

yiyerek kilo veriyorumm:KK53:
sen rüya görüyorsun şuan :D
yapiom kiz vallah:) bacaklar güzellesmeye basladiii kiz
Buhafta pek takip edemedim burayi sporlarimi yazdim ama bi kenara poncike yazarim sumodan baska hicbisey yapamadim malesef:9
bende drye sorcam ona göre yapacam
ben bir gun yada 2 gun durabliyorum bittersiz meyve aramam ama saglikli diye yiyorum ama bitter aci aci cok ararik dukanim son seklinde sinirli izinlilere kakao orani yuksek bitter koymus

offf hayallere gellll harika canm sen bizi boyle motive et hep :)
sizden de hayaller bekliyorum :)
2 gün yap 3cü gün bitter ekle ama yap önemli olan ypmak

bence sen haftaya mezun ol :KK70::KK70:
mezun olmami cekemiyinuz demiii:deli:
karne ve kep almami kiskaniyonuzz:KK53::KK53:

bu hafta mezub olacam isteee :KK53::KK53:
iflaahim kesildi beklemekten :ruh::silah::KK53:
mezro aldım şimdi munter munter nereleri ölçeyim söyleyin bana bkim

iyi olmana sevindim canım

sen rüya görüyorsun şuan :KK70:

bende drye sorcam ona göre yapacam

sizden de hayaller bekliyorum :)
2 gün yap 3cü gün bitter ekle ama yap önemli olan ypmak
canim
gogus
bel
gobek
basen
bacak
kol

bunlari olc not al bakalim

ruya mii:işsiz: hepinize nasil zayiflanir gosterecegimm:KK62::KK59::KK6:

mezun olmami cekemiyinuz demiii:deli:
karne ve kep almami kiskaniyonuzz:KK53::KK53:

bu hafta mezub olacam isteee :KK53::KK53:
iflaahim kesildi beklemekten :ruh::silah::KK53:

canim
gogus
bel
gobek
basen
bacak
kol

bunlari olc not al bakalim

ruya mii:işsiz: hepinize nasil zayiflanir gosterecegimm:KK62::KK59::KK6:
AKŞAM anneme ölçtüreyim :D

Göğüs, kalça, bel ölçtüm ben.
ok canım munter kol göbek bacak kol da ölçmüş bizde yle yapalım

ben spor yapabilirim dimi kürtajdan sonra yasak yok sanırım . ok akşam ölçerim
dur canim hemen yorma kendini biraz daha toparlam yaparsin sporunuda . Kurtaj dan so ra spir olur olmaz bilmiyorum ama vucudub kebdini toparlamaya xalisiyoe biraz daha yorma derim dinlenmene bak menulerini duzeltebilirseni sana yeter simdilik. Illa spor yapyim dersen yiruyus yap.

dur canim hemen yorma kendini biraz daha toparlam yaparsin sporunuda . Kurtaj dan so ra spir olur olmaz bilmiyorum ama vucudub kebdini toparlamaya xalisiyoe biraz daha yorma derim dinlenmene bak menulerini duzeltebilirseni sana yeter simdilik. Illa spor yapyim dersen yiruyus yap.
hmm . menüler zor düzelir çünkü aç olmadığım halde canım bişiler yemek istiyorum :( az yemeye çalışıyorum yürüşe gelirsek inan yürüyemiyorum karnım çok ağrıyor baş ağrım ve dönmem de geçmedi daha az ve sık yemem lazım ama ne yicem de doyacam ki

hmm . menüler zor düzelir çünkü aç olmadığım halde canım bişiler yemek istiyorum :KK43: az yemeye çalışıyorum yürüşe gelirsek inan yürüyemiyorum karnım çok ağrıyor baş ağrım ve dönmem de geçmedi daha az ve sık yemem lazım ama ne yicem de doyacam ki
kuzum bu haldesin spor diyorsun duymamis olayim gizelce dinlen bak ben sana aparatifler yazayim istersen ugulatsin.

1 olgun muzu dilimle uzerine kakao gezdir biraz beklet ye cok guzel oluyor

2 3 kuru hurma arasina ceviz findik fistik vs ne istersen koy ye bu da cok guzel

yapabilirsen krep yap canin bir sey yemek istesiginde 1 krepin arasina domates marul salatalik doldur ye hem kalorisi az hem doyurucu

cacik yoyebilirsin

simdilik aklima gelenler bunlar cnm

miden bulaniyorsa leblebi ye ekmegi cok yuyorsun rahatsozson diye menulerine bir sey demedim ama o kadar ekmek yeme artik kuzum leblebi ye azar azar

Back
X