- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #276.721
kaçamak bile yapsan o kaçamaktan sonra kaldığın yerden devam et listeyi bozma derim. diyetisyen candır
kaptinn çeyrek veriyormuş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçamak bile yapsan o kaçamaktan sonra kaldığın yerden devam et listeyi bozma derim. diyetisyen candır
![]()
Inşallah canım var bakalım aklımda bisey yarınki tartının durumuna görehadi bakalım yarın yeni hedef listemiz olacak yazarsın
Evet canım farkındayım adını cmt olarak değiştirelim demedimama burası cuma zayıflama yarışması![]()
misafirlikte idare edebilirsn de regl evet ödem yapar o simdiInşallah canım var bakalım aklımda bisey yarınki tartının durumuna göre
Evet canım farkındayım adını cmt olarak değiştirelim demedimkendi talihsizliğimi vurgulamak istedim tarti günü oncesi regl olmak ve misafirliğe gitmek ne demek
![]()
![]()
CUMA HEDEFLERİ
![]()
SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
patient women => 89
drdotty => 71,00
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080 => 79,00
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans =>78,50
forestgump =>65,50
cicikizsinem => 63,00
KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM
hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti
kızlar hedefleriniz bir kontrol edin bakalım ne durumdasınız
onur listemizi buraya koyayım biraz daha psikolojik baskı yapayım
ya kacamaktan sonra geri listeme dönüyorum tamamen bırakmıyorum ama 1 haftada bazen 1,9 basen 1,8 bazen 2,2 veripte sonra kaçamakta kilo verememek yada 300 garm verek adamın zoruna gidiyor aslında diisplinliyim ama neden böyle oldu anlamadım bu seferkaçamak bile yapsan o kaçamaktan sonra kaldığın yerden devam et listeyi bozma derim. diyetisyen candır
![]()
hadi bakalımInşallah canım var bakalım aklımda bisey yarınki tartının durumuna göre
Evet canım farkındayım adını cmt olarak değiştirelim demedimkendi talihsizliğimi vurgulamak istedim tarti günü oncesi regl olmak ve misafirliğe gitmek ne demek
![]()
Aynen öyle canım dün dikkat emeye çalıştım yinede hatta bugünde protein türü menü hazırladımmisafirlikte idare edebilirsn de regl evet ödem yapar o simdi![]()
Ahaha iyiymiş , ama dediğiniz gibi aynada gördüğümüzden daha güzel bir ödül yok
yarın öyle yapalım güzel olurya canım acaba bu listeye cuma günkü kilolarıdamı eklesek kim ne kadar hedef koymuş daha net gözükür
diyetisyen erkek miya kacamaktan sonra geri listeme dönüyorum tamamen bırakmıyorum ama 1 haftada bazen 1,9 basen 1,8 bazen 2,2 veripte sonra kaçamakta kilo verememek yada 300 garm verek adamın zoruna gidiyor aslında diisplinliyim ama neden böyle oldu anlamadım bu sefer
EGER GECEN Cumaya göre eksideysen ertelenmıyo ama sabit veya artıysan ertelenniyo tabiki hedefini tutturamadıgın için cezanı da cekiyosn bunun yanındaAynen öyle canım dün dikkat emeye çalıştım yinede hatta bugünde protein türü menü hazırladımgeçen cumaya gore - deyim ama hedefime göre + çıkabilirim
bölye bi durumda sadece ceza mı alirim yoksa 1 hafta ertelenir mi canım takıma katilmam
![]()
kesinlikle öyleAhaha iyiymiş , ama dediğiniz gibi aynada gördüğümüzden daha güzel bir ödül yokne demiş kate moss ablamız "hiç bir şeyin tadı zayıf olmak kadar güzel değildir"
![]()
erkek anladım bir an . değişik olurdu erkek bir diyetisyenbayan canım
Tatlım nilay keçeci kabak detoksu yazarsan çıkar karşına. İnstagram kullanıyorsannordan da sayfasına girip bakabilirsinbanada anlatırmısın kabak detoxunu
İnşallah canım hep beraber kurtulalım şu kilolardan. Tebrik ederim ya. Ben hiç böyle kararlı olamıyorum. İradem aşırı zayıf...dukan bende kabızlık yaptı bıraktım karatayda bana göre değil malsef . kalori sayarak 9 kilo kadar verdim kalıcı olarak en güzel yöntem caydırıyorda kalorisini görünce gözün korkuyor yemiyorsuntavsiye ederim.
motivenin bozulması normal o aman seni daha sık bekliyorum yakından takiptesin bugün geçsin sana yöntemler önerelim hangisi uyarsa ona göre yoğunlaşmanı sağlayalım olurmu ?
sınav dönemi çok norml birde bebiş var. lakin yine zaman ayır ki hızlıca kilo ver fit anne ol bende senin kilolarında başladım diyete diyetteyken 1 aşılama tedavim oldu 2 gebelik geçirdim 2 kaybım oldu insan ne kadar dibe düşebilirse o dipteyim sonra dur napyon dedim şimdi 68 i gördüm tekrardan boşverip bahaneler üretebilirdim yemeye vurabilirdim hiçbirini yapmadım kısaca hepimizde bir motive düşüyor benim de zayıf noktam anlattıklarım bir o kadar da beni diyete bağlayan sebebim beraberce yapacaz![]()
Ben yaparım bunu çok hoşMerhaba kızlar geceden beri hastanede bi koşuşturmacadayım eşim rahatsızdı acil ordan poliklinik derken eve ancak girdik.
Spor da sanki liste kopyalanırken saşmış gibi ben 40+80+30 olmaliyim bugunde halim yok ama yapabilirsem eklerim.
SchonerDuft Ramazan şerbeti sormuşsun ben reyhan ile yapiyorum çok nefis oluyor hem şişirmiyor hemde şekerini az ayınca diyet oluyor. 1 bag reyhana 2 lt su lazım. Kaynar suyu döküp seker ekleyip birkaç damla limon damlatiyoruz süzüp soğuyunca iciyoruz. Çok fresh oluyor ramazanda harika bi icecek ictikce icesim geliyo benim 5 lt yapar 3. gune bitiririz iki kisi