Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok guzel afiyet olsun zeytin yokmu sevmiyinmi kiz cildi guzellestirir ondanda ye:)))

Evet bu sefer istedigimiz kg dusecegiz canim kim tutar bizi hayat yesekte geciyor yemezsekte haydi kazamiz mübarek olsun :)))
Zeytin asla yemem kuzum ben unuttun mu yoksa :) .
Valla beni koca zorluyor ağzıma sen seversin diye herşeyi ittiriyor zorla yediriyor :( biraz önce cips yediriyordu :D yemem dedim ilk kez ikna oldu

Zeytin asla yemem kuzum ben unuttun mu yoksa :) .
Valla beni koca zorluyor ağzıma sen seversin diye herşeyi ittiriyor zorla yediriyor :KK43: biraz önce cips yediriyordu :KK70: yemem dedim ilk kez ikna oldu
Unutmadimda kahvaltida o da olmazsa doymurum gerci nadiren yemedigim oldu..senin esin zayiflamani istemiyormu ne benimki al sunuda ye demez ama meyveden demistir binde bir:)

Slm canim çocuklara yeni cilek reçeli yaptım hemen bi kavanozunu götür :süslü:canim afiyet olsun:KK47::KK47::KK47:
Himm afiyet olsun allah agiz tadiyla yedirmeyi nasip etsin.bende köyden marmelatlik kayisi gelecek pestil yapmayi planliyorum cekirdekleride tatli icine kirip katacagim..recel yapsam kg aldircak en iyisi pestil yapip kurusunu yeriz..

Slm canim çocuklara yeni cilek reçeli yaptım hemen bi kavanozunu götür :süslü:canim afiyet olsun:KK47::KK47::KK47:
Eskiden çook eskiden yani büyük pisboğazken en sevdiğim iki reçel vardı biri çilek,diğeri vişne.Yemeyeli 1 yılı geçti:confused:Sanırım artık sevmiyorumdur :KK70:keşke daha önce böyle teklifle gelebilseydin bi kavanoz kime yeter derdim:KK70:
Eline sağlık,yiyenlere afiyet olsun.

Himm afiyet olsun allah agiz tadiyla yedirmeyi nasip etsin.bende köyden marmelatlik kayisi gelecek pestil yapmayi planliyorum cekirdekleride tatli icine kirip katacagim..recel yapsam kg aldircak en iyisi pestil yapip kurusunu yeriz..
Cilek de köyden zati bende koydeyim ya :kahve:oh pestil de yenmez mi afiyet olsun inşallah hepimise huzurla yemek nasip olsun ( ben yemiyorum ama ):KK45:

Back
X