Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar geceden beri hastanede bi koşuşturmacadayım eşim rahatsızdı acil ordan poliklinik derken eve ancak girdik.

Spor da sanki liste kopyalanırken saşmış gibi ben 40+80+30 olmaliyim bugunde halim yok ama yapabilirsem eklerim.

SchonerDuft SchonerDuft Ramazan şerbeti sormuşsun ben reyhan ile yapiyorum çok nefis oluyor hem şişirmiyor hemde şekerini az ayınca diyet oluyor. 1 bag reyhana 2 lt su lazım. Kaynar suyu döküp seker ekleyip birkaç damla limon damlatiyoruz süzüp soğuyunca iciyoruz. Çok fresh oluyor ramazanda harika bi icecek ictikce icesim geliyo benim 5 lt yapar 3. gune bitiririz iki kisi
ekledim sporunu .
reyhanı nerden alıyorsun bir yapayım soğuk soğuk iyi olur
İnşallah canım hep beraber kurtulalım şu kilolardan. Tebrik ederim ya. Ben hiç böyle kararlı olamıyorum. İradem aşırı zayıf...:KK43: artık kaçamak yok söz:KK19:
takım sağolsun beni her düştüğümde kaldırdılar onlar sayesinde verdim yoksa veremezdim . kaçamak yok değil yiceğin zamanı iyi ayarlayacaksın miktarı da yle

Merhaba kızlar geceden beri hastanede bi koşuşturmacadayım eşim rahatsızdı acil ordan poliklinik derken eve ancak girdik.

Spor da sanki liste kopyalanırken saşmış gibi ben 40+80+30 olmaliyim bugunde halim yok ama yapabilirsem eklerim.

SchonerDuft SchonerDuft Ramazan şerbeti sormuşsun ben reyhan ile yapiyorum çok nefis oluyor hem şişirmiyor hemde şekerini az ayınca diyet oluyor. 1 bag reyhana 2 lt su lazım. Kaynar suyu döküp seker ekleyip birkaç damla limon damlatiyoruz süzüp soğuyunca iciyoruz. Çok fresh oluyor ramazanda harika bi icecek ictikce icesim geliyo benim 5 lt yapar 3. gune bitiririz iki kisi
cok geçmi olsun canım kötü bişey yoktur umarım ?
serbet tarifi içinde teşekkürler bende tam ona bakıyodm farklı seyler cıkmştı karsıma :KK200:

evet ama geçen hafta sabittin 78,50 yarın kaç çıkarsın sence ? güzel kilo verirsen alayım motive durumun nasıl destek istiyorsan tüm takım üyeleri burda kaptan ve yardımcılarda öyle sabah konuşalım

ramazanda bırakmak yok ilk hafta illa artıda olcaz ama 2.ci cuma herkes ekside olmalı . nasıl gidiyor detoks

yarın can çekiştirme kendine kuzum hemen toparlıyorsun zatem . senin hedef kilon kaçtı ?
dukan atak evresi ne ? bana da de bende yapayım 1 kilodan fazla ekside olmam lazım benim
Canım sadece protein ile besleniyorlar ya atak evresin de 5 günde 5 kilo veriyorlar. Bende aynı şekilde saf protein günü yaptım bugün hedef kilom 66 ideal kilom 67 şu an iyi görünüyorum zaten :KK76:
Bende dukkan denedim çok zahmetli bana göre Karatay diyeti de iyi 1 hafta yapmıştım 3-4 kilo vermiştim doğumdan önce.
Ben dukan diyeti yapamam çok katı kuralları var cuma hedefi için bugün yapıyım dedim
Karatayda da öğün araları çok uzun geliyor bana sık sık acıkıyorum maalesef bebeklerde emiyor bi taraftan
erkek anladım bir an . değişik olurdu erkek bir diyetisyen
Adam derken kendisini kastetti. :KK70::KK70::KK70:
Tatlım nilay keçeci kabak detoksu yazarsan çıkar karşına. İnstagram kullanıyorsannordan da sayfasına girip bakabilirsin:super:
Bende bi bakayım gerçi benim sık sık yemem gerek zigzag kalori CANDIR

Canım sadece protein ile besleniyorlar ya atak evresin de 5 günde 5 kilo veriyorlar. Bende aynı şekilde saf protein günü yaptım bugün hedef kilom 66 ideal kilom 67 şu an iyi görünüyorum zaten :KK76:

Ben dukan diyeti yapamam çok katı kuralları var cuma hedefi için bugün yapıyım dedim
Karatayda da öğün araları çok uzun geliyor bana sık sık acıkıyorum maalesef bebeklerde emiyor bi taraftan

Bende bi bakayım gerçi benim sık sık yemem gerek zigzag kalori CANDIR[/QUOTE
Evet o adam ben zeki kız bildin valla:halay::halay:

G gamzelim080 canım mesajını alıntıladım sanmıştım kaybolmuş:KK70: haftasonu sana misafirim artık kekler börekler tatlılar tuzlular meşrubatlar ile zahmete girmene gerek yok diyetteyim:KK70:
Geçen hafta oteldeydik bu hafta annemlerin evin anahtarını istedik eşim temizletiyormuş bu hafta evde kalacağım açık büfe derdim olmayacak çok şükür. Belki biraz kalırım 5 yaşımdan üniversiteye başlayana kadar o evde yaşadım çok seviyorum orayı geçen hafta anahtar yok diye üzülmüştüm :KK25:

Bilmem ki:KK53::KK53: diyetisyen de şoka girer yaparsan:KK70::KK70:3 günde 3 kilo:KK70::KK70: çok sağlıklı gelmiyor kulağa. Kesin izin vermez :KK17::KK17: ama ben yarın için öyle bir hedef koymuşum ki yapmam lazım:skandal:
yok tatlım söylmemki kızaar valla bana detoxları pek savunmuyor doğru yemekle kilo verip kaliteli kilo verme tarftarı
ama tutarlı olursan güzel gidiır bak gecen hafta listemi bozmadım 2,2 verdim ama haftasonlaı evdeyimya annem farklı bişi ister eşim tatlı ister bebeğe özel ymek yaparım kek pişir börek pişir genelde dayanıyorum nefsime hakimim ama bazen olmuyor işte insanın canı cekiyor örnek dün gece saat 11 annemin canı paaptes kızartması istedi eşim bende yerim dedi yaptık ben yemedim ama sonuna doğru dayanamadım 3 tane yedim mesela ama işte orda dur demem lazım ayyy ama vericem öle yada böle bu yaza 65 kiloda giricem

G gamzelim080 canım mesajını alıntıladım sanmıştım kaybolmuş:KK70: haftasonu sana misafirim artık kekler börekler tatlılar tuzlular meşrubatlar ile zahmete girmene gerek yok diyetteyim:KK70:
Geçen hafta oteldeydik bu hafta annemlerin evin anahtarını istedik eşim temizletiyormuş bu hafta evde kalacağım açık büfe derdim olmayacak çok şükür. Belki biraz kalırım 5 yaşımdan üniversiteye başlayana kadar o evde yaşadım çok seviyorum orayı geçen hafta anahtar yok diye üzülmüştüm :KK25:
ayy kuzum başımla beraber gelmek istersen kapım açık bir kahve bitter yaparız :) ama benim elif ece durdurursa sen seversin ben kahve pişiririm

coook basit yemeden önce hesaplıyosn ona göre yiyosnnn bide her öğün içinde belli kalori ayırdn mı tamamdır:halay:
Kulağa kolay gibi geliyor da porsiyon ayarlaması biraz alışana kadar uğraştırır. Bi yerden sonra zaten neyin kaç kalori olduğunu tabaktakinin kaç gram olduğunu ezbere yapacak hale gelirim diye ümit ediyorum.

takıldığın yerde sor kuzum ben drdotty drdotty sayıyoruz başka sayanda var snaırım kafam allak bullak bu ara idare edin beni
Teşekkür ederim canım;). Hayırdır neyin var??

bu hafta listeye gircek kimse var mı kuzu ? bi bakaym bildirimlerine falan ne alemdeler
eğer kurallara uyulmuyosa haftaya kalır :sopa:

S _Safiye_ bi-zuzu bi-zuzu girebilir listeye ama aktif devam edeceklerine ve cuma bildirimlerini zamanında yapacaklar ve aktif olarak menü yorumu + menü paylaşacaklar kabullerse alırız
Ben bu hafta artıyım malesef:(. Regl dönemi genelde 1 kilom fazla oluyor. Ama yarın 4. Gün belki sabah uyanınca bir sürpriz olur ve ödem inerse eksi de çıkabilirim;). Bakalım duruma göre karar verirsiniz benim için her iki şekilde de sorun yok. Sonuçta cumalar yarış günü, kimseye zararım dokunsun istemem.
Canım eksi çıkmayı bekliyorum inşallah. Motive durumum pek iyi değil. Detoxla tekrar kilo verdiğim zamana dönmek istiyorum. Ramazanda kaçamak yapmayı düşünmüyorum. Bu şişko halimden sıkıldım. 8 kiloya yakın verip 2 sini geri aldım.ama zayıfladığım hiç belli olmuyor. Bir kaç kişi farketti okulda o kadar. Hatta dün biri ne zmn kilo vereceksin dedi dünya başıma yıkıldı. Umurumda değilmiş gibi davrandm. Listede olunca daha büyük bir sorumluluk hissedeceğimi ve daha çok gayret edeceğimi düşünüyorum taktir sizin tabi:KK200:
O lüzumsuza neymiş senin kilondan??? Sinir oluyorum böyle patavatsızlara, insanların fiziksel özellikleri kendini bağlar. Sen de ne zaman düşünerek konuşacaksın acaba??? Diye lafı tıksaydın keşke ağzına....

:KK200::KK200:CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
patient women => 89
drdotty => 71,00
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080 => 79,00
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans =>78,50

forestgump =>65,50
cicikizsinem => 63,00

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

kızlar hedefleriniz bir kontrol edin bakalım ne durumdasınız

onur listemizi buraya koyayım biraz daha psikolojik baskı yapayım
Ceza alacak bi zatı muhterem olarak bugünden cezamı kesebilirsiniz:(

Bende bi bakayım gerçi benim sık sık yemem gerek zigzag kalori CANDIR
AY YOK BİR KERE YAPTIM WC SIKINTISINDAN BERBAT OLDUM SONRA DRYE GİTTİM BİRDE RÖNTGEN ÇEKİLDİM ÜSTELİK HAMİLE OLDUĞUMU BİLMEDEN ALMAYIM BEN :D
:D
ORASIN ANLAMAMIŞIM BEN YA :D

NASIL MUTLUSUNDUR ŞİMDİ ORDA OLCAKSIN DİYE
Kulağa kolay gibi geliyor da porsiyon ayarlaması biraz alışana kadar uğraştırır. Bi yerden sonra zaten neyin kaç kalori olduğunu tabaktakinin kaç gram olduğunu ezbere yapacak hale gelirim diye ümit ediyorum.

Teşekkür ederim canım:KK66:. Hayırdır neyin var??

Ben bu hafta artıyım malesef:KK43:. Regl dönemi genelde 1 kilom fazla oluyor. Ama yarın 4. Gün belki sabah uyanınca bir sürpriz olur ve ödem inerse eksi de çıkabilirim:KK66:. Bakalım duruma göre karar verirsiniz benim için her iki şekilde de sorun yok. Sonuçta cumalar yarış günü, kimseye zararım dokunsun istemem.

O lüzumsuza neymiş senin kilondan??? Sinir oluyorum böyle patavatsızlara, insanların fiziksel özellikleri kendini bağlar. Sen de ne zaman düşünerek konuşacaksın acaba??? Diye lafı tıksaydın keşke ağzına....

Ceza alacak bi zatı muhterem olarak bugünden cezamı kesebilirsiniz:KK43:
YRIN OLSUN BAKALIM HEMEN PES DEMEK YOK REGLİ İKENDE GAYET GÜZEL KİLOLAR VEREBİLİRİZ . KODLAMA BEYNİNİ SAKIN. ROMATİZMAYA TAKILDIM BEN NETLEŞSE DE RAHATLAMA AŞAMASINA GEÇEYİM ARTIK .

yok tatlım söylmemki kızaar valla bana detoxları pek savunmuyor doğru yemekle kilo verip kaliteli kilo verme tarftarı
ama tutarlı olursan güzel gidiır bak gecen hafta listemi bozmadım 2,2 verdim ama haftasonlaı evdeyimya annem farklı bişi ister eşim tatlı ister bebeğe özel ymek yaparım kek pişir börek pişir genelde dayanıyorum nefsime hakimim ama bazen olmuyor işte insanın canı cekiyor örnek dün gece saat 11 annemin canı paaptes kızartması istedi eşim bende yerim dedi yaptık ben yemedim ama sonuna doğru dayanamadım 3 tane yedim mesela ama işte orda dur demem lazım ayyy ama vericem öle yada böle bu yaza 65 kiloda giricem
Gizli gizli yap:KK17:bugün şükür kaçamaksız yaptım hatta 2 meyve hakkım vardı ama ewde meyve yok. Bebişin muzundan yedim sadece yarım:KK45:

10 mayıs perşembe menüm

08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir

12.30
Kabak detoksu(rendelenmiş 1 kabak+ 1 kaşık yağ soteledim ve 3 kaşık yoğurt döküp yedim.

15.00
Yarım muz

17.30
Kabak detoxu(öğlenkinin aynı sadece dereotu var ek olarak)
afiyet olsun bkalım ne kadar gidecek yarınas

Slm kızlar bugün gelemedim elektirik kesildi şarj yoktu :-(
Bugünkü menüM
9:30 kah.
1 yum 2 domtes.1 biberli menemen
bol maydonoz
2 dilim ç ekmegi
4 zeytin
çay

Ara 12:00
1 armut

15:30 Öğlen