Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hemen mi takmak gerekiyomus :eek: o zamn hastaneye götüreyim ben onu sonuct 1 2 gün kalıncak orda
Normal olursa hemen takabilirsin sezaryen olursa da dikislerini çok sikmayacak sekilde sarabilirsin doktora sorarak ( hemen olmasa da ertesi gün mesela)
Bana aksine iyi gelmişti gobek aşağıya sallandikca dikislerim acıyordu zor yuruyordum
Hastaneden gelince kuzenimle konuşuyorduk sardinmi gobegini dedi yok dedim kiz hemen tlf kapattı iki dk bile bekleme sar sonra konusuruz diye :))

Ben çok kötü oldum ya eger.iyi olmazsam antibiyotik iğne verecem.dedi bana dedi hem iğne hem antibiyotik olanından çok pis yakar o :( . Eşim de zorla tavuk şiş yediriyor inşallah hemen geçer ateşimde çıkmaya başlamas annelerin ikisi de yok gidip yanlarında kalayım :(

Ben çok kötü oldum ya eger.iyi olmazsam antibiyotik iğne verecem.dedi bana dedi hem iğne hem antibiyotik olanından çok pis yakar o :KK43: . Eşim de zorla tavuk şiş yediriyor inşallah hemen geçer ateşimde çıkmaya başlamas annelerin ikisi de yok gidip yanlarında kalayım :KK43:
Hayirdir canım

Normal olursa hemen takabilirsin sezaryen olursa da dikislerini çok sikmayacak sekilde sarabilirsin doktora sorarak ( hemen olmasa da ertesi gün mesela)
Bana aksine iyi gelmişti gobek aşağıya sallandikca dikislerim acıyordu zor yuruyordum
Hastaneden gelince kuzenimle konuşuyorduk sardinmi gobegini dedi yok dedim kiz hemen tlf kapattı iki dk bile bekleme sar sonra konusuruz diye :))
o kadar önemli anii ooo tm o zaman saraym bende

Ben çok kötü oldum ya eger.iyi olmazsam antibiyotik iğne verecem.dedi bana dedi hem iğne hem antibiyotik olanından çok pis yakar o :KK43: . Eşim de zorla tavuk şiş yediriyor inşallah hemen geçer ateşimde çıkmaya başlamas annelerin ikisi de yok gidip yanlarında kalayım :KK43:
kuzum noldu sanaaa iğne yicek kadar neyn var :eek::eek::eek:

Ayyy hıc sevmem boyle hastayı daha sargıya dokunmadan acıyo dıyosunuzdur bıde sız :KK70:uzak durun benden:KK70:
Aynenn bende kulaktan uc defa ameliyat oldum biri narkozlu ikisi bayitilmadan,burundan et aldirdim bayitilmadim.labaroskobi oldum o nakozluydu,uc de opu dayanikliyim hayat sartlari nolcak :)) dr olmayi cok isterdim kucukken hayalimdi,simdi hayalim anne olmak oda oldu şükür..

Ayy cok gecmıs olsun canım dıkkat et bol vıtamın al bosver dıyetı sımdı.

Aynenn bende kulaktan uc defa ameliyat oldum biri narkozlu ikisi bayitilmadan,burundan et aldirdim bayitilmadim.labaroskobi oldum o nakozluydu,uc de opu dayanikliyim hayat sartlari nolcak :)) dr olmayi cok isterdim kucukken hayalimdi,simdi hayalim anne olmak oda oldu şükür..
Anne olmak ev hanımı olmak en zoru ben ıse gıdınce dınlenıyorum:KK70:

Canım oss puanın neye yetıyosa onu oluyosun ıste (bızım zamanımızda oss vardı) keske ogretmen olabılseydım ama yınede meslegımı severek yapıyorum mınnak mınnak bebısler gelıyo her meslekte kotu seyler oluyo tabı ama ben kotunun cok ıyısı olan bıyerde calısıyorum. Hastanede calısan meslektaslarıma Allah sabır versın asıl onların ısı cok zor asıl onlar hayat kurtarıyo. (kamu spotu yaptım) :KK70: hemsıre doktor dovulmez cıcık onlar sevın onları:KK73::KK70:
zaten benim gözümde cok kutsal bi meslek keske cesaretli olsaydimda bende o dalda biseyler yapabilseydim ama malesef hastayi gördügüm an ben bayilirdim herhalde:D

Kızlar hemen bugunku menumu yazayım
Sabah kahvaltı yok
Ara 1 ısırık sımıt
1 kupa cay
Oglen yarım doner ekmek
1 bardak ayran
Ara 2 kupa cay
Aksam sadece salata
Kv de yemekte olucam dolma yapcaktı 1 dolma yıyebılırım kv kırmam ben :KK200:
Yemekten sonra 1 saat yuruyus ve spor aletlerınde egzersız

Buraya ılk basladıgımda yemek yaparken hemen baslıyodum squat yapmaya okadar ıncelmıstıkı bacaklarım sımdı bıle ıyı durumdalar. Dırsekte denemedım oyle denıyım bıde madem.
Tamam canım katılırım bende yalniz pers baslamayi düsünuyorum spora bugün epey sancım vardi yarinda devam eder büyük ihtimal perş yürüyüşle baslarim h sonu vites arttirirım

Gecmis olsun canim dikkat et eşin gececi mi? Antibotik igne seni turp gibi yapar aslinda

zaten benim gözümde cok kutsal bi meslek keske cesaretli olsaydimda bende o dalda biseyler yapabilseydim ama malesef hastayi gördügüm an ben bayilirdim herhalde:KK70:
Yok kız alısıyo ınsan gore gore neler yasıyosunda dayanıyosun sımdı donup bakıyorumda dusununce yapılamayacak seyler yapmısım:110:

Bugünkü yediklerim kızlar
09:30
Has 1 patates
3 zeytin
3 dilim çavdar ekmeği
1 tatlı kasigi tahin pekmez
acı sOs
çay

Ara
1 kare bitter cikolata

17:00
Tavuk kiymasından baharatlı sote

18:00
Türk kahvesi

su 2,5 litre
spor 65 dk tempolu yürüyüş

Bugünkü yediklerim kızlar
09:30
Has 1 patates
3 zeytin
3 dilim çavdar ekmeği
1 tatlı kasigi tahin pekmez
acı sOs
çay

Ara
1 kare bitter cikolata

17:00
Tavuk kiymasından baharatlı sote

18:00
Türk kahvesi

su 2,5 litre
spor 65 dk tempolu yürüyüş
İyi menun ,senindemi reglin yakin

ögrenirim diosan tamandir hadi gel:) boy poz var zaten arada kiyafetleride tanitirsin oldu bitti:KK70:
Evet canım 40 ımdan sonra sarkık manken olurum :KK70:
drdotty drdotty buarada almancayi nerde ögrendin kuzum? okurken Erasmus icin gittinmi biyerlere?
Nürnberg de kısa bir süre tıbbi cihaz eğitimi almıştım o dönem geliştirdim öncesinde okulda öğrenmiştim zaten.Eşimde Almanya doğumlu biz Boston’da tanıştık sonra geldik buralarda evlendik :KK5:

Back
X