- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #283.161
Sagol kuzum çok teşekkürlertobosolu_dulcinea canim kiraz sapı ödem atar kurulmuş tabi mısır püskülü de tabi ben emzirince arada iciyorum düzenli icmede fayda sağlıyor :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzum çok teşekkürlertobosolu_dulcinea canim kiraz sapı ödem atar kurulmuş tabi mısır püskülü de tabi ben emzirince arada iciyorum düzenli icmede fayda sağlıyor :)
Rica ederim canimSagol kuzum çok teşekkürlerbana aktar yolu görüldü desene
peki ayrı ayrı mı iciyosun canim karistırarak mi
Bize sodexo veriyorlar aylik ne istersek yiyoruz yada malzeme alip mutfakta salata yapabiliyoruz ocak ve firin disinda hersey varalınma olmaz ama ben yiyemem öyle geçen sene getiriyordum amcamla ben vardık şimdi 4 kişiyiz . siz dışarda mı yiyorsunuz
Merhaba canım uyku tutmadı geziniyordum son mesaj sizin olunca tesadüf girdim listenize baktım da nilesss adlı üye dikkatimi çekti. Arkadaş 265. Etapta diskalifiye olduğu için maalesef listeye alamazsın. Takım içinde kalabilir ama listelere giremez canım. Yeni üyeleri mutlaka eski listelerden ve diskalifiye listesinden kontrol etmeyi unutma canım. İyi geceler***14. TAKİM 577.ETAP***
segus (65.8/ / /%)
SchonerDuft (69,1/ / /%)
tgb1907 (64,1/ / /%)
bi-zuzu (60,50/ / /% )
tobosoludulcinea (63,4/ / /%)
kayacans (75.00 ///%)
@patient women (84,3/ / /%
nilesss (75,4/ / /%) yeni üye bşl.t.19 haziran bşl.K:78,4 H:68
leylmira (79,4/ / /%) yeni üye bşl.t.19 haziran bşl.K:81,6 H:70
@lilipit (75,7/ / / %) 544. Etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 33’e bölündü
14.Takım ortalaması: %
Cnm kasım ayında ayrıldım ama kılomu tam anımsamıyrm100gr. Vermiş sanırım 75,6 diye hatırladım
lilipit senin hakkında konuşuyoruz canım yanlışsam düzeltir misin son etabında kilo almış 75,7 ile izinli olmuş 544. Etapta 33 etap sonra 75,6
Lilipit sıralı rakamlarla gidip geliyorsun bu bir şans göstergesi olabilir ( benim öyle takıntılarım varda)
Zeybek mi ne hoş balayında bol bol oynarsınız
Helal olsunnnn
Birincilik alırsın artık bu hafta
Korkunun ecele faydası yok nikahtan beri neyi bekliyorsunuz
kilo İçin söylüyorum yani fesatlık algısı oluşmasın. Balayında eşinle birlikte gece herkes uyuyunca balayı sporu yaparsınız oldu bitti bol bol kalori yakarsın
Bu şartlarda şerbetli tatlılar serbest.
Alıntısı yok ama bukinin balayında kilo almasının sebebi balayı egzersizlerinde tembellik etmesinden kaynaklanmıştır
Canım çıralı sakin ama o bölgede çok akrep var bebekle uygun olmaz. Bungalovlarda uygun olmaz. O bölge çoğunluk bungalo tarzı Çıralı Olimpos Adrasan biraz daha kaçamak yerleri. Kaş -Kalkan tarafı uygundur @kaptinn
Canım eğer yakınsa gidebilirsin değilse bu sıcakta arabada kolun bacağın şişerek gitmeye hiç gerek yok otur evinde seneye heryere gidersin beğenmezsen sür arabanı başka yere
Liste önemli değil canım ne zaman iyi hissedersen o zaman girersin şimdilik aday listesinde kal zorlama vücudunu
Kız artı olmadıgına sukurverdiyse sorun yok kuzum sitedigin zaman alabilirsin listeye yüzdesini bölerek tabiki neyini bölceksek 10 gr ın
lilipit dmek dönüyosunnn
![]()
Kuzum ben cok hastayim. Kizim iyilesti ben gottimBogaz enfeksiyonu ates titreme usume ne ararsan var parmaklarima kadar agriyorum.. kilo bildirimimi yapip tekrar acile gitcemÇok sık giremiyorum amabi-zuzu yu göremedim sanki
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben listeni hallettim