Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de bebeğim 6 aylıkken oldum , senin gibi umutlarım vardı lakin hiç te öyle olmadı pms iştahları başladı hatta :işsiz:doktorum bana da 2 yıl bile olmayabileceğimi söylemişti ,ki Olmaması şu noktada iyi insanın enerjisini düşürüyor birkere ,uyku yapıyor vs...sen üç çocukla uğraşıyorsun bir de bunlara ihtiyacın var hep
Hayallerimi yıkmayaydın iyiydi :silah:
Belki benim metabolizmam farklıdır bi olur 5 kilo veririm :KK70::KK70:
Evet yorgunluğu yıpratıcı olabilir
GÖNÜLLÜLER takımında beraberiz canım :KK5:

Arkadaşlar öğle yemeği için mantarlı omlet planladığım için kahvaltıdan yumurtayı çıkardım bugün. Aslında hedefim çok az sebze ve çok protein tüketmekti ama planımı pek tutturamadım. Toplam 960 kalori aldım
Sabah 8:15
2 parmak beyaz peynir 60
1 light üçgen peynir 20
Domates salatalık biber taze doğandan oluşan salata yağsız 60kal
1 dukan bisküvi 25 kal
Çay

Ara 11:00
Sade Türk kahvesi 7

13:30
Mantarlı domates biberli 2 yumurtalı omlet 200 kal
Çay

16:30
1 fincan süt nescafe 110 kal
1 dukan bisküvi 25 kal

18:30 civarı
Haşlanmış kabak üstüne kavrulmuş kıyma üstüne yoğurt (adı kabak yemeği olabilir) 200 kal
2 közlenmiş patlıcan ve 1 kaşık lor peyniri ile salata 1 tk zeytinyağ ile 120 kal
1 bardak ayran 60 kal

22:00
200 ml badem sütü içine Hindistan cevizi rendesi tarçın ile 75 kal

Toplam 960 kalori
10 dk kürek
50 dk tempolu yürüyüş
30 dk çocuklarla sürünme tırmanma atlama zıplama ( listeye ekliyorum)
İyi geceler

Safiye'm sen çok az yiyorsun bence olmaz böyle

Olmaz bizuzum sen şakın bunu yapma sen bizim takımdasın GÖNÜLLÜLER
O diyet ünlüler için:KK53: spor önerini sevdim yan gelip yatsın ünlüler
Şampiyon GÖNÜLLÜLER
Ben doyuyorum ama aç kalmıyorum canım.Bazen okuyunca bana da az geliyor ama gerçekten yetiyor bana...

Dengeyi kurarsın kuzu iftarda önce çorba için diyorlar 20 dk sonra yemek yiyin deniliyor o şekilde tüyolari bilirsen kilo verirsin

Yoğurt yeseydin bari

Evet canım bu hafta listedesin sen

Ok canım eklemeyiz seni
İnşallah çorbadan sonra o kadar ara koyabilirim:). Zaten tek çorba salataya niyetliyim çok abartmıycam. Geçen sene davetler dışında çorba salatayla tuttum orucumu arada da karpuz yediğim olurdu. Çok hafif ve kolay geçirdim Ramazan’ı. Bu sene de öyle olur inşallah...

Kızlar annem üç hafta önce anjio oldu tıkanıklık açıldı stente bile gerek kalmadı dediler 5 gündür rahatsız kadın göğsü yanıyor defalarca gittiler doktora.. bugün belli oldu anjio olması gerekiyormuş.. daha önce açılmamış bi başka doktor böyle söylüyor...
Annem de kötü ağrısı var : yarım yeniden doktora gidecekler ama annem yazık dayanamıyor ağrıya ; uyuyamıyor..
Korkuyorum ben de.. ne yapacaz şaşırdım...
Sizlerle paylaşmak istedim :. Korkul stresli ve heyecanlıyım fazlaca...
Oğlum uyuyor : şükür ki::: kafa dağıtmaya çalışıyorum sporla egzersizle ..sizlerle
Çok geçmiş olsun canım:(
@bi-zuzu bebek kaç aylıkken regl oldun emzirmeye devam ediyormuydun
Ben 2014 ekiminden bu yana regl olmadım doktor emzirdiğim için normal buluyor bu durumu ama ben artık regl olmak istiyorum bebekliler den cevap bekliyorum
Canım bence doktorunu dinle sakın stres yapma bunu. Ben de kızım 25 aylıkken adet oldum . Emzirmeyi bıraktıktan 5 ay sonra yani.20 aylığa kadar full emdi , dr da normal dedikçe kasmadım. Hiç bi rahatsızlığım da yoktu zaten. Biraz hormonal yapıyla alakalı, vücut kendi dengesini kuruyor merak etme;)
Ben de ilk oğlumda 3. Ayımda hatta belki daha erken regl olmuştum (çünkü gündüz mama yiyor yalnızca gece emiyordu) 2. Ye 2014 ekimde hamile kaldım 2. Bir yaşındayken hala emiyorken ve regl olmamışken 3. Ye hamile kaldım hala emiyorlar ikisi birden
Emzirdiğim için olmuyormuşum. Sen o zaman mamaya da erken başladın sanırım emzirme miktarı düşmeden regl gelmez dedi bana doktorum
Maşallah sana birini sütten kesmeden ikisini birden mi emzirmeye başladın:). Helal olsun valla;)

Ortancayı uyuttum şimdi bebeği uyutmaya gidiyorum bu arada büyüğe de yat borusunu çaldım ama hâlâ bilgisayar başında. Bi terör estirip geliyorum
:KK15:
Ay alemsin kız, o terörü ben her gece estiriyorum:). Benim büyüklerde bağımlılık yaptı azarı yemeden uykuları gelmiyor:):):)

Arkadaşlar günaydın herkese ben başladım yine spora çünkü bu akşam annemin rahatsızlığından ne olacağını bilmiyorum şimdiden günü spora başlıyim dedim ufak tefek ev işlerim de var onları da halledeceğim inşallah herkese günaydın

Dengeyi kurarsın kuzu iftarda önce çorba için diyorlar 20 dk sonra yemek yiyin deniliyor o şekilde tüyolari bilirsen kilo verirsin

Yoğurt yeseydin bari

Evet canım bu hafta listedesin sen

Ok canım eklemeyiz seni
Yedim biraz geçti aksam canim ohh sevindim listeye girecek olmama:-))

Ver coşkuyu dotty :KK70: :KK70:

Kız yazık tüm listemdekiler verecek 50 jumping jack yapacaklar ghosppasha verdi safiye 15 dk leslie verdi ben plank verdim sen ve diğerleri de verecek yazık valla ama sana 500 değil bin verirdim :KK70: incel daha çok incel diye :KK70:

valla sırf ip atlama olmasın diye sabah akşam yürüyorum :KK70: çok düşüncelisin tatlım ama almayım :KK70:
:KK5::KK49::spor::KK19::KK4:
Sen oruç tutacan madem Allah kabul etsin
Ben senin yerine hergün 40 dk yürürüm:KK60:

yürümek orucu bozmuyor ki :KK70::KK70: yürüyüşe aynen devam :KK55:
Baska bısey yemıcekmısın:KK57:

aslında salatalık dışında yememek lazım ama ben dün çorba ve çubuk kreker yedim çünkü kötü oldum
Cok ıstıyorum ama ıse gutmeden terlıcez nasıl olcak bıde ramazan
esneme hareketlerini yap kuzum zıplamayı felan akşama alırsın

Çatlamadan önce önlem alsaydın keşke @forestgump
kaptinn kaptinn sen dikkat et bak çatlatma kendini 40 üzeri kilolar aldım çatlamadım. Çok güzel ürünler var araştırın
canım kremlerin etkisi var ama birazda yapısal gibi ben hiç krem sürmedim ama sıfır çatlak , arkadaşım ne paralar döktü kremlere karnı harita gibi

GÖ-NÜL-LÜ-LER
tugbaFB tugbaFB poncikbirgelincik poncikbirgelincik Sahihuban Sahihuban @bi-zuzu @forestgump @patientwomen
Kızlar Bu hafta ünlülere geçit yok son nefesimize kadar diyetimizi bozmayalım
poncikbirgelincik poncikbirgelincik lütfen sende 100gr. Dan fazla ver bu hafta@patient women inşallah kermeste fazla kaçırmamışsındır Sahihuban Sahihuban senin zaten güzel diyetisyen listen var sporu ihmal etme cicim @bi-zuzu sen emzirmenin avantajını iyi kullan @forestgump senin kilon azdı sanırım o yüzden yavaş gider sanıyorum kabak detoksu falan yap tugbaFB tugbaFB canım protein sana Cuma'ya kadar 2,5 kilo verdirir
Hadi GÖ-NÜL-LÜ-LER
en cok poncikbirgelincik poncikbirgelincik için söyledigine katılıyorum kuzum :D:D:D

Ünlüler için 3 günde 5 kilo verdiren diyet listesi
Sabah poaça kola Nutella
Ara sütlü tatlı üstüne böğürtlen soslu dondurma
Öğle bol soslu İskender kola
Aralarda bol şekerli çay kahve serbest
Akşam soslu karışık kızartma 1 bütün beyaz ekmek incik etinden mantılı çorba pirinç pilavı yoğurt
İstediğiniz şerbetli tatlıyı seçebilirsiniz
Ayrıca emziren ünlümüz varsa gece yatana kadar ve gece 1 kez kalkıp binlerce kalori içeren malt içecek tüketebilirler
Listemizi dünyaca ünlü Doktor Dotty hazırlamıştır
Sevgiler
:D:D:D ne kadar acımasızsın kuzu :D

Çatlamadan önce önlem alsaydın keşke @forestgump
kaptinn kaptinn sen dikkat et bak çatlatma kendini 40 üzeri kilolar aldım çatlamadım. Çok güzel ürünler var araştırın
kuzum ben kantoron yağı sürüyorum bacaklarım hafif catlar gibi oldu ama önceden de vardı o çatlaklar göbegimde hiç bieşy yok masallah diyeyim
Valla neler kullanmadım ki ben yağ karışımları , kutu kutu kremler çok pahalı ürünler balmlar vs takıntılıydım bu konuda korkuyordum çatlamaktan çünkü vee başıma geldi 39. Haftaya kadar da tek bir çizik bile yoktu hatta ,ama sonrasında :işsiz: annemde ananemde bile yok genetikte diyemiyorum yani , doktora da söz ettim belki bu kadar dikkat ermeseydiniz daha çok olurdu dedi kaderde varmış napalım ama sana gıpta ettim maşallah sana :super:
Ama kaptinn kaptinn dottycim çok doğru söylüyor dikkat et önlemini al ,hatta bugün bana uygulamayı yapan doktor dedi ki sonraki gebeliğinizde bu kullandığınız kremlere ek olarak madecassol da kullanın .sana faydası olur belki
onarıcı krem yazıyo ondan mı bahsediyosun kuzum. valla ben pek takmıyorm catlakları niyeyse iama inşallah cok olmaz tabi. kilo da aldm o yüzdn illaki olcak modundayım

Emziren hanımlara tavsiyem, oruç tutacaklarsa eğer hoşaf türü şeyleri iftarda mutlaka tüketsinler ve bol bol da su içsinler. Çocuk emdikçe de süt çoğalıyor. Ama bebişleriniz çok küçükse rızkına mani olmayın. Borcunuzu hep tutarsınız.
evet bende hoşafı söylicektim. alam iftarda sahurda hosaf tüketirdi bol bol suyunu da içerdi sonlara dogru süt gelmiyo diyodu ona da cocuk dayanıyoms zaten 1 2 saat

Kızlar annem üç hafta önce anjio oldu tıkanıklık açıldı stente bile gerek kalmadı dediler 5 gündür rahatsız kadın göğsü yanıyor defalarca gittiler doktora.. bugün belli oldu anjio olması gerekiyormuş.. daha önce açılmamış bi başka doktor böyle söylüyor...
Annem de kötü ağrısı var : yarım yeniden doktora gidecekler ama annem yazık dayanamıyor ağrıya ; uyuyamıyor..
Korkuyorum ben de.. ne yapacaz şaşırdım...
Sizlerle paylaşmak istedim :. Korkul stresli ve heyecanlıyım fazlaca...
Oğlum uyuyor : şükür ki::: kafa dağıtmaya çalışıyorum sporla egzersizle ..sizlerle
Rabbim şifa versin kuzum allahın izniyle iyileşip döner evine anacıgın.
allah basımızdan eksik etmesin onları:dua:

@bi-zuzu bebek kaç aylıkken regl oldun emzirmeye devam ediyormuydun
Ben 2014 ekiminden bu yana regl olmadım doktor emzirdiğim için normal buluyor bu durumu ama ben artık regl olmak istiyorum bebekliler den cevap bekliyorum
ayy 4 senedir mi neden ki bana simdi bile cok tuhaf geliyo olmamak :KK64::KK64:

Annene acil şifalar diliyorum canım inşallah :dua: iyi bir uzmanla basit bir tedaviyle kısa sürede sağlığına kavuşur. Damar hastalıkları için de genetik faktörler yüksek sanırım annede varsa sende ihmal etme korunma yollarını uygula bence. Benim Mersin'de çalıştığım iyi tanıdığım güvenilir hekimler vardı ama 13-14 senedir çalışmıyorum bu sektör beni bende onları unuttum. Keşke bi faydam olsaydı. İçini ferah tut canım.
Sevgiler
aa sen doktor muydun kuzuum daha öncesinde calıştıgını biliyodm da meslegini bilmiyodum

Back
X