Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Abooowwww sonuncu mu bu nedir yahu toparlanamadik mi daha:sinirli:
Illa ceza istiyolar:mapus:
“Kötü kaptanın el kitabı” varsa okuyup anlasam iyi olacak. Cezaları belirleyelim her şeyin bir bedeli var değil mi?
Yedik yedik takımca sanki anlaşmış gibi herkes kilo almış zayıflamak İçin buradayız. Listeye bakınca anlaşılmıyor ama...

@kayacans canım bu etap bireyselde sonuncusun PERŞEMBE’DEN önce sorumluluklarını yerine getirmen gerekiyor.:KK61:

ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ

Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:

1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/

2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

Günaydın kızlar takım döküm döküm dökülmüş sorunumuz ne acaba spor mu guzel yapmıyoruz hadi ben yapamiyorum ama hayatim spor oldu bebisle ona guveniyorum.. bu hafta kalorimi saysak 1000 in ustune cikmazsak 6 gun boyunca, sporda eklersek aksam yemeklerinide hafif tuttukmu bence 1er kilo kesin gider. Ben nezaman kalori saysam kendimide tatli konusunda dizginlerim en azindan bi iki lokma yiyip otururum..

@drdooty kaptanım ben carsamba gun kizimin dogumgununu kutlayip mecbur yemeli gun yapmak zorundayim tartida 59.200 u gordum bu sabah. Soyle bi durum var persembe sabah tatil icin yola cikicaz tartilma isini cuma gunu nasil yapsam eczaneden baska tartilabilecegim biyer yok kıyafetlerimi giysem tartilsam sonra 300 500 neyse kiyafetlerimi ordada aynisi gibi giyinip tartilsam gene tarti farki olacak 3 5 eczane dolasip tartilip ortalama mi alsam ayyy beyin yakan sorularim ve ben simdiden onerilere acığım optm :KK48::KK48: tartıyı götüreyim diye bisey dusunemiyorum bile arabamız hatchback bebisin malzemelerinden kendime oturacak yer bulunca sukrediyorum. Il disina cikarken ayaklarimizin altina kucuk kucuk valizler serpistiriyoruz desem yalan olmaz

Hayirli geceler kizlar bugün sabahtan beri bas ağrısı cekiyorum iki agri kesici aldim banamisin bide tatli krizle ugrastim dayanamadim bir bardak sute 1,cay kasik seker attim uc tane biskuvi ile yedim midem bulandi bi daha yemicem bunu da yemicektim bas agrim bundanmi tansiyonummu düştü diee yedimdi :KK43:
Geçmiş olsun canım agrikesicilerde aliskanlik yapabilir vucutta eskiden bi parolla gecerken simdi ben daha agir agrikesici kullanmak zorundayim belki senin agrikesicine de vucudun alismistir bi ustune gecebilirsin doktorunada danisarak tabi... sute kakao atip hindistan cevizi yada tarçin falan atip icebilirdin en sagliklisindan..3 seker neysede bide biskuviler olmayaydi iyiydi :) kendi vucudunu daha iyi tanirsin yiyince gectimi bari agrisi :) gectiyse oohh afiyet şifa olsun..

:KK70::KK70::KK70:
Bizim evde tartmayan tartı var canım onu göndereyim sana çok seversin:KK66:
Hâlâ 76,5 sin yani
Hafta içi konuşuruz canım senin durumunu şimdi sonunculuğumuza yanıyorum dertleniyorum içleniyorum ooooooffff offf
Offf tekrar kg aldim canim 83 tum :bicak::olamaz: 6,5 kg verdim,bu hafta ilk defa ayrıldığım kg yu gordum sukur ama yilmak yok 70kg gorene kadar ins..tmm hafta ici konusuruz baktim eksideyim al:KK70:listeye yoksa almaaa

Geçmiş olsun canım agrikesicilerde aliskanlik yapabilir vucutta eskiden bi parolla gecerken simdi ben daha agir agrikesici kullanmak zorundayim belki senin agrikesicine de vucudun alismistir bi ustune gecebilirsin doktorunada danisarak tabi... sute kakao atip hindistan cevizi yada tarçin falan atip icebilirdin en sagliklisindan..3 seker neysede bide biskuviler olmayaydi iyiydi :) kendi vucudunu daha iyi tanirsin yiyince gectimi bari agrisi :) gectiyse oohh afiyet şifa olsun..
Canim reglim ya paroldan baska kullanamadim ,seker hapi kullandigim icin sekerimmi dustu te bu haldeyimmi diye serkerli sutu ictim, tarcini süte katinca tiksiniyorum suda kullanmayi tercih edrim ara ara,zira seker hapi kullanirken bana ters tepiyor sekerimi düşürüyo tatli istegimi istahimi açıyor kendimde bunu fark ettim..

Gunaydin insallahh ya canim 7 lere bi gecebileydim ..olmazsa hepimiz hurma yogurt yapalim şahane bisey o yine yapicam ben
Canim sen diyetisyene gidiyormuydun,hurma yogurt kurunu yaptiginda kac kg verdin,eger yakin zamanda yaptinsa ayda bir yap kas kaybi yaşama bu hafta versen diger hafta duraklama olabilir kas kaybi olunca diger hafta vucud kasi yerine getirmeye calisir bu da kg vermeni durdurabilir..senin bebis varmi bide burda 96 kg lami basladin..cok sordum kusura bakma

Nılay keçeci cnm
Sağol kuzum
Resmî olmayan sonuçlara göre sonuncu takım biziz :oha:ve bireyselde sonuncu yarışmacıda :oha: bizim takımda:KK61:
Neyse bu bize ders olsun haftaya 6. Takım ile yarışıyoruz hafta sonunu kaçamaksız atlatmaya bakalım hatta Cuma’ya kadar ölüm orucu:sopa:
Kolay gelsin herkese
Dünden hazırlığımı yaptım aksilik çıkarmaz ise bedenim 2 kilo üstü veririm
Tabıkı varım ayıpsın:KK70:
Bugün başlıyoruz o zaman :D Buki_89 Buki_89 şeker diyetine var mısın

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim sende yapar mısın bizimle şeker diyeti
Kac gun canim 21 gunmu denerim meyve serbest dimi eger meyve olmaz ise.kotu oluyorum:KK43: tarlada calistigimiz icin vucudumun seker ihtiyacını meyveden aliyim.. yoksa herye saldiririm allah muhafaza...
Hemen elini kativ verde ev isini bitirde ustundeki yuk kalksın canim cok hafiflersin suan kahvalti ediyim benim isde beni bekler..

Kac gun canim 21 gunmu denerim meyve serbest dimi eger meyve olmaz ise.kotu oluyorum:KK43: tarlada calistigimiz icin vucudumun seker ihtiyacını meyveden aliyim.. yoksa herye saldiririm allah muhafaza...
Hemen elini kativ verde ev isini bitirde ustundeki yuk kalksın canim cok hafiflersin suan kahvalti ediyim benim isde beni bekler..
Meyve organik bal ve pekmez serbest ama 1 tatlı kaşığı kadar tüketmen lazım.
Eşim uyuyor gece işe gidecek şimdi etraf topluyorum çamaşır attim makineye akşam a saklıyorum bütün enerjimi

Canim sen diyetisyene gidiyormuydun,hurma yogurt kurunu yaptiginda kac kg verdin,eger yakin zamanda yaptinsa ayda bir yap kas kaybi yaşama bu hafta versen diger hafta duraklama olabilir kas kaybi olunca diger hafta vucud kasi yerine getirmeye calisir bu da kg vermeni durdurabilir..senin bebis varmi bide burda 96 kg lami basladin..cok sordum kusura bakma
Diyetisyen yeni başladım 10 gün olmadı daha ,hurma yoğurtu 3 gün yaptım 2 kilo gitti ,sanırım iki hafta önce yapmistim o kürü ,bebis 7 aylik kilo vermeye 96 da basladim buraya bsladigimda 90 falandim sanirim ..onemli degil tam cvp verbildim mi atladigim bisey yok galiba :-))

Back
X