Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14 Mayıs pazartesi menümüz söylüyorum sabah
bir haşlanmış yumurta bir beyaz çay bir dilim peynir beş zeytin salatalık domates havuç kırmızıbiber

öğle
salata iki bardak ayran bir kepçe çorba

ikindi
bir beyaz çay bir Eti form sunta akşam patlıcan yemeği pilav Ve yufka ekmek var akşam annemlerdeydik yemeyi biraz birtık fazla kaçırmış olabilirim ama onu hemen eritmek adına yola koyuldum

2,5 litre su içtim

Bebeğim 13 aylık çok küçük sayılmaz bu yüzden düşündüm tutsam mı diye ,geçen sene hiç tutmadım zaten , bu noktada bizlere kolaylık sağlanmış ,çok ısrarcı değilim bu konuda deneme yaparım ilk gün belki sadece :KK48:
Ben de ilk kez yaptırdım bu tedaviyi,doktor hanım olumlu konuştu iyileşmesi konusunda (yüzde yüz geçer demiyor tabi )yanık izi kalmazmış ,Güneş yanığı gibi sanki zaten
Yaşını doldurmuş. Inşallah canım ya bir yerden yaparken diğer yerden bozulmasın da
Canım ben tutcam da demiyorum tutmuycamda diyemiyorum :KK48: bakıcam :KK66:

Yok kuzum ben sabah yapamiyorum sadece durağa kadar 10 dk yuruyebiliyorum :olamaz:
O da güzelmiş :D
Sabah 2 sütle pişmiş yumurta
kk peynir
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
çay

Ara 14:00
2 ceviz
moringa cayi

Akşam
kermes:-(
3 sikma şeklinde çiğköfte bol marullu
bir çatal kek
bir çatal tatlı :-(

2,5 li te su
35 dk yürüyüş okula yürüyerek gittim lesli yapamadım bi bosluktayim eve gidince yapmaya calisicam ins@SchonerDuft
Akşam olmamış acikmadin mi
Kızlar ben spora başladım hadin yoldaş olan varsa gelsin gari

Ayrıca cezaları ne zaman yapacağız belli bir günü var mı
Ben bitirdim sporumu: )

Sabah 2 sütle pişmiş yumurta
kk peynir
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
çay

Ara 14:00
2 ceviz
moringa cayi

Akşam
kermes:-(
3 sikma şeklinde çiğköfte bol marullu
bir çatal kek
bir çatal tatlı :-(

2,5 li te su
35 dk yürüyüş okula yürüyerek gittim lesli yapamadım bi bosluktayim eve gidince yapmaya calisicam ins@SchonerDuft

Sıkma biraz daha az olaydı ve bu kermes gündüz olaydı çok çok mükemmel olabilirdi yani hiçbir sıkıntı olmazdı belki ama bence yarın 1:40 dakka falan fazla yürü normalden mesela ben de akşam yufka ekmek yediğim için pişmanım ve o yüzden herzamankinden biraz daha fazla yürüyorum şuan

Menüm
11:00 2 tane sütte pişirilmiş yumurta,1 kk beyaz peynir,1/2 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, biber
14:30 sade kahve
16:00 1 kase mercimek çorbası,1 kepçe nohut yemeği, salata
18:00 2 tane hurma( iftarlık alacaktım tadına baktım)
19:00 3 bardak çay
Spor 30 dk evde bölgesel hareketler yaptım;) SchonerDuft SchonerDuft

Menüm
11:00 2 tane sütte pişirilmiş yumurta,1 kk beyaz peynir,1/2 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, biber
14:30 sade kahve
16:00 1 kase mercimek çorbası,1 kepçe nohut yemeği, salata
18:00 2 tane hurma( iftarlık alacaktım tadına baktım)
19:00 3 bardak çay
Spor 30 dk evde bölgesel hareketler yaptım:KK66: SchonerDuft SchonerDuft
Afiyet olsun canım bu hafta listeye gireceksin güzel kilo verirsen geçen hafta sabittin böyle devam

Yaşını doldurmuş. Inşallah canım ya bir yerden yaparken diğer yerden bozulmasın da

O da güzelmiş :KK70:

Akşam olmamış acikmadin mi

Ben bitirdim sporumu: )
Acıktım da kermesee gidecek olunca oglen etmemiştim midem bulanıyor suan:-(

Valla neler kullanmadım ki ben yağ karışımları , kutu kutu kremler çok pahalı ürünler balmlar vs takıntılıydım bu konuda korkuyordum çatlamaktan çünkü vee başıma geldi 39. Haftaya kadar da tek bir çizik bile yoktu hatta ,ama sonrasında :işsiz: annemde ananemde bile yok genetikte diyemiyorum yani , doktora da söz ettim belki bu kadar dikkat ermeseydiniz daha çok olurdu dedi kaderde varmış napalım ama sana gıpta ettim maşallah sana :super:
Ama kaptinn kaptinn dottycim çok doğru söylüyor dikkat et önlemini al ,hatta bugün bana uygulamayı yapan doktor dedi ki sonraki gebeliğinizde bu kullandığınız kremlere ek olarak madecassol da kullanın .sana faydası olur belki
Canım dolaşıma geçen herşey bebeğe de geçer madecascol ü nasıl önermiş şaşırdım
Olan olmuş artık ama çatlaklarda lazer vs. İşe yaramıyor görümcem çok uğraştı bir çok şey yaptı buna lazerde dahil. En son karın germe yapalım demişlerdi çok sarkığı ve kilosu olmadığı halde. Yaptırdı tabi şimdi karnında yok ama bacaklarındakiler yine duruyo

Sıkma biraz daha az olaydı ve bu kermes gündüz olaydı çok çok mükemmel olabilirdi yani hiçbir sıkıntı olmazdı belki ama bence yarın 1:40 dakka falan fazla yürü normalden mesela ben de akşam yufka ekmek yediğim için pişmanım ve o yüzden herzamankinden biraz daha fazla yürüyorum şuan
Evet ya iste 1,5 aydir ilk kacamak olunca midem bulaniyor lesli yapiyorum evde yuruse cikamiyorum bakalim 2 defadan 45 er dk yapicam cumaya kadar artık

Evet ya iste 1,5 aydir ilk kacamak olunca midem bulaniyor lesli yapiyorum evde yuruse cikamiyorum bakalim 2 defadan 45 er dk yapicam cumaya kadar artık

yok kuzum sen değilsin çok eskilerden bahsediyorum ben . bu arada spor listesine devam edecek misin ramazan dolyısı ile çıkacak mısın
Ben spor listesine katilmayayim kızımla oyun oynarken, parkta falan hareketli gecer zaten okuldan gel bebişle ilgilen derken onuda yapsam dilim dışarda kalır sanırım
GÖ-NÜL-LÜ-LER
@tgb1907 @poncikbirgelincik Sahihuban Sahihuban bi-zuzu bi-zuzu @forestgump @patientwomen
Kızlar Bu hafta ünlülere geçit yok son nefesimize kadar diyetimizi bozmayalım
@poncikbirgelincik lütfen sende 100gr. Dan fazla ver bu hafta@patient women inşallah kermeste fazla kaçırmamışsındır Sahihuban Sahihuban senin zaten güzel diyetisyen listen var sporu ihmal etme cicim bi-zuzu bi-zuzu sen emzirmenin avantajını iyi kullan @forestgump senin kilon azdı sanırım o yüzden yavaş gider sanıyorum kabak detoksu falan yap @tgb1907 canım protein sana Cuma'ya kadar 2,5 kilo verdirir
Hadi GÖ-NÜL-LÜ-LER
Iyi fikir gönullüler ve ünlüler.. bakalim kendi aramızda neler olacak. Benim kilo bi enteresan 64.20 cıkarken 64.50 nedir ya dusemiyorumda iki gundur aynı ceza olan şeker diyetimi yaptım bugun protein beceremedim sanirim ne bulduysam evde yemek zorunda kaldım gene hastaneli kosturmalı gunler var cünku

Ünlüler için 3 günde 5 kilo verdiren diyet listesi
Sabah poaça kola Nutella
Ara sütlü tatlı üstüne böğürtlen soslu dondurma
Öğle bol soslu İskender kola
Aralarda bol şekerli çay kahve serbest
Akşam soslu karışık kızartma 1 bütün beyaz ekmek incik etinden mantılı çorba pirinç pilavı yoğurt
İstediğiniz şerbetli tatlıyı seçebilirsiniz
Ayrıca emziren ünlümüz varsa gece yatana kadar ve gece 1 kez kalkıp binlerce kalori içeren malt içecek tüketebilirler
Listemizi dünyaca ünlü Doktor Dotty hazırlamıştır
Sevgiler
ha ha ha süper bu diyeti kesin uygulayim sporda yangelip yatmak olsun mu:rolleyes:

Back
X