- 25 Mayıs 2013
- 13.996
- 20.634
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #283.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin kuzuumen kisa zamanda kucagina alman dilegiyle canimmm... cok cok Tatli masallah
Yasaklama değil de azaltmaya bak o zaman ben çok zor duruyorum karşılığını da almadım zaten iyice soğudum şeker diyetinden. 4 kiloyu sen hemen verirsin tr ye mi gelcenüff bilemedimki zaten buhafta cok dikat etmem gerekiyo yine bir iki kilo almis görünüyorum ve bu hic iyi degil... tatilime Kadar 4 kilo vermek istioyrum
Kuzum bunu ne gör ne duy hiç işe yaramadı gram vermedimneyli bu kokteyl canim?
Herkese günaydınnnHaftasonu bir kaçamak yapmışım nasıl kaçamak ama
demeye utandığım için hiç uğramadım
ama tabi bugün toparlicim
yinede eksi çıktım en azından
![]()
benim bu hafta mazeretim vardı doğum günümdü pasta yemedim ama alkole dayanamadım sanırım bu hafta kilo vermeem perşmebeye kadar dikkate dicem bakalım ne cıkıcak tatile gidene kadar 6 kilo atmam lazım
butün haftaki emeklerinizi çöpe atıyosunuz bu kacamaklarla cok kızıyorum coookkkkk
evet iyi fikir ben biraz dikkat edim buhaftaburayada hep menülerimi yazayim bari kontrol amacli... evetttt türkiyeye gelcem Allah kismet edersee cok seviniyorum yyaaaaYasaklama değil de azaltmaya bak o zaman ben çok zor duruyorum karşılığını da almadım zaten iyice soğudum şeker diyetinden. 4 kiloyu sen hemen verirsin tr ye mi gelcen
Kuzum bunu ne gör ne duy hiç işe yaramadı gram vermedim
kızlar birde kızımla kendime aynı mayoyu almak istiyorum korayda yada penti neyse çamaşlırcılarda varmıdır yoksa inrenetten mi alayım bilgisi olan varmı
Arkadaş bildirim yapmadığı İçin 1 ay önceki kilosu var elimizdelistede 70 son kilon 3.1 mi verdin sen şimdi nasıl oluyor o ya
![]()
Eşimde Ankara’da bugün tek başıma ne yeyim şimdi benSchonerDuft kurban etti kendini ben deneyim dedi yaptı ben yapmayım bari
oteldesin dikkat etme bi kaç gün bakalım alacakmısın ,176 boya 63 gerçekten az 66 ideal olan
bende peynir ve 2 yumurta yedim sabah, ama atlama öğleni hafif bişeyler yersin
Canımmmmmgünaydın kızlarr
Ne yemekli daveti yaEvet ya dün yemekli davetteydik menumu yazmafim utandımo ünden guvenemedim kendime hiç umudum yok bu hafta midem den garip sesler geliyor !
Yok canım az gelmez2 yumurta ve peynir fazla gelmedi mi ?
Ne yicem ki . Şuan canım birşey istemiyor
Günaydın poncik
Amin canım amindarısı size inşallah kızlar en tombulundan ve yaramazından![]()
Üzülmek ne migrenim tuttutakım sonuncu olmuş bu hafta çok üzüldümm![]()
Hazırlıklı ol cezan büyük
malesef 1.notayı yedik geçen hafta bu hafta toparlanmamız lazım .
bende agostosta alıcam daha var zamanımda öğreneyı diye neyse o zaman ıntsgrmda olanlar var ordan istiycezmaalesef yok. ben şöyle bir baktımda neler var diye.
bizim tatil ağustos sonu kilo veririm diye almadım birsey![]()
benimde bş ağrım oluyor şekerli şeyler yemeyince bal pekmez de hafifletiyor keşke şöyle yapsaydın ekmek değilde 1 tatlı kaşığı ağzına ataydın üstüne su içeydin ya da ılık süt içeydin. en azından ekmek yememiş olurdun bu arada ekmek ne ekemği beyaz un ise ekmekten bozuldu . ben günlük hrnup pekmezi yiyorum birde bal ama bugün yemedim krizlerdeyimSlm kizlar bugun biraz tadim yok sabah 4:30 tarlaya gittik galiba benim sekerim tansiyonum dusmus.olacakki acayip bas agrisi cektim eve geldim bir salataligi tuzladim yedim yok hala agri var yatiyim dedim kalktim ice artti bas agrim,has baldan iki dilim ekmekle yedim yalanmi soyluyum :) tobe tobe,bas agrim gecti valla bonuymda damarlari kalktiydi simdi rahatladiSchonerDuft seker diyetim bozuldumu recelden almadimki seker orucundayim die bu tahlilli has bal biz sattigimiz icin biliyorum.. tuzlu biseyde yedim agrim gecmedi bal yedim sukur biraz.iyiyim..
ooo süper .. senin değil bebeğin aldığı nasıl anlaşılıyordün tartıldım hala 69.2 yim
galiba artık ben değil bebek kilo alıyo![]()
gezmekten yediklerin kalmaz be kuzum. ne kadar kalacaksın tr de . ben hepiniz için kendimi feda ettimevet iyi fikir ben biraz dikkat edim buhaftaburayada hep menülerimi yazayim bari kontrol amacli... evetttt türkiyeye gelcem Allah kismet edersee cok seviniyorum yyaaaa
evet demin okudum baya biseyler varmis icinde ozaman ben bu ise hic girismim![]()
ben az yemiyorum ya bana az yiyorsun derseniz ucu kaçıyor yedikleriminArkadaş bildirim yapmadığı İçin 1 ay önceki kilosu var elimizde
Eşimde Ankara’da bugün tek başıma ne yeyim şimdi ben
Ama bırakıyorum bugün 16/8 diyetini çok kilo verdiriyor
Canımmmmm
Günaydın
Ne yemekli daveti ya
Ben 5 öğün açık büfedeyim
Aşkolsun sana
Yok canım az gelmez
Sen çok az yemeye alıştırmışsın kendini
Amin canım amin
Bi tane de senin dileğinle olsun
Üzülmek ne migrenim tuttu
Stresten kilo verdim
![]()
inşallah.malesef 1.notayı yedik geçen hafta bu hafta toparlanmamız lazım .
düşünüyorum listeden ayrıldığım kiloma döneyim hemen gircem bu hafta dönebilsem de bu hafta girsem keşkesen düşünmüyosun sanırım takıma dönmeyi![]()
bu hafta birinci oluruz o zaman benceArkadaş bildirim yapmadığı İçin 1 ay önceki kilosu var elimizde
Eşimde Ankara’da bugün tek başıma ne yeyim şimdi ben
Ama bırakıyorum bugün 16/8 diyetini çok kilo verdiriyor
Canımmmmm
Günaydın
Ne yemekli daveti ya
Ben 5 öğün açık büfedeyim
Aşkolsun sana
Yok canım az gelmez
Sen çok az yemeye alıştırmışsın kendini
Amin canım amin
Bi tane de senin dileğinle olsun
Üzülmek ne migrenim tuttu
Stresten kilo verdim
![]()
niye feda ettin kuzum hayirdir? 3 hafta canim arabayla gidip gelcez toplamda galiba 18 gün oluyo türkiyede gecirdigimiz:)benimde bş ağrım oluyor şekerli şeyler yemeyince bal pekmez de hafifletiyor keşke şöyle yapsaydın ekmek değilde 1 tatlı kaşığı ağzına ataydın üstüne su içeydin ya da ılık süt içeydin. en azından ekmek yememiş olurdun bu arada ekmek ne ekemği beyaz un ise ekmekten bozuldu . ben günlük hrnup pekmezi yiyorum birde bal ama bugün yemedim krizlerdeyim
ooo süper .. senin değil bebeğin aldığı nasıl anlaşılıyor
gezmekten yediklerin kalmaz be kuzum. ne kadar kalacaksın tr de . ben hepiniz için kendimi feda ettim
@tgb1907 @patient womenlilipit
![]()