Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

niye feda ettin kuzum hayirdir? 3 hafta canim arabayla gidip gelcez toplamda galiba 18 gün oluyo türkiyede gecirdigimiz:)
şöyle ki sizden önce tükettim faydasını görmedim 2 gün kaybım oldu normalde 1 kiloya yakın vermem lazımdı..
ne güzel ya dolana dolana gelirsiniz . nerde kalacaksınız kalacak yeriniz var mı eviniz gibi

benimde bş ağrım oluyor şekerli şeyler yemeyince bal pekmez de hafifletiyor keşke şöyle yapsaydın ekmek değilde 1 tatlı kaşığı ağzına ataydın üstüne su içeydin ya da ılık süt içeydin. en azından ekmek yememiş olurdun bu arada ekmek ne ekemği beyaz un ise ekmekten bozuldu . ben günlük hrnup pekmezi yiyorum birde bal ama bugün yemedim krizlerdeyim

ooo süper .. senin değil bebeğin aldığı nasıl anlaşılıyor :olamaz:

gezmekten yediklerin kalmaz be kuzum. ne kadar kalacaksın tr de . ben hepiniz için kendimi feda ettim :KK70:
tugbaFB tugbaFB Silent Scream Silent Scream lilipit lilipit :KK70:
Tam bugday ekmegi canim diyetisyenim verdigi onu kendi basima kestimmi kesin kabizlik problemi yasiyorum birde kas kaybi olmasi icin yemem lazim.sut mut bas agrimi kesmezdi canim seker hapida kullaniyorum birde actim ice dunden doymadim sanirim actim sekerim dusmus olacakki mecbur yedim yoksa cumadan beri ice sıkı diyetteyim yani... seker hapi kulkanirken durum farkli oluyor gunluk 1700mg lik iciyorum..benim kg vermemide kisitliyor sinur oldum misal bugun yarim kg eksi olmaliydi:( napim dikkat ediyimde tek gitsin kglar

şöyle ki sizden önce tükettim faydasını görmedim 2 gün kaybım oldu normalde 1 kiloya yakın vermem lazımdı..
ne güzel ya dolana dolana gelirsiniz . nerde kalacaksınız kalacak yeriniz var mı eviniz gibi
heee anladim canim evet baya kalorili bi kokteyl olmus zaten... gecen kaynatam bize kahvalti icin avokadolu mango karisimi yapti avocadoyu ezdi mangoyu minik minik dogradi icine baya bi limon sIkti HArika bisey oldu Hemde cok tok tutan bisey, ben galiba aksam yemegimi bikac gün onunla degisim diyorum aslinda kahvalti icin cok iyi ama ben kahvalti yapmadigim icin aksam yemegimin yerine koyim diorum bakalim basarcakmiyim:)

aslinda kalcak yerimiz var ama orda kalmak istemiyorum bizim yazligimiz var tek sorun amcamlar ve babanemlerde orda yani yan yazlik onlarin o yüzden esim istemiyo oraya gitmek. o yüzden bizde söyle bi plan yaptik.

tr ye vardigimizda direk tekirdaga gececez orda bi hotelde kalalim diyoruz üc gün falan biraz bizim akrabalar birazda gezmece yapalim dedik sonrasinda istanbula gitcez orda benim bi akrabam var esiminde cok sevdigi bir iki günde orda kalcaz ilk haftamizi öyle tamamlicz sonrasinda izmiri düsünüyoruz ya direk 7 gün hotel yada butik hotel tarzinda bikac farkli hotel hem gezeriz diye düsündük cünki büyük bi hotele gidersek gezme cok asiri olmaz okadar para vermiskende hotelden hergün cikip gezmek pek olmuo:) sonrasindada son bir iki gün bizim yazliga yada esimin izmirdeki teyzesine gidelim diyoruz dinlenip direk yola cikcaz yine izin bitmis olcak

Tam bugday ekmegi canim diyetisyenim verdigi onu kendi basima kestimmi kesin kabizlik problemi yasiyorum birde kas kaybi olmasi icin yemem lazim.sut mut bas agrimi kesmezdi canim seker hapida kullaniyorum birde actim ice dunden doymadim sanirim actim sekerim dusmus olacakki mecbur yedim yoksa cumadan beri ice sıkı diyetteyim yani... seker hapi kulkanirken durum farkli oluyor gunluk 1700mg lik iciyorum..benim kg vermemide kisitliyor sinur oldum misal bugun yarim kg eksi olmaliydi:KK43: napim dikkat ediyimde tek gitsin kglar
açlıktanda şeker düşer benim anlamadığım benim şeker değerim 1 kere 106 çıktı sonra 80 90 arası gitti geldi bana ilaç vermedi doktorlr sana neden verdiler . birde şeker ilacı zayıflatır falan diyorlar . sen diyetini bildiğin gibi yap beyaz ekmek yasak sadece

benimde bş ağrım oluyor şekerli şeyler yemeyince bal pekmez de hafifletiyor keşke şöyle yapsaydın ekmek değilde 1 tatlı kaşığı ağzına ataydın üstüne su içeydin ya da ılık süt içeydin. en azından ekmek yememiş olurdun bu arada ekmek ne ekemği beyaz un ise ekmekten bozuldu . ben günlük hrnup pekmezi yiyorum birde bal ama bugün yemedim krizlerdeyim

gezmekten yediklerin kalmaz be kuzum. ne kadar kalacaksın tr de . ben hepiniz için kendimi feda ettim :KK70:
bnm kilom sabit kalıyo kuzum benden ona geçiyo galiba bende bilmiyorm :KK53::KK53:

heee anladim canim evet baya kalorili bi kokteyl olmus zaten... gecen kaynatam bize kahvalti icin avokadolu mango karisimi yapti avocadoyu ezdi mangoyu minik minik dogradi icine baya bi limon sIkti HArika bisey oldu Hemde cok tok tutan bisey, ben galiba aksam yemegimi bikac gün onunla degisim diyorum aslinda kahvalti icin cok iyi ama ben kahvalti yapmadigim icin aksam yemegimin yerine koyim diorum bakalim basarcakmiyim:)

aslinda kalcak yerimiz var ama orda kalmak istemiyorum bizim yazligimiz var tek sorun amcamlar ve babanemlerde orda yani yan yazlik onlarin o yüzden esim istemiyo oraya gitmek. o yüzden bizde söyle bi plan yaptik.

tr ye vardigimizda direk tekirdaga gececez orda bi hotelde kalalim diyoruz üc gün falan biraz bizim akrabalar birazda gezmece yapalim dedik sonrasinda istanbula gitcez orda benim bi akrabam var esiminde cok sevdigi bir iki günde orda kalcaz ilk haftamizi öyle tamamlicz sonrasinda izmiri düsünüyoruz ya direk 7 gün hotel yada butik hotel tarzinda bikac farkli hotel hem gezeriz diye düsündük cünki büyük bi hotele gidersek gezme cok asiri olmaz okadar para vermiskende hotelden hergün cikip gezmek pek olmuo:) sonrasindada son bir iki gün bizim yazliga yada esimin izmirdeki teyzesine gidelim diyoruz dinlenip direk yola cikcaz yine izin bitmis olcak
mangonun tadını ben beğenmemiştim ama şuan çok cazip geldi bana .
valla plan süper tam gezmelik sürekli aynı yerde de kalınca tatilin tadı olmuyor bence oteller hariç tabi .
butik oteller çok mantıklı istediğin yemeği yeme şansında oluyor.
bnm kilom sabit kalıyo kuzum benden ona geçiyo galiba bende bilmiyorm :KK53::KK53:
neyse aklımız yanmasın :D

bitemedi o okul :KK70: ama zyıfla öyle tm mı yoksa cok zorlanırsın bide planlı olcksa yaza denk getirme bence tavsiyem :KK70::KK70:
ahahaah evet söyle mart nisana denk getirmek istiyorum:) evet zayiflicam mutalaka 63 olmam gerekir diye düsünüyorum 15 kilo alsam 79 olurum eee dogumdan sonra 4-5 kilo gider sonrasinda yavas yavas versem harika olur:D

ay bitmedi vallah ya ama artik sonu görünüyo en azindan;D

mangonun tadını ben beğenmemiştim ama şuan çok cazip geldi bana .
valla plan süper tam gezmelik sürekli aynı yerde de kalınca tatilin tadı olmuyor bence oteller hariç tabi .
butik oteller çok mantıklı istediğin yemeği yeme şansında oluyor.
aynen canim bende sanki butik hotel taraftariyim gibi:)
mangoyu begenmediysen istedigin herhangi baska meyvede olur nebilim kivi olur böyle eksili seyler daha iyi gidiyo hernagi bi meyveyi kullanabilirsin, dene istersen o kokteylin yerine bu olabilir diye düsündüm

açlıktanda şeker düşer benim anlamadığım benim şeker değerim 1 kere 106 çıktı sonra 80 90 arası gitti geldi bana ilaç vermedi doktorlr sana neden verdiler . birde şeker ilacı zayıflatır falan diyorlar . sen diyetini bildiğin gibi yap beyaz ekmek yasak sadece
Benim aclik seker iki yila yakin 110 yakin hic 80-90 dusmedi canim onun icin ilerlemesin diye hap verdiler hangi dr gitsem hapa basla diyor,bir daha yaptiracagim bu ay gecsinde develte gidiyim her tahlili yaptiracagim.gizli seker 6 yaklasmisti 5 sin altında ne olsa hap kullanmya gerek kalmiyor.ins seker meker olmasin tahliler temiz cikar.. yok anam ne zayiflatmasi bunyeden bun yeye degisiyor teyzemde seker hastasi gunde 4 insulin vuruluyor hic zayiflamadi zati seker tatli turu seyler yemedigi halde ekmegine ne dikkat eder yani..
Seninde kitlendigin kg bence bu bi versen tikir tikir gider,ben bi 75 se dussem sanki gerisi tikir tikir gidecek.onceden regl doneminde kg verirdim simdi nolduysa hep sabitim birde artik regl 15 gunde oluyom yaa dr gitmem lazimm acik zayiflasamda gitseydim..

Merhaba cnm
Teyzem gwldı ıstanbuldan gıremedım yaa
Oglum ateslendı bıde :(

ben az yemiyorum ya bana az yiyorsun derseniz ucu kaçıyor yediklerimin :KK43:
Gördüm fotoğrafları işte minnacık yemişsin.
Bu kadar az yiyerek olmaz ki tabi kabızlık yaşarsın, vitamin mineral kalmaz vücutta, daha fazla yemelisin kaçamak ürün koymadan listelerine
Neyse konuşcaz bu konuyu özelden fırçalayım seni. Rencide olma kızların yanında
drdotty drdotty ben kendi beslenme düzenimi 16:8'e mi uyarlasam ki :işsiz:
neyse 4 haftam tamamlasın sonraki haftam deneyeceğim:KK15:
16/8 diyeti ile herkes kilo verebilir canım. Serbest saatlerde istediğin herşeyi yiyebiliyorsun tatlı tuzlu farketmez. Ama ben diyetten kalma alışkanlıklarımı sürdürüyorum. Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Doğal şekerler tüketmeye çalışıyorum. Hurma, kuru meyveler, meyve gibi. Ama sık öğünler yapıyorum porsiyonlarım da büyük. Sende kendi diyet listeni bu saatlere uyarlayarak yapabilirsin. Eminim hızla kilo verirsin
niye feda ettin kuzum hayirdir? 3 hafta canim arabayla gidip gelcez toplamda galiba 18 gün oluyo türkiyede gecirdigimiz:)
Canım benim ya en az 3000 km. Arabayla nasıl geleceksiniz. Uçakla gelin araba kiralayın bence hem Euro yüksek hiç koymaz size araç kiraları. Biz E seri Mercedes leri 750 tl. Ye kiraya verdik passatlar 250tl civarı Opel yada Ford olursa daha uygun fiyatlar. Üstelik arabayı nerden teslim alırsan al istediğin şehirde bırakabiliyorsun.
Ay okuyanda Rent car cı sanacak beni. Belki faydası olur Buki ye diye yazdım.
drdotty drdotty canim su 16/8 işi nasil di tam olarak bende yapabilirmiyim bebek emince sıkıntı olur mu ?
Canım yukarıda da yazdım. Tabi sende yaparsın Diyetisyeninin listesini bırakmadan yap ama. Yeme içme saatlerini 16/8 kuralına göre düzenle. Yani 8 saat yiyorsun kalan 16 saat kalorisiz sıvılar dışında yeme içme yok
Mesela 10 gibi kahvaltı yaparsan 18:00 da son yemeğini yeyip bırakacaksın. Sporda yapıyorsun zaten
Emzirmede ben hiç sıkıntı yaşamadım 2 çocuk emziriyorum 2 daha olsa doyururum:olamaz:
Kaliteli yağlar kullanmaktan vazgeçme salatalarında sebze yemeklerinde yağ mutlaka olsun proteini ihmal etme ben haftada 2 gün bakliyatta yiyorum. Sütüm süper, sana zaten diyetisyen in sağlıklı program yapmıştır.
Benim aclik seker iki yila yakin 110 yakin hic 80-90 dusmedi canim onun icin ilerlemesin diye hap verdiler hangi dr gitsem hapa basla diyor,bir daha yaptiracagim bu ay gecsinde develte gidiyim her tahlili yaptiracagim.gizli seker 6 yaklasmisti 5 sin altında ne olsa hap kullanmya gerek kalmiyor.ins seker meker olmasin tahliler temiz cikar.. yok anam ne zayiflatmasi bunyeden bun yeye degisiyor teyzemde seker hastasi gunde 4 insulin vuruluyor hic zayiflamadi zati seker tatli turu seyler yemedigi halde ekmegine ne dikkat eder yani..
Seninde kitlendigin kg bence bu bi versen tikir tikir gider,ben bi 75 se dussem sanki gerisi tikir tikir gidecek.onceden regl doneminde kg verirdim simdi nolduysa hep sabitim birde artik regl 15 gunde oluyom yaa dr gitmem lazimm acik zayiflasamda gitseydim..
Canım insülin çok iştah yapar insülin kullananların zayıflaması zor hatta kilo alırlar. Ama metformin türevi ilaçlar zayıflatır çünkü şekeri dengede tutar iştah kontrol edilmiş olur
Merhaba cnm
Teyzem gwldı ıstanbuldan gıremedım yaa
Oglum ateslendı bıde :KK43:
Geçmiş olsun canım oğluna
Şimdi nasıl oldu yavrucuk havalar çok sıcak terlerini takip edemiyoruz sanırım çocukların benimkilerde hasta

Kızlr yyguladıgınız dıyet var mı
Ben bu hafta sekersıze ara verıyrm sonra devm
Canım ben kilomu korumak İçin 16/8 yapmıştım çok zayıflatıyor.
Daha önce kilolarımı vermek için de zigzag kalori diyeti uyguladım. Şeker pancarı önermişti.
Sende yapabilirsin hem kolay hem etkili.
Kızlar protein diyeti yapıyorlar.
Boyun 180 miydi doğru mu hatırladım

Bir kere poncik bana 2 yumurta yesene tok tutar demişti o zaman protein yapıyorum nasıl ağır geldi anlatamam :KK70: sanki sana da ağır gelecek gibi düşündüm bi an :KK70: smoothie yi yapmican emi
nedense sana ağır gelmesine şaşmadım ne narin miden var :KK70: smoothie yapmasammı diyorum yaa :KK70:
dün tartıldım hala 69.2 yim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
galiba artık ben değil bebek kilo alıyo:KK9::rolleyes::KK71:
son 3 ay hiç kilo almadım desem :rapci:
kızlar birde kızımla kendime aynı mayoyu almak istiyorum korayda yada penti neyse çamaşlırcılarda varmıdır yoksa inrenetten mi alayım bilgisi olan varmı
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, kızlarımız yanlış hatırlamıyorsam (22 aylık benim ki) aynı yaştalar bende çok aradım ama bulamadım pentide bir modelde vardı ama ondada kızımın yaşı kalmamıs başkada bulamadım. hep yabancı sitelerde var ordanda getirmek zaman alıyordu bu sene ayrı takılacaz :KK48:

9 TEMMUZ PAZARTESİ
KİLO KONTROL
VE HEDEF LİSTESİ

segus (66,2/G.K/H.K)
SchonerDuft (69,0/G.K69,90/H.K 68,00)
tgb1907 (63,9/63/62)

bi-zuzu (60/G.K/H.K)
tobosoludulcinea (63,6/63,1/62,5)
kayacans (77/76,8/76)
patient women (83,1/8/83,1/82,9)

leylmira (80,0/G.K/H.K)
lilipit (75.15/G.K/H.K)
Buki_89 (66,5/G.K/H.K)

Miray12_34 (70/G.K/H.K)

Nidsalii (62,8/G.K62,4/H.K62)
she-ra (92,8/GK/H.K)
yediveren14 (58/G.K/H.K)

gamzelim080 (77/G.K/H/K)
selcanmehmetcan ( 76.5/ G.K sabitt/H.K75,5)
nilesss (74,8/74,6/74)

drdotty(64,0/)

!!kızlar alıntı yaparken son liste olmasına dikkat edelim

Back
X