Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

“Kötü kaptanın el kitabı” varsa okuyup anlasam iyi olacak. Cezaları belirleyelim her şeyin bir bedeli var değil mi?
Yedik yedik takımca sanki anlaşmış gibi herkes kilo almış zayıflamak İçin buradayız. Listeye bakınca anlaşılmıyor ama...
Yardimci olayim ben sana kuzum :D
Pazartesi ceza konusunu konusalm en basta da @Bir garip e ceza olsun hic goremiyorum onu:duduk:

Günaydın kızlar iyi hafta sonları.
Hafta sonu kendimi.temizliğe verecem çok iş birikti evde :KK43: .

Günaydın kızlaaarrr
Mutlu haftasonlarııı :))
Tartıda 74.60 gordum (75.15 ten)
Cok mutluyum ya
Herhun tartılmayı sevıyrm
Sekersız21 gun ılee 4 kılo gıttı
Son ıkı gunum hadı bakalım
Ruyamda snıclars yedımm
Sonra nasıl pısman oluyrm eyvah bozdum dıyetı dıye
Son gunler ben zorlandım acıkcası :)

Herkesi şeker orucuna davet ediyorum SchonerDuft SchonerDuft
Cnm valla herkes sekersız 21 gune baslasın
Ben 4 kılo verdm son ıkı gunum :) kesınlıkle faydası oluyor
Tabı yedıklerıme de dıkkat ettım hep
78.6 idim bugun 74.6 yim yehuuu :)
Bi hafta ara verip dondurma yicem
Sonra yine devam :)

Diyetisyen yeni başladım 10 gün olmadı daha ,hurma yoğurtu 3 gün yaptım 2 kilo gitti ,sanırım iki hafta önce yapmistim o kürü ,bebis 7 aylik kilo vermeye 96 da basladim buraya bsladigimda 90 falandim sanirim ..onemli degil tam cvp verbildim mi atladigim bisey yok galiba :-))
:)) tay iyi cvp verdinn..iyiymis uc gunde iki kg bu haftada verirsin bence hadi kolay versin..allah anali babali buyutsun bebeginizi ayy simdi bal olmustur minnak..

Cnm valla herkes sekersız 21 gune baslasın
Ben 4 kılo verdm son ıkı gunum :) kesınlıkle faydası oluyor
Tabı yedıklerıme de dıkkat ettım hep
78.6 idim bugun 74.6 yim yehuuu :)
Bi hafta ara verip dondurma yicem
Sonra yine devam :)
Ben haftada 2 öğün 1er dilim ekmek yiyorum Haftada 2 kez 3er kaşık baklagil , günde 1 meyve haftada 2 kez de çiğ kuruyemiş yiyorum. Tatlı hiç yemiyorum özel dırumlar dışında. Şeker orucunun kurallarını net olarak paylaşabilir misin takımla
Bence çoğumuzun ihtiyacı var yapabiliriz

Kuzuuum devam edebilcm diyosan gir tabikide kilo veriyomussun ne guzel hem daha cok gorürüz seni buralarda
Bu hafta cumaya bakalim ne kadar kg gitmis veriyorum artik kg ins guzel sonuc almak istiyorum ona gore listeye giriyim ben..hem beni daha iyi motive eder bana detek okursunuz verirsem sizler sayenizde zayif hatun olcam:))
Gecen buraya girmeden once anneme dedim kk kulube takima gircem dedim tabi gir onlar sayesinde sıkı tutuyordun zayifliyordun dedi..simdi bu kg dustum ya görenler zayiflamissin diyor en cokta esimide mutlu etmek istiyorum yeni kiyafetler alarak,simdi siskoyum diye almiyorumda :))

Ben haftada 2 öğün 1er dilim ekmek yiyorum Haftada 2 kez 3er kaşık baklagil , günde 1 meyve haftada 2 kez de çiğ kuruyemiş yiyorum. Tatlı hiç yemiyorum özel dırumlar dışında. Şeker orucunun kurallarını net olarak paylaşabilir misin takımla
Bence çoğumuzun ihtiyacı var yapabiliriz
Bende seker diyetine varim yanliz ben diyetisyen esligin sabahlari iki dilim t.bugday ekmegim var yiyorum,ogle aksamda var ama yemiyirum,ekmegi vc cikmak icin birde kas kaybi olmamasi icin mecbur yiyorum,birde yemedigim zaman vc sorunum oluyor ve o ay kas kaybi olarak kg vermis oluyorum diyetisyenden cok azar isittim bu ay hiç aksatmadan yedim 2,5kg yagdan vermisim simdi bunyemi vucudumu yeni taniyip ogrendim.kendi basima birseyleri eksik yaptigim zaman kaybim oldu ona gore kaptanim bildiriyim dedim..

Herkesi şeker orucuna davet ediyorum SchonerDuft SchonerDuft
Bugün 1.ci günüm segus tuğba lilip sercan olarak yapıyoruz başka yapmak isteyen var mı bilmiyorum
Günaydın kızlaaarrr
Mutlu haftasonlarııı :))
Tartıda 74.60 gordum (75.15 ten)
Cok mutluyum ya
Herhun tartılmayı sevıyrm
Sekersız21 gun ılee 4 kılo gıttı
Son ıkı gunum hadı bakalım
Ruyamda snıclars yedımm
Sonra nasıl pısman oluyrm eyvah bozdum dıyetı dıye
Son gunler ben zorlandım acıkcası :)
Valla senin 4 kilo gitti demen kamçıladı 21 gün zor yapamam ama 15 gün yaparım sanırım

Evet bu hafta sıkı tutuyoruz kizlar elimden geldigince spor yapacagim kondisyon bisikletimi cikariyim bende yuruse gidemedim zaman suruyum ayy cumayi iple cekecegim hedefim 74,5 olmak ins kas yapmadan kg veririz
Bende acayip gaza geldim bugün istikrarlı şekilde 1 ay kacamaksız diyete başladım

20180707_121453.webp

Muhteşem doyurucu kahvaltım

Bu hafta cumaya bakalim ne kadar kg gitmis veriyorum artik kg ins guzel sonuc almak istiyorum ona gore listeye giriyim ben..hem beni daha iyi motive eder bana detek okursunuz verirsem sizler sayenizde zayif hatun olcam:))
Gecen buraya girmeden once anneme dedim kk kulube takima gircem dedim tabi gir onlar sayesinde sıkı tutuyordun zayifliyordun dedi..simdi bu kg dustum ya görenler zayiflamissin diyor en cokta esimide mutlu etmek istiyorum yeni kiyafetler alarak,simdi siskoyum diye almiyorumda :))
Sisko deme balik etli de lutfen :D :D o zaman cuma ki durumuna bakalim bi kuxu burasi cidden kontrol altinda turuyo insani

Yarışmamız 577. Etap sonuncusu 14. Takımdan @kayacans :duduk:

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Bizde kendisine cok tesekkur ediyoruz sonucta sonuncu olmak buyuk caba gerektirir :D:D @kayaca

Back
X