Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70::KK70::KK70: Yok bebeğim moleküler biyoloji ve genetik mezunuyum. Boston'da medikal cihaz mühendisliği başladım 2 yıl devam ettim 3. Yılımda eşimle Türkiye'ye döndüm. Sağlık sektöründe büyük bir markanın ürün koordinatörlüğünü yaptım. Kardiyoloji Kalp Damar Cerrahi ve Göğüs cerrahiyle çalıştım. Daha sonrada kordon kanı bankacılığı için cihazlar getirip kurdum Türkiye'de 2 merkeze. 2006 da bıraktım çalışma hayatını ama üroloji bölümü lazer teknolojileri işim şirket olarak devam ediyor. Birde babam eczacı hep işin içindeydim. Kısmen bilgi sahibi olduğum konular yani
aa cok iyi ya bu kordon kanı bende de soru işareti cok istiyorum yaptırmayı rabbim ihtiyac duydurmasın ama cok yararlı bişey gibi.
ama geçen haberlerde izledim bozulma ihtimali fln varms

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: 1 domates,1 salatalık, 2 dilim tam buğday 1 kb peynir şekersiz çay
ara yok
öğlen : 3 yağsız köfte çok azcık yağ damlattım , salata , 1 kase yoğurt 2 kaşık kepekli makarna
dün anneler günü gösterisi vardı davetliydim çok azcık tadına baktım diyelim:KK43:
3 kaşık kısır , 1 kurabiye , 1 ince dilim kek
akşam ceza verdim kendime yemedim :duduk:

bu sabah 30 dakika yürüdüm işe geldim.

pide yemiceksin :deli: ilk gün ye ilk iftar diye bişey olmaz ama sonrası gelmesin sakın bende ok seviyorum pideyi. ama arastıralım yada diyetisyene giden bi arkadas vardı o sorsun pide ne kadar yenebilir diye
tamam bi başında bi sonunda yicem :olamaz: yememeliyim artık çünkü ellerim çok şişko gelir elime oturru pide :D:D

ben tutucam inşallah kuzum

kaptinn kaptinn canım ben tutuyorum bu sene

Ben emin değilim tutmak istiyorum ama susuzluktan sütüm kesilirse diye korkuyorum açıkcası ,biraz bakacağım duruma , fetva almam lazım :KK48:

Bende bi gun tutup denemek istiyorum emziriyorum ama cok istiyorum tutmayida bakalim

Canım ben tutcam da demiyorum tutmuycamda diyemiyorum :KK48: bakıcam :KK66:

Yok kuzum ben sabah yapamiyorum sadece durağa kadar 10 dk yuruyebiliyorum :olamaz:

kaptinn kaptinn cnm ben normalde tutamıyorum her sene bir kaç gün deniyorum. Bu sene doktorum ilaçlarımı düzenledi bakalım tutma diyor ama ben yine deneyeceğim. Bana belli olmaz yani:olamaz:

Canım inşallah tutacağım çarşamba akşam diyetisyenimle sgörüşeceğim ona göre bir liste hazırlayacağız

Ben de tutucam inşallah kaptinn kaptinn

oruc tutmaya niyetli olanlar sahurda istediginizi yiyebiliyosunuz cünkü cok uzun süre ac kalıncak malum ezan saati geç ama iftarda cok dikkat edicez

mesela sahurda yumurta ekmek vs yiyin ama iftarda corbadan sonra dinlenin ve ekmek yememeye dikkat edin ben aklıam geldikce yazarım zaten önceki ramazanlarda diyet yapan arkadaslarda faydalı bilgilerini burda yazsın ki ramazanı en az hasarla atlatalım

pide yemiceksin :deli: ilk gün ye ilk iftar diye bişey olmaz ama sonrası gelmesin sakın bende ok seviyorum pideyi. ama arastıralım yada diyetisyene giden bi arkadas vardı o sorsun pide ne kadar yenebilir diye

annem diyetisyene sormuş 70 kilo kendisi onun listesinde 1.5 dilim pide yada 3 dilim t.b ekmeği varmış sahurda poncikbirgelincik poncikbirgelincik

:KK70: gönüllüler tam motive ile başladılar bizimde kendimizi zorlamamız lazım .
Bende mani olmayım ama acı olanın gideri var sen tavuğa gömül . Kilo durumu neydi.
Bu proteın bana ıyı gelmıyo yıne duzenlı beslenıp bol spor lazım bana:spor: benıde spor lıstesıne ekle gaz geldım bu hafta yenı yarıs baslasınnn:KK73:

Ünlüler için 3 günde 5 kilo verdiren diyet listesi
Sabah poaça kola Nutella
Ara sütlü tatlı üstüne böğürtlen soslu dondurma
Öğle bol soslu İskender kola
Aralarda bol şekerli çay kahve serbest
Akşam soslu karışık kızartma 1 bütün beyaz ekmek incik etinden mantılı çorba pirinç pilavı yoğurt
İstediğiniz şerbetli tatlıyı seçebilirsiniz
Ayrıca emziren ünlümüz varsa gece yatana kadar ve gece 1 kez kalkıp binlerce kalori içeren malt içecek tüketebilirler
Listemizi dünyaca ünlü Doktor Dotty hazırlamıştır
Sevgiler
 ayyy ne guzel hadı once gonulluler denesın bunu :KK70::KK70::KK70:

Incele bana az geldi aklıma hareket gelmedi eve geldim tekrar incelicem listeyi bakalım.

Sonrası duş gece yapsan iftardan sonra nasıl olur

Yaa ama olmaz ki böyle eksik bu menü :KK70: canım kızartma istedi benim fırında yapayım bari yanına anne yoğurdu bolca. Ağzım sulandı evde hazır da yemekte yok :KK43:
Iftardan sonra hem cocukta uyumus olur sabah yetısemem ıse ben:KK70:

canııım nasıl oldu annen neyi var simdi tam olarak.
rabbim sag salim evine dönmeyi nasip etsin sifa versin inşallah :dua::dua::dua::dua:

1 ay önce anjio oldu damar açıldı dediler
Yeniden rahatsız oldu
Günlerdir kalp sıpzmı ve kriz geçiriyor
Anjio oldu şu an yopun bakımda bekliyoruz

niye öle diyosun ben bu fit vucudumu yürüyüşe borçluyum :KK70::KK70:sıkıcı mıkıcı

çok geçmiş olsun canım benimde babam şimdi hastaneye gidecek 1 ay önce anjiyo olmuştu bi damarından bu haftada diğerini açacaklar Allah yardımcıları olsun

Aynı durumdayız kardeşim
Ailelerimize Rabb im şifa versin sadece O na güveniyoruz
Sen de haberdar et bizi
Durumu nasıl

@bi-zuzu bebek kaç aylıkken regl oldun emzirmeye devam ediyormuydun
Ben 2014 ekiminden bu yana regl olmadım doktor emzirdiğim için normal buluyor bu durumu ama ben artık regl olmak istiyorum bebekliler den cevap bekliyorum
Canım ben 7 aylıkken basladım olmaya.

Aynı durumdayız kardeşim
Ailelerimize Rabb im şifa versin sadece O na güveniyoruz
Sen de haberdar et bizi
Durumu nasıl

babamın sadece kolları ağrıyodu gitti doktora tedbir amaçlı bi bakalım dediler anjio ile ama 1 damarı %100 diğeri 00570 tıkalı olunca hemen %100 lük olanı açıp stend takmışlar 1 gece yoğun bakımda yatmıştı geçen ay ( tedbir amaçlı yatırmışlar babamı inşallah sizinki de öyledir) haftaya da gün vermişler diğerini açacaklarmış

Back
X